Samponbol nekem a Goldwell scalp samponja valt be nagyon, zsiros hajra. Ugy remlik, hogy a magyar flakonon nem is zsiros hajra irjak, hanem korpasodasra, de az lesz az:relaxed:
Én nem tudom mi van ebben a hajápolóban (na jó, de tudom, fent van Krémmánián ), de durván selymes lett tőle a hajam az első használat után.
Sziasztok! Esetleg tud valaki Pesten olyan fodrászatot ajánlani, ahol garantáltan szépen meg tudnak csinálni egy réteges, minimálisan shaggy frizurát (csatolok képet, milyenre gondoltam) vékonyszálú hajon, viszont nem is kérnek el érte egy vagyont? Hátha itt közületek vágatott már valaki hasonlót és teljesen elégedett volt a végeredménnyel (sajnos akárhányszor fodrásznál jártam, mindig magamnak kellett utólag kiigazítanom, anyumnak Angererrel és Black Velvet Hairrel rossz tapasztalatai vannak, szóval azok kilőve)
Sziasztok! Kemoterápia után hajnövesztés elősegítésre van esetleg tippetek? Köszönöm szépen
Külsőleg a ricinus olajat ajánlom, hajmosás előtt felkenni 1-2 órára ha van annyi idő rá, hosszú hajból nehéz kiöblíteni, de gondolom egyelőre pici hajak vannak csak ,abból könnyebben kijön.
Belsőleg pedig a Merz drazsét ajánlom, mikor egy betegség miatt rengeteg hajam kihullott nekem az hozta vissza. Csillió- millió babahajam nő tőle ha szedem
Nekem annó a terhesvitamintól lett rengeteg bébihajam, és a tömegét szinte megduplázta (az egyébként is sok hajam mellett). A lényeg, hogy az egyik kolléganőmnek említettem, hogy próbálja ki - akinek egy pajzsmirigy probléma miatt a fele haja (szó szerint) kihullott-, és látványosan, pár hónap alatt segített rajta.
Wow, köszönöm a tippet. Azokban van vas + folsav is ugye? Mert azt amúgy is szednie kellene anyumnak.
Nekem is volt egy időszak, amikor iszonyú sok hajam hullott, szerencsére rájöttem, hogy a hajfesték a ludas, de nekem is a terhesvitamin-folsav vált be a legjobban! Ebben vas és cink is van:
Szóval új fodrásznál jártam… Életemben először nem csak hajvágást kértem, de egy hajkezelést is. Az normális, hogy nem beszéltük meg hogy milyen kezelést akarok, csak megvizsgálta a hajamat, és már hozta is a tégelyt? Azt előre tudtam hogy milyen márkával dolgozik, és végül is jó lett a végeredmény, de ezt nagyon furcsállottam.
Hát elvileg meg kéne beszélni szerintem, de a saját fodrászom is eléggé öntörvényű. Rosszul még nem jöttem ki belőle alapvetően, csak fura, hogy nem kommunikálnak.
Mondjuk inkább ne kommunikáljon, mint szar fodrász legyen. Mármint szakmailag.
Szerintem is furcsa.
Ha nem kértél konkrét kezelést és neki többféle van akkor el kellene hangozzon, hogy a Te hajad zsíros/normál/porózus/bármi és ezért x/y/z kezelést javaslom rá.
Így most úgy tűnik magában megbeszélte az egészet és alkotott, örülök, hogy jól sikerült .
Csak pakolás volt vagy repair iron / klimazone ?
Szerintem csak pakolás, fel lett kenve aztán húsz percig ültem a gőzbúra alatt. De semmit nem mondott se a pakolásról, se a hajamról, én is csak annyit tudtam mondani neki (mielőtt szalasztotta a segédet a mindennek us az előkészítésére) hogy valami olyan kezelésre gondoltam amitől kevésbé lesz frizzy a hajam. Hát most nem frizzy, hanem lenyalt, bár ez esélyes volt az első néhány hétben. Arra mondjuk kíváncsi lettem volna hogy mégis mit csinál ez a cucmó, dehát így jártam. Legközelebb megveszem magamnak az olaplexet
Az Olaplex szerintem nem éri meg az árát. A K18 legalább látványosan csinál is valamit. Életem 3 legrosszabb samponja között szerepel az olaplexes. A simító hajkrém simít tényleg, de van a Kérastase termékek között ugyanolyan jó, mivel nagyobb kiszerelésben, még olcsóbb is, mint az Olaplex. A 3-as termék magzatkárosító/szaporító szerv károsító összetevő (illatanyag) miatt lett kivonva a jobb helyeken a boltokból az egész EU területén.
Hővédő sprayt tudnátok ajánlani?
0,0000000001 mm vékonyságú szőkített a hajam.
Mosás után 4 nappal teszek rá száraz sampont.
Most utána ,az 5.napon bekreppeltem és úgy tűnik,mintha kétszer annyi hajam lenne. Rendszeresíteni szeretném.
Csak nem vágnám tönkre a kreppelő hőjével,ezért gondolkodom azon,hogy bevetnék hővédő készítményt
@Kinga79 a Lee Staffordot vagy a Tony and Guyt tudom ajánlani.
Mind a kettő nagyon jó, heti 2 alkalommal formázom a hajam, minimálisan törik , nagyon jól bírja így a nyúzást, tartása is lesz tőle a hajamnak és egyik sem zsírosít, kifésülni is könnyű, sima körkefés szárításhoz is használom őket.
Még ezt is kenem vizes hajra ebben is van hővédő:
Na jooooo, a lilial összetevő tudod hány kozmetikumban volt még benne? Ráadásul egy lemosható termékre ezt ráhúzni enyhén butaság. Csak jó marketingstratégia volt (más cégeknek) ezt ráhúzni az Olaplexre, mert elég bagy konkurencia.
Persze DMDM Hydantoin tartalmú termékek ott figyelhetnek a polcokon, pedig formaldehid kibocsátó tartósítószer. Rengeteg ilyen van.
Köszönöm szépen
Köszönöm szépen