Hajápolás & Hajkezelések

Mondjuk pont az érdekelt volna a cikkben, hogy mely összetevők az érintettek:

1 Likes

Szerintem a régi brazil cacau kezelésben használt anyagok lesznek azok. Mindenki dícsérte, tükörsima hajat csinált, az új verzió 50-50%- ban működik.

Hogyne tudnám, mindet kivonták a forgalomból pont emiatt, nem csak az Olaplexet!
Sokan az Olaplex 3-at egész éjszaka a hajukon hagyták, mert bíztak benne, hogy úgy jobban működik majd, van aki hetente használta. Volt olyan John Frieda termék is, amit újra legyártottak más összetevőkkel, de a régit kivonták. Aki már nem szeretne gyermeket annak mindegy, aki szeretne, az kerüli a káros anyagokat.

2 Likes

Már a fodrászom is mellőzi, ő maga mondta inkább a fodrászokra volt káros, mivel ők hetente dolgoztak vele, sokan rákosak lettek.

Nem tudod véletlenül hogy mikor volt ez az olaplex-“botrány”? Gondolom azok a termékek amiket azután dobtak piacra, biztonságosak. (Épp a 4in1-on agyalok hogy megvegyem-e, egy évre biztos elég lenne még úgy is ha elfelezem egy ismerőssel)

Idén év elején, március körül robbant ki, természetesen a tiktokon :smiley:

Na azon nem vagyok fent :smiley: köszi!

3 Likes

Végre még valaki!
Már azt hittem, olyan őskövület vagyok, hogy rajtam kívül mindenki használja. :grinning:

4 Likes

Kb 1 óráig használtam az appot, és úgy döntöttem, nekem ez nem hiányzik az életemből :smiley:

2 Likes

Én se használom. Az Insta pont elég zombiüzemmódos nézegetésre.:smiley:

6 Likes

Pontosan így voltam vele én is. Egyszer nyomogattam egy órát, aztán abbamaradt. Nem kötött le. Egy ideig ott volt a telefonomon, de sose néztem rá. Nincs is időm, amit elrabolhatna.

1 Likes

Én túl millenialnak érzem magam hozzá. Smink tutorial 30 másodpercben?! Na ne már! Nekem egy 30 perces, technikai magyarázattal teljes tutkó kell, amiben nem a termék a fontos, hanem a módszer. Sajnos, ebből egyre kevesebb van, pedig szívesen inspirálódnék!

4 Likes

Beállok a sorba, TikTok-szűz vagyok. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Egyszerűen túl öregnek érzem magam hozzá és nem akarok mégegy felületet, ami elveszi az időmet.
Mindenki áradozik róla, én ellenállok. :grinning:

3 Likes

Nekem sincs tik-tok és facebookom sem volt soha :slight_smile:
A barátnőm néha küld 1-1 videót onnan, azokat megnézem, még nem jutott eszembe, hogy regisztráljak, nincs rá szükségem.

3 Likes

Erre emlékeztem, hogy nem én vagyok az egyetlen “alien” akinek nincs regisztrációja social felületeken.:joy:

2 Likes

Nekem sincs se tiktok, se instagram, de mèg pintrestem se :laughing: egyedül a tumblrt hasznàlom

1 Likes

A tiktok-ot én sem tudom értelmezni, miért jó. Bár igazából csak a jelenlegi munkahelyem ( még 3 nap, aztán váltok) profilját néztem meg, mély megdöbbenéssel, hogy a marketinges kollégákat ezért még nem rúgták ki.

Korábban azt hittem, hogy csak fiatalok mórikálják magukat rajta, poénból, lájkokért vagy fene tudja. Anno mi is játszottunk otthon mindefélét a tükör előtt, énekeltünk magnóra, de eszembe nem jutott volna idegenekkel megosztani.

De az, hogy egy nagyvállalat is idétlen tartalmakat gyártson, azért az elég béna :frowning:

Én sem használom a TikTokot, nem is nagyon értem, mire jó. Az instagram pont elég nekem görgetni, ott is elsősorban a képes és szöveges posztokat preferálom, nem a videókat.
Ami viszont számomra megdöbbentő, hogy már elsős gyerekek is mindenféle szülői kontroll nélkül lógnak a tiktokon. Pár hete kezdtem el általános iskolában dolgozni és tényleg azt tapasztalom, hogy rengeteg, nagyon fiatal gyerek is tiktokról tájékozódik, szedik össze a hülyeséget, a szülőknek pedig még igényük sincs arra, hogy ezt bármilyen módon ellenőrizzék. Nem gondolom azt, hogy az okos eszközök, az internet, vagy akár a social media ördögtől való lenne, nagyon hasznos is tud lenni, de ilyen helyzetekben a szülő feladata lenne megtanítani a gyereknek, hogyan lehet ezeket értelmesen, hasznosan, az életkoruknak megfelelően használni.

3 Likes

itt van még egy…vagyis fészbuk profilt muszáj volt csináltatnom anno mert a kisfiam járt egy szakkörre ahol az volt az egyetlen csatorna.

1 Likes

Én az összes platformot próbáltam legalább egyszer, de csak a facebookon maradtam fent tartósan, hogy elérhető legyek rokonoknak, ismerősöknek. Instán, twitteren és tumblr-en is egyszer posztoltam aztán le is léptem. Viszont sok tartalmat fogyasztok youtube-on (és 9gagen, de az most nem vág ide), és a shorts részleg pl, na az tiktok pepitában, plusz tiktok reupload-ok. Én nem fogom azt mondani hogy nem értem a tiktokot, de nem nekem való a formátum…

3 Likes