Hajápolás & Hajkezelések

Szerintem is meleg színeid vannak.
A felsőd viszont így képről hideg, mégis nagyon jól áll a szín. :slightly_smiling_face:

Én elengedtem már ezt az évszak szerinti besorolást, rosszul vagyok azoktól a színektől amiket nekem ajánlottak.

1 Likes

Sötèt ősz? Meleg a bőrtònusod, a szemed , az eredeti hajszìn közèpbarna. De nem èrtek hozzà, csak a jeìrtak alapjàn saccoltam.

A jelenlegi hajszínem a töveknél hófehér. Teljesen ősz vagyok már. Az ott festék ami látszik. Igazából a fehér haj miatt valami nem túl meleg tónust akartam régebben ( mert narancssárgára kopik) ès ezektől az otthoni hajfestékektől egyre sötétebb lett a hajam, már-már fekete. Az eredeti szín amikor még nem volt ősz, a fodrász szerint seszínű, szürke. Én inkább jellegtelen barnànak mondanàm, gyerekkori képeken meg melegebb gesztenyének tűnik. 16 éves koromtól festve van tehàt nem tudok olyan fotót keríteni ahol az eredeti van. A szemöldököm is meghatározhatatlan, semleges barna. Nincsenek benne vöröses pigmentek.

2 Likes

Semmit nem értek ezekhez a szín/évszak témához; de amikor ezekről cikkekbe botlok, mindig szembe jut, hogy annyira megfoghatatlan dolog ez, hogy a tanácsadóknak biztosan jó üzlet. :wink:
Ami nekem egyből feltűnik, hogy picit sötét neked ez a hajszín (remélem nem veszed zokon)…De kb. az a színmélység amilyen a szemöldököd is, szerintem jól állna neked. :blush:

1 Likes

Igen, sokan mondják, hogy öregít. Mindenképp világosabb barnát szeretnék.

2 Likes

Elvileg kukáztam a dupla hozzászólásomat, de mégsem sikerült…Tudjátok hogy lehet törölni?

Én is így vagyok ezzel. Kék szemem van, az ehhez ajánlott színekkel úgy nézek ki, mintha elkaptam volna egy fertőzést és napok óta bőgnék emiatt. A hajam barna, a közepesnél picit sötétebb, és ha rásüt a nap, akkor kicsit vöröses. A napsütés előhozza a szeplőimet, amik viszont nem vöröses hanem inkább hidegbarna színűek, és a szemöldököm is szürkésbarna. Olyan színeket használok és hordok, amikkel jól érzem magam, akkor is ha elvileg nem kéne

2 Likes

Hű, nekem làgy nyàr jött ki. Meg voltam győződve, hogy ősz vagy tèl tìpus vagyok :smirk:. De egyèrtelmű: egèrszürke haj, amit festek 25 ève , csontszìnű, picit bèzs vilàgos bőr ès szürkèskèk szem . Hideg ès halvàny, pasztell szìnek. Hm. Meggyőződèsem volt, hogy a nude ès meleg szìnek àllnak jòl, igaz a zöld ès a kèk szemsmink is tetszik mostanàban.

2 Likes

24 órába telik, hogy ténylegesen törlődjön. De ha átszerkeszted a hozzászólást, pl egy mosolyra (ami azért meg van a minimum karakter szám - van még ilyen?), akkor máris eltüntetted :slight_smile:

Köszi a választ, még a technikai dolgokakkal nem vagyok képben :smile:

1 Likes

Sziasztok!
Tegnap voltam a fodrászomnál és kérdezte, hogy mit szedek mert hihetetlenül jó minőségű, dús és egészséges a hajam.
Nincs festve amúgy nyáron vagattam utoljára a végéből, most fél év után egy centit kellett igazítani, mert alig volt töredezett a vége, valamint kb 15 centit nőtt egy év alatt.
Ja, én csak azt figyeltem meg, hogy akikkel rendszeresen talalkozok, ők is mindig mondják, hogy de sokat nőtt a hajam, tök szép a hajam stb.

Egy éve fogyasztok egyébként rendszeresen kollagént, mellette c és d vitamint, néha egy multit, de ezeket előtte is szedtem.

Szóval a kollagént nagyon tudom ajánlani mindenkinek😊

12 Likes

20210108_174735

Itt ki van vasalva, nem tudom mennyire adja vissza a kép.

15 Likes

Tényleg nagyon szép hajad van.:slight_smile:
Én csak kb. egy hónapja szedem a kollgaént (por formájában), még nem látok változást, de a a példádból kiindulva türelmesen szedem tovább.:slight_smile:

3 Likes

Ez a természetes hajszíned? (Olvastam, hogy nincs festve.)
Gyönyörű!

3 Likes

A kollagén állítólag oda megy a testben, ahova ő akar. :grinning:
Tehát pl. lehet, hogy te a bőrödre/hajadra szednéd, a tested viszont úgy gondolja, hogy az ízületeidnek nagyobb szüksége van rá…

Én is szedem pár hónapja. Az arcomon, hajamon nem látok változást. Viszont talán a combom, fenekem kevésbé narancsbőrös.
Illetve az is igaz, hogy a fogyás sem terhelte meg különösebben a bőröm lehet, hogy ez is ennek a hatása.

6 Likes

Egy éve szedem minimális szünetekkel, a körmömnél vettem észre először, aztán a narancsbőr tűnt el, illetve alig látszott. A hajamat annyira nem figyelgettem volna, de ezek szerint ott is tette a dolgát :blush:

Igaz, hogy én az arcbőröm miatt kezdtem el inni, de akkor remélem ott is van hatása :grin:

Igen, eredeti :blush: vörös hajjal születtem, aztán idővel ilyen lett, de ha rásüt a nap, látszik benne a vörös :blush: szeretem nagyon!

2 Likes

Mennyit fogytál? Bíztunk segített abban is!

Én is port, minden reggel. Pár hónap után tartottam 2-3 hét szünetet kb.
Először a Galt, aztán a Collangót végül ennél maradtam mert ez finom is.

Én is minden reggel, gyümölcslébe keverve (vízzel, teával nem megy, azoktól hányingerem lesz kora reggel).
Megnézem a Collangót, köszi! Nemsokára elfogy a Gal, lehet, hogy váltok, bár a Gal ízével sincs bajom. Csak azzal, hogy veszettül kell keverni, hogy feloldódjon.

Végre egy nő, aki elégedett a természetes hajszínével!:slight_smile:

1 Likes