Ó, felőlem mászkálhat mindenhova, csak jót tegyen!
Megyek is narancsbőrt vizslatni…
A Galt először egy kis meleg vízben kevertem ki, akkor feloldódott könnyebben, aztán felöntöttem narancslével, úgy iható volt.
Nekem is ez a bajom a Gal kollagénnel (én kávéba teszem). De elvileg jónak számít, és nincs szaga/íze.
De ha a mostani elfogy, másikat fogok szedni, legutóbb az Intenset webshopból rendeltem, és ezt is sokan dicsérik.
Ja, kollagén mellé ajánlott C-vitamint szedni, ez fontos!
17 kilót, de decemberben ebből visszajött 2 kiló. De még folytatom.
Ez jó motiváció, hogy újra elkezdjem a kollagént. Az én hajam megállt a növésben… és más területekre is jól jönne persze. Szerintem kipróbálom most a collangót, korábban galt vettem.
A Collangóban van 500 mg c vitamin is, egy adagban. Mondjuk én aszkorbinsavból elég sokat viszek be már évek óta, azzal nincs gondom.
És ugye kollagénből pedig legyen 10-11 ezer mg.
A december marcsak ilyen, gratulálok a többihez! Mennyi még a cél?
Sok.
Jó lenne idén még 20 kiló, és még akkor is 75 lennék a 160 centimhez…
Én külön szedek. Egy 1000 mg-ost, és a multivitaminomban is van 500 mg.
De az 1000-est nem szedem állandóan, csak ősztől-tavaszig.
Szerinted van olyan jó egy kapszula, mint a por? Kényelmesebb lenne azt szedni (éljen a lustaság).
Majd kiderül, nemsokára elfogy a Gal.
De egyébként, hát gyógyszerek is vannak kapszulásak, miért ne lenne jó?
Én már egy ideje csak szemből nézegetem magam, inkább ne is lássam őket, mert elrontom vele a napom
A lényeg a hatóanyag. Napi 10000 mg legyen meg belőle.
Kapszulakban kevesebb a hatoanyag, por vagy liquid jobb. C vitamin kell a felszivodashoz, ugyh olyat keress amiben van, vagy elotte szedj be kulon
Nagyon szép a hajad, de az a tapasztalatom meg a véleményem is, hogy semmilyen étrendkiegészítő nem tudja megváltoztatni a haj minőségét, amit úgy örököltünk. Az lehet esetleg, hogy kevésbé törik vagy kevésbé hullik, de maga a vastagság, állag szerintem állandó Pedig jó lenne valami csodaszer, mert nekem közepes mennyiségű, de vékony szálú hajam van, ami enyhén hullámosodik,de nem mindenhol. Csodás kombináció
Pont ez a lényeg, hogy alig törik, ezáltal amit nőtt azt nem kell levágni, mert nem roncsolódott a vége.
Ahogy pl a körmöm régen mindig letörött, miután elkezdtem inni a kollagént, rá pár hónapra már brutál erős volt és azóta is az.
Nekem Gymbeam-es kollagén porom van, narancs ízű. Eddig magában ittam, vízzel, egészen elviselhető az íze. Pedig utálom az ilyesmiknek az ízét, dehát hadilábon állok a kapszulákkal sajnos.
Most pont olyat rendeltem, hétfőre várom! Abban van a legtöbb hatóanyag, 19000 mg és 1000 c vitamin.
Pedig milyen jó lenne, ha erősebb és dúsabb is lenne tőle a hajam Én most Forcapilt szedek. Időnként megcsinálok egy-egy kúrát (3 hónapig szedem), és segít a hajhulláson.
Igen, ezt olvastam én is. Ráadásul viszonylag könnyű is feloldani.