Hajápolás & Hajkezelések

Sziasztok!

Ismertek olyan fodrászt, aki tud hasonló shag hajat vágni, lehetőleg borotvával, mint Jayne Matthews? https://instagram.com/jayne_edosalon?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Odáig vagyok a hajakért, amiket vág, pont olyan a textúrám, ami illene hozzá (enyhén hullámos), de nem ismerek megfelelő szakembert.

Kösziiiiii

És amikor feldolgoztam és copfot csináltam belőlük. :slight_smile:
Kép

Tegnap voltam fodrásznál, megbeszéltük, hogy majd nyárra tökéletes lesz a két vastagabb copf.

1 Likes

Sziasztok! Valakinek esetleg van tapasztalata “hamvasító/kékes” színező pakolásokkal világosbarna hajon?:slight_smile: nagyon álom hajszínem a hamvas világosbarna, és csak egy-két árnyalattal sötétebb illetve picit bronzosabb fényű a saját hajam. Nem akarom ennyi minimális változtatásért rendes hajfestékkel megterhelni, esetleg tudtok olyan kíméletes terméket ami azért csinál is valamit?:smiley: én a schwarzkopf chroma id maskot néztem ki 9,5-1 árnyalatban, de sajnos csak szőkéket láttam kipróbálni

Ezzel szenvedek pont egy ideje, bár az én hajam sztem sötétebb barna lehet most mint a tiéd. Nekem semmilyen pakolás nem jött be igazán, most agyalok azon hogy valami kék demi- vagy semi-permanent hajszínezővel fogok próbálkozni legközelebb. Talán még az a cucmó jött be legjobban, ami ebben a hajfestékben van, de a hatása annak is átmeneti csak.

1 Likes

Szerintem- bár nem vagyok fodrász- a hajszíned pontos meghatározása a kulcs.
kép
Nem mindegy, hogy a vöröses, a narancsos vagy a sárgás tónusokat akarod semlegesíteni, ennek megfelelően a szín komplementer színét kell keresned, ha hamvasabb tónusra vágysz.

3 Likes

Köszi! Szerintem határozottan narancsos tónusú most, szóval biztosan valami kék cuccra lesz szükségem

Kékek közül tudom ajánlani a Lee Stafford kék családjàt :

És a Kallos silver reflexet , szintén kék benne a trutyi:

Nekem a hajam töve barna hajlamos vukkosodni , ezek elveszik belőle a rezes árnyalatot.
Amióta hamvas barna árnyalattal van kenve azóta kevésbé sárgul, érdemes körbenézni a festékek között/ fodrásznak jelezni a problémát.

4 Likes

“Vukkosodni”, nagyon tetszik!:rofl::rofl:

3 Likes

Ehhez én nagyon szőke vagyok…
Itt mi történik?

3 Likes

Ennyiért biztos nagyon jó :rofl:

2 Likes

:rofl: ennyiért már egy parókára valò mennyiségű extensiont- is lehet venni vagy?

2 Likes

Szerintem egy 0-val több került bele a 100 milli árába, így nem 4724 Ft 100 ml, hanem tízszer ennyi.
A 0 nélkül reális lenne az ár. Így viszont… a kávém is kiköptem.

1 Likes

Rendeltél már innen? A Skintra márka elég jónak tűnik.

Elírás lesz az :slight_smile:

250 ml 8770 Ft

1 Likes

Engem érdekelne azért, hogy elfogadnák e a rendelést, vagy visszalépnének mint a Benu, jelezve, hogy rendszerhiba miatt nem jó az ár.

2 Likes

Nem, még nem.
Nézegettem a Skintra-t, amikor C-vitamint akartam rendelni, de a szérum ph-ja 2,2, ezért úgy gondoltam, hogy az érzékeny bőrömet ez irritálná, maradtam a C-glow-nál.
De Timeless termékeken nagyon gondolkodtam.

Sziasztok, szerintetek ez a két termék ugyanaz, csak más a csomagolás?

Szeretnék már végre valami jó hővédőt, erről sok jó vélemény van.

Szerintem igen, csak a csomagolása más egy picit, a feliratok ugyanazok rajta.

Eddig én is sprayt használtam legtöbbször Lee Staffordot, de legutóbb ezt vettem mikor hajkrémre vadásztam és nagyon jó:

Kiváltja a hővédőt és a hajkrémet is.

Köszi, a tippet is🙂

1 Likes

Végre megtanultam hajvasalóval göndöríteni, jöhetnek a beach waves loknik egész évben.
Megvettem ugyanazt a vasat amit a fodrászom is használ, múlt héten voltam nála festetni akkor megmutatta, hogyan kell göndörítésre használni.
A titok az, hogy naaaaaagyon lassan kell csak húzni a vasalót, hogy jól át tudja melegíteni a tincs mindkét oldalát és ha kész akkor érdemes azonnal lakkal fixálni a frizurát.
Előtte még szárításkor tettem rá Gliss Kur sprayt, L’oreal Mythic Oil- cremet ( hővédős) és Orofluido olajat ( hővédős) is.
Amikor ő csinálja egy hétig is kitartanak a hullámok, kíváncsi vagyok, hogy az én remekművem meddig fog.
Odavagyok ezért a stílusért.

9 Likes