Hajápolás & Hajkezelések

Dyson kérdésben szeretném a véleményeteket-segítségeteket kérni. Mostanában szénné van reklámozva ez a multifunkciós hajformázó.

Szerintetek tényleg olyan jó? Érdemes beruházni rá vagy csak a marketingjük van a topon? Elég durva árszínvonal. De vajon ez is olyan, mint egy Wellensteyn kabát? :slight_smile:

1 Likes

Szerintem a puding próbája az evés , ezt nem lehet megúszni. Esetleg nincs olyan rokonod vagy barátnőd akinek van és ki tudod nála próbálni? Esetleg olyan szalon ahol ezzel dolgoznak, oda beülni?
Én a Steampodot próbáltam ki többször , mintha zsírral kentek volna be úgy néztem ki minden egyes alkalom után , így nem vettem meg.
Sokan panaszkodnak rá a neten, hogy nem túl tartós a frizura amit csinál, sokaknak meg csúcsszuper, így én vakra nem mernék megvenni egy ennyire drága gépet.

A Mom parkban van standjuk, elképzelhető,hogy ki lehet próbálni.
Ma megyek valószínűleg oda és meg is kérdezem.

2 Likes

Bocsi, a Wellensteyn kabát az milyen? Megéri az árát szerinted?

Ki lehet próbálni bármikor a Mom parkban, illetve a honlapon lehrt regisztrálni,ha profi fodrásszal szeretnéd. Ez most pont nem elérhető,de hamarosan biztos lesz megint.

1 Likes

@Gloria : Imádtam ezt a kommentet :sweat_smile: igen, az drága - bár fél áron van az outletben ehhez a Dysonhoz képest… - de az olyan kabát, hogy csak megunni lehet és általában utána már nem is hordod a többit :slight_smile:

Köszi szépen a tippeket! :kissing_heart: Rá fogok keresni erre a fodrászos verzióra!

1 Likes

Így már értem, előtte nem volt világos, hogy olyan jó vagy olyan xar.

Szép kabátok, van egy fekete ami tetszik, de 100e Ft a lélektani határ nálam. Van több téli kabátom, amiket szeretek, tél meg nincs, úgyhogy felesleges lenne, hálistennek. :slightly_smiling_face:

Akinek van ideje nézze meg, nagyon informatív, szerintem a maga kis csendes módján teljesen jó dolgokat mond benne Balázs.

2 Likes

Ezt már én is betettem a megnézendőkbe! Tök jó ez a sorozat (legalább is az ötlet, maj meglátom, maga a tartalom mennyire jön be).

1 Likes

Lilu nekem nagyon idegesítő benne, ahogy játsza a hülyét, a Makeup/ downt is már csak akkor nézem meg , ha érdekes a vendég.

2 Likes

Ugyanezt érzem, hogy játssza a hülyét benne. Kizárt, hogy ezeket az infókat ne tudná már. Főleg, hogy elvileg ez a srác a fodrásza.
Amúgy nem lenne rossz a sorozat, bár nekem sok újat nem mondott.

1 Likes

Nekem a hideg öblítés volt az amit magyar csatornán még nem láttam említeni .
Illetve az olajat nem vasaljuk bele a hajunkba, ezt egy alkalom után én is levágtam, hogy nem kellene , szerencsére ennyitől még nem lett bajom.

1 Likes

Én megnèztem a következő 2 részt is. Azokat is ajánlom!
Anyukám is azt mondta amúgy, hogy Lilu játsza a hülyét…

1 Likes

Alapvetően irritál a nő, de most pl Ábel Anitával volt tegnap a rész. Komolyan mondom, az elmúlt két év legjobbja volt. Na jó, még Szulákkal tetszett.

3 Likes

Hú én rühellem Anitát, nem néztem meg :smiley:
A Szulák Andisat láttam az tényleg jó volt.

1 Likes

Én hideg vízzel öblítem a hajamat, de nem a tövektől. Nekem nem esne jól a hideg a fejbőrömön. Addig is fázik amíg leveszem a törölközőt, kifésülöm és elkezdem szárítani.
Egy időben a zuhany alatt kifésültem a hajam ritkább fogazattal rendelkező fésűvel. Lehet, hogy a pakolást/balzsamot jobban eloszlatta, de elkezdett törni tőle, befejeztem. Balzsamot/pakolást én nagyobb mennyiséget használok és az egészet gyorsabban viszem fel a hajamra, nincs rá 10 percem, hogy belesimogassam.

2 Likes

Pakolásból nekem is a kilós bödönös Serical vagy Kallos változatok vannak, nagyon szeretek blepacsálni és úgy a hajamra tenni belőlük. Szinte azonnal kiöblíthetőek a hatásuk pedig a következő mosásig tart.
Fésülni törölközőszárazon fésülöm ki, előtte fújok rá Gliss Kur kifésülőt és kenek Mythic Oil Cremet, nagyon szépen bontható így a haj.
Egy tipp amit még leírnék a formázáshoz, annak akinek van ideje.
Én mindig mosást követő nap formázok, tehát vasárnap este megvan a kádas session és a szárítás, hétfő reggel pedig a vasalás/ göndörítés. Sokkal jobban tart a hajam, mert egy éjszaka alatt 100% hogy teljesen száraz lesz és a száraz haj sokkal jobban tartja a formáját mint akár csak egy 95%- ban száraz haj amit én mondjuk a “ jóleszezígy” kategóriának érzek.
Így nem terhelem a hajam a szárítással sem és a formázás is sokkal hamarabb megvan , mint amikor a friss rugalmas tincseket próbálom simítgatni.

2 Likes

A tipped működik, észlelhető a két módszer között a különbség. :slight_smile:

1 Likes

Átérzem, pont ezért néztem meg. Pozitív csalódás volt :slight_smile:

1 Likes

A hozzám hasonló Nivea hajápolási cuccokat használóknak szolgálati közlemény. Ma hallottam egy kedves eladótól, hogy a Nivea megszünteti a hajápolási vonalát. A kereskedők a már meglévő készleteiket kiárusítják és ennyi.
20 éve használtam a festett hajra való samponjukat. Kizárólag emellett nem kellett plusz kencét kenni a hajamra a samponon kívül és nem néztem ki seprűnek. Csillogott is szépen. Ezután nem tudom mivel fogok hajat mosni.