Mondjuk pont az érdekelt volna a cikkben, hogy mely összetevők az érintettek:
Szerintem a régi brazil cacau kezelésben használt anyagok lesznek azok. Mindenki dícsérte, tükörsima hajat csinált, az új verzió 50-50%- ban működik.
Hogyne tudnám, mindet kivonták a forgalomból pont emiatt, nem csak az Olaplexet!
Sokan az Olaplex 3-at egész éjszaka a hajukon hagyták, mert bíztak benne, hogy úgy jobban működik majd, van aki hetente használta. Volt olyan John Frieda termék is, amit újra legyártottak más összetevőkkel, de a régit kivonták. Aki már nem szeretne gyermeket annak mindegy, aki szeretne, az kerüli a káros anyagokat.
Már a fodrászom is mellőzi, ő maga mondta inkább a fodrászokra volt káros, mivel ők hetente dolgoztak vele, sokan rákosak lettek.
Nem tudod véletlenül hogy mikor volt ez az olaplex-“botrány”? Gondolom azok a termékek amiket azután dobtak piacra, biztonságosak. (Épp a 4in1-on agyalok hogy megvegyem-e, egy évre biztos elég lenne még úgy is ha elfelezem egy ismerőssel)
Idén év elején, március körül robbant ki, természetesen a tiktokon
Na azon nem vagyok fent köszi!
Végre még valaki!
Már azt hittem, olyan őskövület vagyok, hogy rajtam kívül mindenki használja.
Kb 1 óráig használtam az appot, és úgy döntöttem, nekem ez nem hiányzik az életemből
Én se használom. Az Insta pont elég zombiüzemmódos nézegetésre.
Pontosan így voltam vele én is. Egyszer nyomogattam egy órát, aztán abbamaradt. Nem kötött le. Egy ideig ott volt a telefonomon, de sose néztem rá. Nincs is időm, amit elrabolhatna.
Én túl millenialnak érzem magam hozzá. Smink tutorial 30 másodpercben?! Na ne már! Nekem egy 30 perces, technikai magyarázattal teljes tutkó kell, amiben nem a termék a fontos, hanem a módszer. Sajnos, ebből egyre kevesebb van, pedig szívesen inspirálódnék!
Beállok a sorba, TikTok-szűz vagyok. Egyszerűen túl öregnek érzem magam hozzá és nem akarok mégegy felületet, ami elveszi az időmet.
Mindenki áradozik róla, én ellenállok.
Nekem sincs tik-tok és facebookom sem volt soha
A barátnőm néha küld 1-1 videót onnan, azokat megnézem, még nem jutott eszembe, hogy regisztráljak, nincs rá szükségem.
Erre emlékeztem, hogy nem én vagyok az egyetlen “alien” akinek nincs regisztrációja social felületeken.
Nekem sincs se tiktok, se instagram, de mèg pintrestem se egyedül a tumblrt hasznàlom
A tiktok-ot én sem tudom értelmezni, miért jó. Bár igazából csak a jelenlegi munkahelyem ( még 3 nap, aztán váltok) profilját néztem meg, mély megdöbbenéssel, hogy a marketinges kollégákat ezért még nem rúgták ki.
Korábban azt hittem, hogy csak fiatalok mórikálják magukat rajta, poénból, lájkokért vagy fene tudja. Anno mi is játszottunk otthon mindefélét a tükör előtt, énekeltünk magnóra, de eszembe nem jutott volna idegenekkel megosztani.
De az, hogy egy nagyvállalat is idétlen tartalmakat gyártson, azért az elég béna
Én sem használom a TikTokot, nem is nagyon értem, mire jó. Az instagram pont elég nekem görgetni, ott is elsősorban a képes és szöveges posztokat preferálom, nem a videókat.
Ami viszont számomra megdöbbentő, hogy már elsős gyerekek is mindenféle szülői kontroll nélkül lógnak a tiktokon. Pár hete kezdtem el általános iskolában dolgozni és tényleg azt tapasztalom, hogy rengeteg, nagyon fiatal gyerek is tiktokról tájékozódik, szedik össze a hülyeséget, a szülőknek pedig még igényük sincs arra, hogy ezt bármilyen módon ellenőrizzék. Nem gondolom azt, hogy az okos eszközök, az internet, vagy akár a social media ördögtől való lenne, nagyon hasznos is tud lenni, de ilyen helyzetekben a szülő feladata lenne megtanítani a gyereknek, hogyan lehet ezeket értelmesen, hasznosan, az életkoruknak megfelelően használni.
itt van még egy…vagyis fészbuk profilt muszáj volt csináltatnom anno mert a kisfiam járt egy szakkörre ahol az volt az egyetlen csatorna.
Én az összes platformot próbáltam legalább egyszer, de csak a facebookon maradtam fent tartósan, hogy elérhető legyek rokonoknak, ismerősöknek. Instán, twitteren és tumblr-en is egyszer posztoltam aztán le is léptem. Viszont sok tartalmat fogyasztok youtube-on (és 9gagen, de az most nem vág ide), és a shorts részleg pl, na az tiktok pepitában, plusz tiktok reupload-ok. Én nem fogom azt mondani hogy nem értem a tiktokot, de nem nekem való a formátum…