Milyen hajsütőt vettél?
Unboxingban volt is egy régi Philips modellt, ugyanezt használja a fodrászom is, sikerült reprodukálnom az eredményét 6 napig tartottak a loknik vele, nagyon boldog vagyok.
Nem tudom él-e még a kérdés, de vettem kék hajfestéket “kékítőnek” a barna hajamra.
Itt van a delikvens:
(a körmöt ne nézzétek!): 20230622_234959|375x500
Na most oxit nem kevertem hozzá, de az olaplex 4in1-ból kevertem a kb másfél diónyi festékbe egy adagot (3 pumpálásnyit). Egyből “büdi” lett és sötétedni keztett keztett, szóval gyorsan feltettem a problémás részre úgy 20 percre. És bakker hatott: most a már festett rész is közel ugyanolyan tónusú, mint a lenövés (és egyáltalán nem lett kék amúgy). Kicsit sprődebb mint kéne, meg még a tartósságot majd meglátjuk, de eddig úgy tűnik hogy bevált a cucc. A kolléganőm egyből megkérdezte hogy hajat festettem-e. (És mondtam neki, hogy igen, de nem )
Sziasztok!
Segítsetek, kérlek!
Gyorsan zsírosodó hajtöveimre szeretnék SLS mentes sampont. Jelenleg a Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil-t használom. Nem a legjobb INCI, de legalább SLS mentes.
Reggeli hajmosás esetén 3 napot bír most úgy a hajam, hogy a harmadik napon száraz samponozok. Azt se bánnám, ha maradna a 3 nap, csak ne kelljen száraz samponozni. De ha még egy negyedik napot is kibírna úgy, hogy vállalható a hajam, hát az maga lenne a csoda!
Azt esetleg sejted, hogy mitől zsírosodik hamar?
Sampon tipp: yves rochernál az a fajta, ami picike flakonban van, szigorúan hígítva.
Szia! a Pure Detox samponra gondolsz?
Nem tudom, mitől zsírosodik ennyire intenzíven, gyerek korom óta ez van
Azt hiszem, Radiance, és koncentrátum. De most nem láttam a webshopban, úgyhogy lehet már nincs. De az YR samponjait tudom ajánlani.
Sziasztok! Olyan problémában szeretnék segítséget kérni, hogy általában hajmosás után iszonyatosan ég a fejbőröm…de csak ha hozzáér valami. Amíg le nem rakom a párnára a fejem, semmi bajom - próbáltam többféle parnahuzatot mar, jelenleg szatént használok, szóval az nem kéne problémát okozzon, sőt…zsirosodo hajam van, 3 naponta mosok hajat a schauma 7 gyógynövényes samponjával. Egyébként nem korpás a fejborom, a hajam se érzem hogy kiszárítaná, meg amúgy viszketni se szokott. Hajápolókat csak a hajvégeken használom, fejbőrömre samponon kívül nem kerül semmi, így azokat is kizárnám. Esetleg tapasztalt már valaki ilyet? Sampont váltsak vagy esetleg valami plusz löttyöt próbáljak ki? Néha szoktam hajmosas előtt olajos fejbor masszázst csinálni magamnak, olyankor úgy veszem észre, ritkább az ilyen probléma, szóval talán a szárazság lehet az ok? Köszi ha tudtok tanácsot adni!
Mindig ezt a sampont használtad?
Kipróbáltál más félét, akkor is volt ez a probléma?
Mivel más nem kerül közvetlenül a fejbőrödre, lehet allergia is valamelyik összetevőjére.
De nem vagyok szakértő, csak ez jutott eszembe.
Próbáltad leváltani a samponod? Nekem úgy tűnik, hogy valami irritálja a fejbőröd, és mivel a samponnal érintkezik közvetlenül, első körben ezt próbálnám meg. Gyakran tapasztaltam a zsíros hajra szánt samponoknál, hogy borzasztóan szárítják a fejbőrt. Esetleg SLS / SLES mentes sampont érdemes keresni.
Az is lehet, hogy valamelyik összetevőre vagy allergiás, de ezt is nehéz lenne megmondani.
Haha, egyszerre, és szinte ugyanazt
Régóta ezt a sampont használom, nem is tudom hirtelen, mikor kezdődtek ezek a tünetek. nézelődök kifejezetten kímélő samponok után, hátha mástól nem lenne ez, csak reménykedtem hogy talán nem a samponnal van a baj, mert amúgy nagyon szeretem és változó, hogy okoz-e ilyen tünetet talán megpróbálok egy mindenmentes babasampont először
Az allergia hirtelen is kialakulhat, amikor már nem tolerál valamit többé a szervezet. Én is sampont váltanék, ahogy a többiek javasolták.
Szerintetek számít, hogy Tangle Teezerből azt veszem, ami vékony szálú hajra való vagy ami minden hajtípusra jó? Amúgy vékony szálú a hajam.
Szerintem nem. Vagyis logikusan azt gondolnám, hogy ez nem jelent akkora különbséget.
Én a wet&dry típust javaslom. Egy igazi csodafegyver!
Ha dús a hajad, akkor pedig abból is a nagyobbik verziót.
Nekem van mind2 (3), a vékonyka hajszálakra valónál hamarabb elhajlottak a “tüskék”. Én azt nem vettem újra. Abból a keféből nekem a large és a normal vált be. A nagy bírta legtovább.
Köszi, igen, a wet detanglert szeretném megvenni
DM-ben megtapiztam és a vékony hajra való puhább minimálisan. De @Montelino véleménye alapján és mert enyhén hullámos a hajam, talán a minden hajtípusra való jobb lesz.
Fentebb látom, hogy a detanglert nézted ki. Az tényleg egy csoda.