Hajápolás & Hajkezelések

Nekem ez már annyira bevált. Első hajmosás után: intim lemosó. Második hajmosás után: tusfürdővel fürdés. Amíg fenn a hajbalzsam: borotválás, ha kell sarokreszelés, első arclemosás.

Utána az arcom már kádon kívül folytatom.

3 Likes

Ahh, na én ugyanígy szoktam a hajmosást, balzsamozást megoldani, mert amúgy én utálom az egész hercehurcát, meg várni, blehh. :smiley:

2 Likes

Ezt szoktam csinálni, de olyan érzékeny bőröm van, hogy egy héten egyszer-kétszer tudok így lábat borotválni, a harmadik alkalomnál már fáj a bőröm (mindegy, milyen gélt, egyéb izét használok).
Mondjuk, ez már egy másik probléma.:smiley:
Télen pedig ez abszolút nem játszik, így is megfagyok zuhanyozás közben.
Szóval ez a kombináció ismert előttem, de max. nyáron működik.

Sajnos halottnak a csók, ha csak 2 percig van a fejemen.:frowning:

Ez az igazi, mélységes utálatot kiváltó ok a hajmosás iránt, mozogni viszont muszáj. Te milyen gyakran mosod? En két naponta, a seborrhea miatt muszáj is, ha leizzadok, nagyon kell figyelnem, hogy ne jöjjön elő.

1 Likes

2 vagy 3 naponta.
Sajnos ebben tudok ‘igénytelen’ lenni, mert különben már kihullott volna az összes tollam a fejemről. Es hat nincsen sok hajam…
Nyáron amúgy többször mosok. Mert a szabadlevegőn nagyon szeretem megszárítani a hajam. Másrészt elég sokat járok strandra, igazi vízicsibe vagyok. Például ma is strandon voltam. :grinning_face_with_smiling_eyes: Utána meg muszáj hajat mosni.

2 Likes

Bocsi, miért hullana ki a hajad?

1 Likes

Hajmosaskori fesülködestől, plusz hajszárítozastol letörne. Hiaba ionos baromi profi szerkentyűm van… :disappointed:

Így értem, köszi. (Én télen is hagyom magától megszáradni.)

2 Likes

Hű de szerencsések vagytok ha olyan minőségű a hajatok hogy magától megszáradhat :open_mouth: én nem mehetnék emberek közé hajformázás nélkül :pensive:

Szegény hajszárítóm az elmúlt egy évben egyszer került elő, mikor megcsúsztam az esti mosással. Télen-nyáron hagyom megszáradni magától.

2 Likes

Formázás nélkül úgy nézek ki mint akit megrágtak:D
Ráadásul a saját és a póthajam az szálvastagságra egyforma, de textúrában eltér. Csak a tövét szoktam átfújni, hogy ne maradjanak vizesek az illesztések, a többi az száradhat magától csak aztán még átvasalom.
Amúgy nyáron szeretem a strandolós kócos-hullámos fazont is, az nekem annyira nyaralás feeling.

2 Likes

Hát sajnos én sem hajszárítózok télen se, de nem is nézek ki valami fenszi módon sajnos. :frowning: Ha vmi alkalom van, akkor beszárítom, de sajnos akkor sem szép a hajam…

Teljesen megértelek. Nekem is vállalhatatlan formázás nélkül…És tény; nem csak nem néz ki jól, hanem nem lehet emberek közé menni vele. :grimacing:

2 Likes

Hidd el, akinek kevés, fejre lapuló haja van, ámulva gyönyörködik a te frizurádban.:slight_smile:

Nekem még jobban is néz ki, ha magától szárad meg.

Hmm, most, hogy mondod… lehet, hogy vennem kellene egy hajszárítót?:smiley:
(Tényleg nincs itthon.)

2 Likes

Nem sok képet láttam a hajadról, de ahhoz eleget, hogy megállapíthassam, nagyon bomba nő vagy és nem tűnt szörnyűnek a hajad.:slight_smile:

4 Likes

Oh, ez így estére lesokkolt! :rofl: Nagyon szépen köszönöm!!!
Most ez így szakítás után nagyon jól esett!:heart:

6 Likes

Ilyen szempontból én szerencsés vagyok, megfésülöm és reggelre vállalhatóra szárad. Az esetek 95%-ban, mondjuk :smiley:

1 Likes

Nem rossz, ha van otthon. Például nálunk a kutya és extrém ritka esetben a macskák szárogatásakor mindig megment. :sweat_smile:

2 Likes