Ezt megnézem. Adnál egy linket? Köszönöm.
Elnézést, nem tőlem kérted ugyan, de róla van szó.
Ezaz, most akartam küldeni Ráadásul akciós is!
Hát, általában azokból többet kell szedni. Nem 1, hanem 2-3 kapszulát.
Meg kell nézni, hogy melyik éri meg jobban.
Illetve van ebben talán valami egyéni dolog is. Van, aki szedte az egyiket, nem vett észre hatást. Míg egy másikkal meg igen, pedig elméletileg mindegyikben ugyanannyi volt a hatóanyag.
Illetve attól is függ, hogy hal-, marha-, vagy csirkekollagén.
Hogy mégjobban megkavarjalak.
Én pl. most azért vettem az Intensetest, mert abban halkollagén van, és ki akartam próbálni.
Én is ezt használom, van narancsos meg epres-kiwis is itthon, nekünk az epres változat sokkal jobban ízlik, férjem valamiért kifejezetten utálja a narancsos változatot.
Ha elfogy a narancsos, akkor váltok arra. Egyszerre nem mertem kettőt rendelni.
Ez szerintem otthon is kapható, mert van rajta magyar szöveg, a Müller saját márkája és teljesen iható:
Én most ezt iszom, ha elfogy akkor elkezdtem az iherbes kollagénport. Kb. 3 hét szünetet tartottam a kollagénnel, nekem szárazabb lett a hajam (vége). Az izületek miatt kezdtem kollagént szedni korábban, ha futkos az ember nem árt.
A kapszulákba kevés kollagént tesznek, vagy port vagy folyékony már feloldott kollagént kell venni. Nekem folyékonyból bejött 2 márka, de drágák, kipróbálom a port.
Nagyon jó árban van, köszi a megosztást. Ugyanerről az oldalról még ezt is néztem:
Ezt próbáltátok már?
Ezt a hajamra és a bőrömre szedem. 500mg van egy kapszulában, 90 db, 3 havi adag. Nincs benne sok mellékanyag, csak a kapszula borítása, amiben van.
A vénákra szedett étrendkiegészítők szerintem nálam nem hatnak, ha elfogynak azokat nem veszem meg többet. 2 doboz rutin már elfogyott, hatása nálam nem észlelhető.
Használni nem használtam, csak olvastam róla. Mivel más vitamint is szedek, nekem szerintem sok lett volna, ezért döntöttem a másik mellett.
Köszi, kipróbálom. Plusz egész jó kis ásványi anyag kiegészítőket találtam.
Le is mentettem ezt a fotót Ali Andreearól és ezzel megyek majd a fodrászhoz. Egyébként is ilyesmit beszéltem meg vele Nagyon köszi a tippet.
Még vasárnap leadtam a rendelést kétféle kollagénre meg egyéb cuccokra (minden elérhető+holnapra nálad szöveggel), de persze nem kaptam meg a csomagot… De minden nap kapok egy covidra meg raktár - és futárkapacitásra hivatkozó sajnálkozó emailt…Jártatok már így velük?
Én is a csomagra várok. Elsőre nem kelt jó benyomást az tuti.
Most nekem is két nap után jött a csomagom. Nem tudom mi lelte őket, rendszeresen rendelek onnan, minden esetben másnap megkaptam a csomagot
Facebookra tettek fel közleményt is:
Én már többször rendeltem tőlük, még sosem volt ilyen, általában mindig másnap jött a futár a cuccal.
Megjött a csomag.
Szerencsére nekem is.
Lányok beválni látszik a fejbőrömre is a Cantu . Nagyon boldog vagyok :). Most újra megmostam, és nem viszket tőle a fejem :)). Lehet múltkor nem mostam le megfelelően . Mindenesetre imádom hogy olyan puha a hajam :)). Szép is lenne, de sajnos a hajvégeimből jócskán kellene vágatni . Ja és a hajolajjal is jóban vannak :).