Nekem ez már annyira bevált. Első hajmosás után: intim lemosó. Második hajmosás után: tusfürdővel fürdés. Amíg fenn a hajbalzsam: borotválás, ha kell sarokreszelés, első arclemosás.
Utána az arcom már kádon kívül folytatom.
Nekem ez már annyira bevált. Első hajmosás után: intim lemosó. Második hajmosás után: tusfürdővel fürdés. Amíg fenn a hajbalzsam: borotválás, ha kell sarokreszelés, első arclemosás.
Utána az arcom már kádon kívül folytatom.
Ahh, na én ugyanígy szoktam a hajmosást, balzsamozást megoldani, mert amúgy én utálom az egész hercehurcát, meg várni, blehh.
Ezt szoktam csinálni, de olyan érzékeny bőröm van, hogy egy héten egyszer-kétszer tudok így lábat borotválni, a harmadik alkalomnál már fáj a bőröm (mindegy, milyen gélt, egyéb izét használok).
Mondjuk, ez már egy másik probléma.
Télen pedig ez abszolút nem játszik, így is megfagyok zuhanyozás közben.
Szóval ez a kombináció ismert előttem, de max. nyáron működik.
Sajnos halottnak a csók, ha csak 2 percig van a fejemen.
Ez az igazi, mélységes utálatot kiváltó ok a hajmosás iránt, mozogni viszont muszáj. Te milyen gyakran mosod? En két naponta, a seborrhea miatt muszáj is, ha leizzadok, nagyon kell figyelnem, hogy ne jöjjön elő.
2 vagy 3 naponta.
Sajnos ebben tudok ‘igénytelen’ lenni, mert különben már kihullott volna az összes tollam a fejemről. Es hat nincsen sok hajam…
Nyáron amúgy többször mosok. Mert a szabadlevegőn nagyon szeretem megszárítani a hajam. Másrészt elég sokat járok strandra, igazi vízicsibe vagyok. Például ma is strandon voltam. Utána meg muszáj hajat mosni.
Bocsi, miért hullana ki a hajad?
Hajmosaskori fesülködestől, plusz hajszárítozastol letörne. Hiaba ionos baromi profi szerkentyűm van…
Így értem, köszi. (Én télen is hagyom magától megszáradni.)
Hű de szerencsések vagytok ha olyan minőségű a hajatok hogy magától megszáradhat én nem mehetnék emberek közé hajformázás nélkül
Szegény hajszárítóm az elmúlt egy évben egyszer került elő, mikor megcsúsztam az esti mosással. Télen-nyáron hagyom megszáradni magától.
Formázás nélkül úgy nézek ki mint akit megrágtak:D
Ráadásul a saját és a póthajam az szálvastagságra egyforma, de textúrában eltér. Csak a tövét szoktam átfújni, hogy ne maradjanak vizesek az illesztések, a többi az száradhat magától csak aztán még átvasalom.
Amúgy nyáron szeretem a strandolós kócos-hullámos fazont is, az nekem annyira nyaralás feeling.
Hát sajnos én sem hajszárítózok télen se, de nem is nézek ki valami fenszi módon sajnos. Ha vmi alkalom van, akkor beszárítom, de sajnos akkor sem szép a hajam…
Teljesen megértelek. Nekem is vállalhatatlan formázás nélkül…És tény; nem csak nem néz ki jól, hanem nem lehet emberek közé menni vele.
Hidd el, akinek kevés, fejre lapuló haja van, ámulva gyönyörködik a te frizurádban.
Nekem még jobban is néz ki, ha magától szárad meg.
Hmm, most, hogy mondod… lehet, hogy vennem kellene egy hajszárítót?
(Tényleg nincs itthon.)
Nem sok képet láttam a hajadról, de ahhoz eleget, hogy megállapíthassam, nagyon bomba nő vagy és nem tűnt szörnyűnek a hajad.
Oh, ez így estére lesokkolt! Nagyon szépen köszönöm!!!
Most ez így szakítás után nagyon jól esett!
Ilyen szempontból én szerencsés vagyok, megfésülöm és reggelre vállalhatóra szárad. Az esetek 95%-ban, mondjuk
Nem rossz, ha van otthon. Például nálunk a kutya és extrém ritka esetben a macskák szárogatásakor mindig megment.