Én is próbáltam a legtöbb platformot, hogy lássam miről is van szó. Twittert egy darabig használtam de az is elég vad világ tud lenni, a tiktok nem jön be. Az instát szeretem, ott olyan oldalakat követek ami hobbiszinten érdekel, utazós, lakberendezős, sminkes pl. Én magam keveset posztolok. Facebook a távolabb élő ismerősök, rokonok miatt van, plusz a gyerekek iskolai kapcsolattartására, zárt face csoportja van az osztályoknak, plusz a messengeren is van szülői csoport, szerintem praktikusabb a közérdekű infók megosztására, egyeztetésre, ügyes-bajos dolgok megbeszélésére mint a Krétában üzengetés.
55 cm 85 gramm, holnap felrakatom
Póbáltátok vagy hallottatok már a “hajbotox” néven futó kezelésről? Ígérete szerint fel tudják tölteni a sérült hajszálakat keratinnal -belevasalós technika, hasonlóan a hajegyenesítéshez- ami után egészségesebbé válnak a hajszálak. Az évek múlásával egyre jobban érzem, hogy szárazabb, sprődebb a hajam (amin az évek óta tartó folyamatos festés is csak ront), de gyakorlatilag bármit próbáltam csak ideig-óráig javított, semmivel nem tudtam elérni tartós javulást. Ami nekem a selymes, puha haj lenne…
@dyna én ilyen kezelésen voltam ez pont a Te problémádra is jó .
Repair Iron a neve , nekem a szőkített száraz végű póthajamat simává és puhává tette.
Pár hajápolási termék ingyen elvihető, így csomagban, postaköltségért. Van egy csomó bontatlan cuccom és nagyon szeretném kipróbálni, de ahhoz csökkenteni kellene a készleten.
- Shea moisture kondi, 1/3
- Cantu maszk 1/4
- Blondifier Cool 1/3
- Silky Way sampon, majdnem tele
- Purple sampon, majdnem tele
- Cantu hajvégápoló, majdnem tele
Nincs velük semmi gondom, csak vagy már többször megvolt vagy már sok az én hajamra. A szárazból már sikerült normál állapotba hozni. Kidobni sajnálom.
Én nagyon szeretném, ha még lehet kérni Viszont nekem barna a hajam, így a szőke hajra való dolgokat nem tudnám hasznosítani. Ha nem akarsz bíbelődni a külön elküldéssel, akkor természetesen továbbadom majd őket én.
Persze, úgyis jó, ha kiveszem a két lila cuccot. Majd írok, a héten szerintem fel tudom adni.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok,
Szerintetek az ilyen lamellás kondícionálók mögött mi lehet a hatásmechanizmus? Annyira furcsa, hogy második összetevő az alkohol, de mégis soha semmilyen terméktől nem lett ennyire puha a hajam egy használat után… Hosszútávon mégis káros lehet?
https://kremmania.hu/kremek/balea-professional-beautiful-long-hajapolo-folyadek
Elseve Dream Long 8sec is ilyen, az népszerűbb.
Nem tudom sajnos, de az Elseve Dream Long 8sec brutális kedvencem lett… Pedig nehéz felapplikálni, és igen, ott a denat alkohol összetevő, amit mindig kerülök, de ez esteben ez a termék minőségén nem ront…
Próbáld ki a Baleás verziót is, hátha tetszik
Nem hiszem, hogy hosszú távon szárítana, mert ha víz is párolog vele együtt, a többi hidratáló/emolliens molekula a hajban marad, amiből bőven van benne.
Én nem próbáltam ezt, de amint kifogy valamelyik hajápolóm, ezt veszem helyette. Nekem nagyon bejött a Balea hajápolós vonala is.
Mióta használod?
Nekem a 7sec volt meg. Az elején tetszett, mert tényleg puha lett a hajam, viszont többedik használat után kiszárította a hajam.
https://www.instagram.com/p/CbIJpMFqXc0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Itt részletesen le van írva a hatásmechanizmus
Kb. negyedik-ötödik használatnál járok, de nem használtam minden hajmosás után.
Tegnapi szekrény rámolás eredménye.
Azt hiszem a jövő nyári hajam ebből 3x megvan
Majd kiválogatom , összerakom copfba és kiszedem a végéből a csomózást, hogy legyen 1-2-3 használható copf belőle.
Egy kis ötletelésben segítsetek nekem
1-2 éve már figyelem, de most jutottam el odáig, hogy megvitassam a kérdést
Szóval: talán a 2. vagy 3. tél, amikor a sötétebb ruháimon megfigyeltem, hogy a vállrésznél, mintha körbe finom kis lisztszemnyi darabkákkal szórtam volna be az anyagot. Nem sok, nem feltűnő, csak engem zavar.
Ha a fodrász vagy én szétfésülöm a hajamat, semmi nem látszik, korpás vagy egyéb tüneteket sem mutat a fejbőröm, viszont ezek a kihulló izék (jobb szavam nincsen rá) egyértelműen a hajamról jönnek.
Látott/tapasztalt már valaki ilyet? Mi lehet?
Hajformázó termékek közül használsz hajlakkot vagy styling sprayt? Esetleg a száraz sampont?
Azok hagynak a fodrász pulton is ilyen finom fehér permetet amiről beszélsz.
Nem samponon kívül semmit nem is permet, inkább azt mondanám, hogy szemcse. Érdekesség, hogy édesapámon láttam már ilyet, de neki sem korpás a fejbőre, ráadásul majdnem kopasz…
Olaplex termékeit használtam fodrászkellékes ajánlására, és nem bántam meg. A hosszú hajam egészséges, dús maradt terhesség, szoptatás után is.Miért JÓ a samponja? Koncentrált a termék állaga, nem kell belőle sok, fél évig elég hosszú haj esetén is. Túlrendelés miatt eladó 1 darab Olaplex sampon. Az eredeti ára 8890 Ft. Egyszer használtam, így 7 890 Ft ért adom tovább. Regenerál, helyreállítja és megerősíti a hajrost szerkezetét, és a piacon egyedüliként javítja a sérült diszulfidkötéseket.
Érdeklődés esetén átvétel postán, futárral, személyesen Budapest egyes pontjain, vagy Szentendre- Budapest vonalában.