Hajápolás & Hajkezelések

Én a Cantu samponnál nehezen tudom eldönteni, hogy bevált-e.
Én használok mellette balzsamot, néha pakolást, majd törölköző száraz hajra nem kimosandó ápolókrémet, majd hajvégápolót. Ennyi cucc után nehezen állapítom meg. A balzsamja nem csinált csodát, semmi extra.
Apropó kedves Gloriatól kaptam Cantu termékeket, de nekem nem vált be a Comeback Curl Next Day Curl Revitalizer spray, így azt szívesen elpostáznám valakinek, majdnem tele van. Az én hajam szerintem nem elég hullámos hozzá.
Mellé teszek még egy adagot a Curl Activator Cream-ből is, ami talán bevált, de olyan minimális mennyiséget kell belőle használni, hogy szerintem több év alatt sem fogyna el :slightly_smiling_face: Tennék még a csomagba a Shea Butter Leave In Conditioning Hair Repair Cream-ből is, amekkora tégelyt csak találok :grinning: Aki szeretné ezeket, írjon :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én kipróbálnám, ha még megvan. :slight_smile:
Nekem göndör a hajam, még nem próbáltam Cantut.
Kérlek írj privit, ha aktuális! :slight_smile:

1 Likes

Akkor a tiéd, írok majd nemsokára :slightly_smiling_face:

https://www.instagram.com/p/CKmB72GlST2/?utm_source=ig_web_copy_link

2 Likes

Sziasztok!

Nekem nagyon kevés hajbalzsam vált be, pedig mellé hajolajat is használok. Az említetteken kívül esetleg van olyan, ami nektek bevált? Nem drogériás is jöhet. Legújabban TIGIvel próbálkozom. Már hajpakolást is rendeltem, pedig évekig nem használtam.

Pont a Tigi hajbalzsamokat akartam ajanlani. Nekem ezek valtak be a legjobban. Az elmult evekben tobb fajtajat kiprobaltam, mindegyik nagyon puhava teszi az amugy szarazsagra hajlamos hajam.

1 Likes

Köszi! :slight_smile: Akkor használom tovább szorgosan.

1 Likes

Szerintetek, ha tegnap használtam szárazsampont, attól ma még festhetek hajat? Tesz rá valamilyen réteget? Vagy inkább mossam meg, és csak utána fessem, 1-2 nap múlva?

Szerintem így ne. Én hajmosáskor mindig érzem, hogy mosom le a szárazsampont, a rendes sampon is kevésbé habos szárazsampon után.

3 Likes

Szerintem se. Én ha tudom, hogy hajat akarok festeni, akkor mindig úgy időzítem, hogy ne kelljen aznapra szárazsampont használnom.

1 Likes

Én még több napos haj festését sem javasolnám. Mondjuk mosás másnapja ideális.
Zsír, kosz stb. ront a végeredményen, főleg az élénk vörös színeknél.

1 Likes

Köszi lányok!

Akkor ma megmosom, holnap festek (amúgy max. 2 naposat szoktam általában én is).

3 Likes

Ilyet még biztosan nem láttál: lehet, hogy ez lesz a hajfestés jövője? (msn.com)

Sziasztok, ez érdekelne valakit olcsóbban?
https://kremmania.hu/elado/vicus-alessandra-ambrosio-meleglevegos-hajformazo

1 Likes

Szia :slight_smile:

A doboza megvan még? Anyukámnak pont tervezek ilyesmit venni. :slight_smile:

Szia, az sajnos nincs. Annyira biztos voltam benne, hogy szeretni fogom, hogy ment is a kukába :pensive:

Már írtam itt párszor, hogy több éve szenvedtem száraz hajjal, amire kb. tavaly ilyenkor találtam hosszútávú megoldást, a szulfátmentes hajápolókkal.
Továbbra is töretlen a rajongás részemről, sőt a Cantu márka mellett már a Shea Moistue-tól is használok több terméket, sampon, pakolás.
Szeretem a Cantu-t, de most már teljesen CGM method-ra akarok váltani, ami a göndör és egyben száraz hajú lányoknak kitalálva. (az én hajam kis jóindulattal enyhén hullámos) Az igazi CGM szulfát és szilikon mentes.
Jelenleg felváltva használom őket, amíg elfogy ami van itthon, de most már csak CGM-et rendelek, mint alábbiak.
A kedvenc bontófésűm ez a háromsoros fogazatú a képen, de nekem szürke van és erre a pinkre is feltétlenül szükségem volt. :grin:

IMG_20210601_184854

10 Likes

Gloriához csatlakozva a kezdeti nehézség ellenére, megtaláltam a cantu sampon személyében azt a nagybetűs Sampont amit eddig kerestem :D. Nem tudnék visszaváltani más samponra, úgyhogy újra lesz vásárolva :D. Ráadásul nekem sokáig elég, talán decemberben vásároltam :D.

1 Likes

Sziasztok!

Tudtok esetleg jó sampont/kezelést ajánlani gyorsan zsírosodó hajtőre? Mosás közben nagyon sok hajam kihullik és úgy érzem, ez az oka. :pensive: Sokféle sampont kipróbáltam már, de egyiknél sem éreztem tartós javulást, lassan 1 éve küzdök ezzel.
Köszönöm.

Ha jól emlékszem, @Isabelle -től kaptam ajándékba az alábbi sampont mini kiszerelésben. Imádom. Nem bántja a fejbőröm, szép, fényes a hajam tőle, nem szöszös, könnyű kibontani, nem nyírja ki a hullámokat ÉS meg 3. nap is vállalhatóan néztem ki.
Az hagyján, hogy nem olcsó, de vagy nincs készleten, vagy nem szállít hozzánk az adott webshop. Teljesen evidens, hogy ez tetszik a hajamnak.:rofl:

4 Likes