Hajápolás & Hajkezelések

Jól áll a világosabb.:blush:
Hogy megnőtt a hajad, a régi képeken úgy rémlik váll körül volt a vége.

1 Likes

Azta! Nagyon klassz ez az új hajszín! Gyönyörű!

1 Likes

Nagyon jól áll ez a szín!
Nekem is úgy rémlik, hogy kb. vállig ér a hajad, jól megnőtt.

1 Likes

Telitalálat a hajad színe. Nagyon szép lett és jól áll. :hugs:

1 Likes

Jajj, nagyon szép hajad van es a szín is brutálisan el lett talalva! :blush:

1 Likes

Hú, ez tényleg szuper lett! :star_struck:

1 Likes

Használ valaki közületek professzionális hajfestéket otthon? Mi a tapasztalatotok?

Szerintem jobbak, mint a bolti dobozos festékek. A fodrászkellékesnél megmondja az eladó hány százalékos oxit vegyél hozzá, mutat mappában színmintákat. Nem is sokkal drágábbak, mint a drogériás festékek. Régen festettem vele más ősz haját. Azért itt is vannak kategóriák, nyilván ne Kallost vegyél.

1 Likes

Amíg barna voltam addig az Alfaparfot vettem ha kellékesből vásároltam, Cube volt a neve, szerettem, tőfestésre 3 alkalommal is tudtam használni 1 tubust. Érdemes megnézni.

1 Likes

Akkor ennél el lehet tenni a felbontott tubust? Az eléggé költséghatékony :slight_smile: Köszi a tippet. Egyébként én a Schwarzkopf Igora-t néztem ki.

Én eltettem nem lett baja , kinyomáskor ha picit be volt sötétedve a krém ami a tubus szájánál volt azt nem kevertem be, de ennyi. A drogériás dobozosok is 2-3 alkalomra elegendőek voltak tőfestéshez, azokat is többször használtam.
Igora Royal is jó, fodrászom használta , meg a Joicoval is festett de azt nehezebb beszerezni.

Én valamikor a Loréal Majirelt használtam, nagyon szerettem. 6%-os oxyval nagyon szép, természetes középszőke voltam, sajnos a színem aztán kivonták a forgalomból. Fodrásznak sose sikerült aztán olyan jó színt összehoznia :roll_eyes:

1 Likes

Nekem valami gesztenyebarna lenne majd a cél :slight_smile:

1 Likes

A bolti dobozosra nekem azt mondta a fodrászom, hogy mivel ott az átlagra kell festéket gyártani, így az máshogy vonja be a hajszálakat, mint a fodrász festék. Pont emiatt sokkal egységesebben és páncélszerűbben viselkedik, ami miatt a szálak nem tudnak úgy lélegezni. Több fodrásszal is beszéltem erről, mindenki ezt mondta. Nyilván, az üzletpolitikának is jobbat tesz :wink: , de ha ennyien ugyanezt állítják, tuti van benne valami.
Loreal Majirel-el és MajiRouge-al festenek, de magamnak nem merném kevergetni otthon. Fixa ideálom, hogy leégne a hajam :smiley: :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:

1 Likes

https://magazin.kremmania.hu/2022/02/21/szulfat-samponban-the-ordinary/

Szerintetek ha benéztem, és 1 árnyalattal sötétebb festéket vettem - persze 3-as packban :see_no_evil:, akkor ha vennék két árnyalattal világosabbat, akkor kijönne belőle az áhított szín? Tényszerűen a 7.0 (középszőke) szín helyett sikerült 6.0 (sötétszőke) árnyalatot vennem. Ha vennék 8.0 (világoszőke) színt és 1:1-ben keverném, az középszőke lenne?
Vagy hagyjam inkább, mert esélytelen? :thinking:

1 Likes

Nem lesz jó, cseréld ki. Tapasztalatból mondom. :nerd_face:

1 Likes

Köszi a választ, sajnos sejtettem… :upside_down_face:
Te milyen kombinációval kísérleteztél? A sötét szín “megette” a világosat?

Ugyanezen a vonalon mozgok, 7-es színmélység. 8-as világos, 6-os nagyon sötét.
Ez a 6+8/2=7 azért nem működik, mert a 6-os már domináns, kb semmit se világosodik, hiába keversz hozzá bármit.

2 Likes

Nekem is mindig a sötétebb “nyert” ha kevergettem a barna hajtövemhez a festékeket, annyit értem csak el, hogy egy kicsit más lett a fénye, lemondtam a kutyulásról, a szőkémet meg fodrászra bízom, nem merem magamnak , túl sok Brad Mondo és Hair Buddha videót néztem :smiley:

1 Likes