Magadnak is köszönd meg a tükörben!
Nagyon extrémnek tűnik a macskák szárítása! Soha az életben nem mertem még a fürdetésükre gondolni se!
Első cuccoláskor mindhárom tusolt védőfelszerelésbe öltöztünk hozzá, de mindenki túlélte
Oh, az enyém vékonyszálú is, satnya is, nem teljesen sima de nem is hullámos…vállalhatatlan ha nincs kiszárítva…a fiam mikor meglátta egyszer mikor nem csináltam vele semmit, rögtön megkérdezte hogy “ugye megcsinálod”
Macskát fürösztesz hű, nálunk nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel végződne egy ilyen akció.
Utólag nagyon bátornak érzem magunkat miatta. De ketten az utcáról kerültek hozzánk, ott muszáj volt. Azóta természetesen a zuhany közelébe se mennek
Nekem is volt régebben cicám, 17 évig volt velem egy örökbefogadott jószág, Bagira.
Szeretett játszani a vízzel, ült a kád szélén, pofozgatta a vízsugarat, úgy engedte magát fürdetni, hogy betettem a kádba és finoman locsolgattam, azt hagyta.
Addig- addig mászkált a kád szélén amiben én is benne voltam, hogy egyszer beleesett, mind a ketten visítottunk.
A kutyusok azok hagyták magukat nem volt gond, mindegyik kiállítási darab volt/ van, a jelenlegi, Lucille még örül is magának, ha közben mondom neki” Hova megy a kishajó Lucille? “ szárítás közben is ugrál, csóvál , boldog kiskutya.
Én is szinte egyből bekövettem, ahogy megjelent. Kiraktam itt is a zsíros hajról szóló bejegyzését, nekem abban volt sok meglepetés. Egy ideje tudatosan ápolom a hajamat, de csodát még nem tapasztaltam.
Én is ezt a Lador hajolajat használom, de szerintem megromlott, megváltozott a szaga, pedig még sok van benne. Eleinte csodaszernek tituláltam, de már nem látok benne semmi extrát.
Basszus! Tudom, hogy a koreaiak 100 ml alatt nem szeretnek bizonyos termékekkel vacakolni, de a szavatosság miatt figyelhetnének a kiszerelésre.
Nem tapasztaltam eddig különbséget a hajolajok hatása között, a L’ador nem tűnik extrábbnak a Helia-D vagy az Aussie darabjához képest.
Pedig a fórumtalin megállapítottam magamban, hogy milyen szép hajad van, lehet, hogy a tudatos ápolás már nem tud rajta javítani.
Még nem volt időm rá, de tervezem átböngészni a storykat is.
A gyermeki őszinteség…
Köszönöm, nagyon kedves vagy🙂
Szegények, a kádba pottyanás nem lehetett túl jó élmény
Viszont kész szerencse akkor, hogy a kutyus viszont szereti a fürdést. A miénk csak lemondóan elviseli.
Nekem is volt egy cicám aki szeretett a kád szélén sétálgatni mikor fürödtem. Egyszer belecsúszott a kádba, rémülten kepesztett és a hátamon kapaszkodott ki
Rendeltem egy hajkefét és egy ollót bolti átvétellel az egyik hajas webshopból. Kíváncsiságból leolvastam két Olaplex termék QR kódját, amely erre az oldalra vitt:
Az jó. Ezért nem merek venni.
Vajon a hajkefe eredeti?
Az eladó hölgy amúgy azt mondta, nem tud ezzel mit kezdeni. Amikor távoztam, még mindig az olaplexes polc előtt guggolt…
A héten megújultam egy fodrászatban. Szerintem nagyon jól sikerült, a fodrász tökéletesen eltalálta, hogy milyen szín állna jól.
És egy előtte kép közvetlenül, összehasonlításképp:
Nagyon jól áll ez az új szín, sokkal jobban él a szemed , tetszik