De jó ez az összefoglaló, hálás köszönet érte! Olvastam a véleményeidet is, ezek alapján szerintem benevezek a L’oreal szérumra.
Ugyanitt: nekem a Balea nem működik mosások között, csak nedves hajon. Pedig próbáltam reggel-este, keveset-sokat, egyszerűen nem. Teszek egy kitérőt a Bond repair felé is, de őt sem hagyom el.
Balea nekem se működik. Olaplexet családot szívesen kipróbálnám 2024-ben, de nem tudom melyik termekkel kezdjem. Hátközépig érő, vékonyszálú, balayage technikával festett hajam van.
Pedig szerintem nagyon jó kis ápoló, hajmosás után felviszem, mintha kicserélték volna a hajam. És van látszatja is, az ünnepek előtt voltam festetni, vágott is a fodrászom, de jóval kevesebbet, mint máskor. Nem is mondta, hogy nagyon oda lennének a hajvégeim.
Az én hajam is kb hátközépig ér, szinten vékonyszálú.
Az Olaplexen sokat gondolkodtam én is, de még nem határoztam el magam rá, talán az új évben
Na, nekem meg lassan meghozzátok a kedvem a Baleához
Kellene egy ilyen topik, hogy “hogyan adjuk el másnak a kedvenc termékeinket” 🫢
Egyébként ma vettem belőle utánpótlást, biztos ami tuti
+1 szavazat a Baleára. A csőrös hajmosás előtti maszkja csodát tesz a hajammal, de a kis szérumot is nagyon szeretem!
Linkeljetek mar légyszíves ezeket a Balea csoda termékeket!
Én ezt nem rendeltetésszerűen, hanem hajmosás előtti maszkként használtam, és kb fél napig pácolódott benne a hajam. Ez is keratinos-proteines, és nagyon puha és selymes lett tőle a loboncom. Amúgy összehasonlítottam ennek a balzsamnak és a termékcsaládjához tartozó tégelyes masznak az incijét, és ebben a tubusos változatban kb ugyanaz van, csak kevesebb a tartósítószer.
https://www.dm.hu/balea-professional-2in1-hajpakolas-professional-plex-care-kemiailag-kezelt-es-serult-hajra-p4066447378771.html
Ez pedig a korábban emlegetett “csőrös” maszk. Ezt is már jóval hajmosás előtt felteszem, és nagyon selymes tőle az eredmény. Amúgy festetlen hajam van, és hajszárítózni is csak télen szoktam, szóval különösebb károsodást nem kell javítani, de a hajam tapintás nagyon jó lesz tőle.
https://www.dm.hu/balea-professional-szerum-plex-care-kemiailag-kezelt-es-serult-hajra-p4066447365887.html
Ez pedig már a hajmosás utáni kezelés. Ez is jól ápol, de a maszkolást nem váltja ki. Törölközőszáraz hajon oszlatom el.
A fentiek közül én csak a szérumot használom, mosás előtt a Bond repair előmosója kerül a hajamra.
Illetve, ha már Balea dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem! ez a hajpakolás ahogy olvasom, sokadszorra vált nevet és csomagolást, de a beltartalma szerintem kincset ér. Az előző verzióból elhasználtam egy tégyellyel, aztán váltottam másra, hiba volt. Most megint őt vettem újra, és balzsamként használom.
Nos, úgyis menni készültem az Árkádba.
Vegyél Redkent vagy K18-at, mindkettő jobb, sokkal, az új Wella család is.
Köszönöm a tippeket, megnézem őket is
Meg vagyok lepve hogy senki nem kérdőjelezte meg az ecetes/sörös öblítéses párhuzamot.
Ez most olyan dolog amit mindannyian átéltünk legalább egyszer?
Vagy csak elhiszitek nekem? Mert engem speciel tényleg a gyenge savas öblítésre emlékeztet tinikoromból, amikor festés előtt szódabikarbónával öblítettem, utána meg almaecettel kevert 99 ft-os vacak sörrel. (Fuj de büdös voltam.) De azóta már nem tekintjük a samponokat méregnek, meg ilyenek…
Sajnos nem tudok erről nyilatkozni, nekem nem voltak ilyen élményeim. Az ecetes öblítést csináltam egy darabig, de csak az Yves Rocher málnás bigyójával
Az YR málnaecetest én is használtam, egész sokáig. Jó volt az illata, simább lett tőle a sprőd hajam és meg is maradt a fincsi illat egy darabig benne.
Az almaecetet is kipróbáltam, de az undi volt , elég volt egyszer.
Hol volt a párhuzam, @random ? Lemaradtam.
Szerk.: Ja, megtaláltam, a L’Oreal hajizénél írtad. Azért az ecetes/ sörösnél jobban kell ápoljon
Amúgy jobb. Már csak azért is mert se nem sörszagú, se nem ecetszagú de azért a L’oreal szérum szilikonos is
Egyiket sem próbáltam, eszem ágában sem volt soha, egyszerűen nincs hozzá bizodalmam.