Hajápolás & Hajkezelések

Én is csak a tőfestést vállalom magamnak…a hosszát fodrász csinálja kizárólag. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Új, tudatos hajápolós Facebook csoport:
Szofi’s Choice tudatos hajápolás

1 Likes

Sziasztok! Jöttem updatelni. 2021 januárjában döntöttem úgy, hogy megválok a derékig érő már-már fekete hajamtól. A vágás után jött az ötlet, hogy világosabb színt szeretnèk, de mivel az eredeti hajszínem már teljesen ősz, maradt a balayage, mert a fodrász szerint nem fogná be a festék a fehér hajamat.
Ez volt a kiindulás
Kép
És lett belőle ez:
Kép
És jelenleg így állok:
Kép

Kép

27 Likes

De szép az a fonat a második képen!
Nagyon jól áll ez a balayage, sokkal jobban illik a színeidhez. Mivel göndöríted, hajvasalóval?

1 Likes

Ezt itt épp a fodrász göndörítette múlt héten Steampoddal. Nekem meg van egy hajgöndörítő gépem, azzal szoktam de ritkán mert nekem macerás.

2 Likes

Nagyon szép a hajad! :star_struck:
Szerintem is nagyon jól áll a világosítás és a karamell is, lágyítja a vonásaidat.

2 Likes

Nagyon csinos, sokkal jobban áll a világosabb haj.

1 Likes

Gyönyörű hosszù hajad volt, DE a vilàgosabb és a rövidebb sokat fiatalìt az amúgy is fiatal külsődön :smiling_face_with_three_hearts:. A fekete sztem mindenkit öregít 20 felett , persze ez csak saját véleményem. Én is rászántam magam 2 hete, hogy a derékig èrő hajambòl 20 cmt vágassak, erre a fodràsznő 30 centinèl àllt meg. Az àllam alà ér. De nem bánom màr kellett, annyira nehéz volt a hajam ès a vége széna szerű szàraz, àllandòan copfban vagy kontyban. Most még vilàgosíttatni szeretnék vmennyit én is. Eddig kb. 10 évet fiatalodtam. Ès az előbb vèletlenül 100- at ìrtam 10 helyett. :rofl::joy::grin::stuck_out_tongue_winking_eye: megyek aludni …

8 Likes

Csatlakozok az elottem szolokhoz.
Szep vagy a hajad minden verziojaval, de a vilagosabb csodasan all!

2 Likes

Nagyon klassz döntés volt, nagyon tetszik a világosabb hajszín. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon köszönöm Lányok! :heartpulse:

1 Likes

Látva @Anheszenamon gyönyörű hosszú haját, majd a szuper átalakulást, ami szerintem is csodásan áll neki :blush: körbenéztem a telefonomban én is, mert ígértem, hogy megmutatom majd, éppen hol tartok.
Szóval, imádom a vörös hajszínt, de nem ám akármit, hanem azt az igazán répás-színt, ami hát valljuk be, nem túl hétköznapi. 2013-ban volt már hasonló színem, sok szenvedés után, de nem szerettem. Most viszont van egy álom jó fodrászom, aki előzetes szőkítés nélkül ígérte meg, hogy ilyen színem lesz. A két kép között másfél év telt el. Még arra keresem a választ, hogyan tudnám megnöveszteni egy jó 10 centivel minél hamarabb, a lehető legkevesebb vágással, de ez a csoda kategória. Így is 5 hetente festünk, és baráti 1,5-2 centis lenövéssel szoktam beszambázni a szalonba :rofl:

20220403_100938

24 Likes

Hű, lehet buta kérdés de akkor a bal oldali kép a mostani… :relaxed:…?

1 Likes

Igen, azt elfelejtettem írni, hogy ügyesen felcseréltem a képeket :sweat_smile:

1 Likes

Hú! Nagyon jó! Nekem mind a kettő tetszik. Én nagyon szeretem az ilyen tűzvörös árnyalatokat (másokon persze). Nagyon jól állnak Neked az erőteljes tónusok és szuper, hogy ezt fel is ismered! Olyan sok lányt látok az utcán, ilyen hamvas-seszínű világosbarna hajakkal, legszívesebben mindegyikhez odamennék, hogy légyszi festesd már be egy élénk árnyalatra, életet vinne az arcodba! :rofl:

Alig várom már, hogy mehessek újrakarcoltatni a szemöldököm egy melegebb barna árnyalatra, azonnal visszaváltok majd én is vöröses-barnára!

1 Likes

Csodaszép! Nagyon jól áll ez a répavörös, ezt kevesen mondhatják el magukról :slight_smile: A jó fodrász pedig hatalmas kincs.

1 Likes

Belecsaptam a lecsóba és erősebbre kértem a rose goldot, nagyon tetszik de nem fogom megtartani szőkén jobban szeretem magam.Kép

16 Likes

Ne! Légyszi! Kell a rózsaszín a világba! Neked ez tényleg jól is áll, olyan szépen néz ki ez a lokni, adj még neki időt :slight_smile:

3 Likes

De aranyos vagy :slight_smile: köszönöm
Úgyis kikopik 2 hét alatt hiába Alfaparf a szőke ledobja.
Úgy érzem magam mint egy mangafigura de tény hogy ilyen gyönyörű fénye a bőrömnek még sosem volt , rengeteget lágyít is ez az árnyalat rajtam.

1 Likes

Köszönöm :slight_smile:
Sok múlt a fodrászom jó szemén is, rutinos, messziről lebeszél minden olyan színről, ami nekem nem való.
Azt én is látom, hogy rengetegen hordanak olyan hajszínt, ami abszolút nem jó nekik. Pedig szerintem az ember csak-csak észreveszi, ha valami nem oké az adott árnyalattal.

1 Likes