Úgy látom neked sem 20 perc a hajmosás-szárítás…
Egyszer mintha írtam volna, szerintem hasonló a típusotok Ali Andreea- val. Szóval szerintem jó lesz.
Hat nem igazan. Bar csak telen hajszaritozok, akkor is csak fejemnel, ugyh annyira nem gaz😁
Mindig úgy gondoltam, hogy hideg típus vagyok, de egyre inkább másként gondolom. Melegbarna a szemem, inkább sárgás a bőrtónusom.
Én még nem láttalak “egyben” de a szemed tónusa alapján tuti nem gondolnálak hideg típusnak.
Nagyon szép a hajad. Ilyen rendezetten szárad magától, vagy a képen be volt szárítva\ vasalva?
Inkább legyen valakinek sok haja, mint kevés. Ritkítani lehet, dúsítani nehezebb. A sok póthajas nő szerintem mind cserélne és inkább szárítana hosszabb ideig hajat.
Keletebbre még mindig leborotválják a kislányok haját babakorukban, hogy dúsabb legyen (bár genetikailag meghatározott, hogy mennyire lesz az).
Szerintem valamit a 2 között vágass, ne olyan rövidre, mint a képen. Ha nagyon hiányzik a hosszú akkor visszanő hamarabb, ha nem hiányzik akkor vágatsz még belőle.
Most divatos a csak az arc közelében lévő tincsek világosítása, a haj többi részébe kevés szőkített tincs kerül és inkább a fedőhajba. Nekem ez nagyon tetszik, sajnos elkezdtem őszülni (természetesen ott ahol látszik), de a természetes hajszínt nagyon feldobja és könnyebb karbantartani, nincs havonta lenövés.
Ilyen amikor magatol szarad. Ha szaritom, akkor csontegyenes
Irigyellek érte…
Érvek a hosszú haj mellett (+ tetszik az árnyalat):
Nehéz eldönteni. Én úgy gondolom a hideg csapatban vagyok, de csak azért mert menekülök a sárga, narancs, rozsda színektől.
Nagyon szep lett! Emlekszek egy sminkes, teljes arcos kepedre… Szinte latom lelki szemeimmel, hogy fiatalabbnak is tunsz az uj hajhosszal.
A szemszinedbol kiindulva nekem is meleg tipusnak tunsz. Viszont a borod kepeken neha olivasnak hat, de lehet, hogy ez csak a fenyviszonyok miatt van igy. A termeszetes hajszined milyen?
Hajapolos rutinokra en is kivancsi lennek. Nagyon szivesen neznem barki rutinjat ezen a teren is.
Álomhajak! Nekem hullámos hajam van, nem túl vastag szálú de nem is vékony azért, sajnos sose áll így és az a típus ami a párától szöszös lesz és idétlen…
Medium bob volt egy időben, aztán megint hosszút szerettem volna, de valahogy most meg nem akar nőni
Na most már értem miért van rossz állapotban a hajam :/. Akkor ezért olyan szálkás és rossz minőségű. Mit tudok vele tenni, hogy helyrehozzam?
Itt egy mai kép rólam ( később majd törlöm) Szerintetek milyen típus vagyok? A hajszínem festett, az eredeti színe egykor középbarna volt. Ma már teljesen ősz. A szemem meleg barna.
Nekem egy elrontott túlnyesett ritkítást a melegollós vágás (lezárja a hajvégeket) és a steampod (keratinnal ápolva simít) hozott helyre. De az idő fog segíteni, ahogy nő majd a haj.
Milyen szep vagy! Az uj frizura is jol all, es szerintem tenyleg fiatalit.
A tipusodban en igy keppel sem vagyok biztos. Bevallom, nem tudok elvonatkoztatni a sminktol, tulsagosan befolyasol. Viszont ha a hajtoved az eredeti hajszined, akkor az is segithet. Telitettebb szinnek tunik (nem fako, seszinu), es meleg az is, mint a szemed. A melegebb tipus fele huzol szerintem, de evszakot nem tudnek mondani.
A szemoldokod szine milyen, ha nincs festve?
Es meg egy utolso kerdes: elarulod, hogy miert ezt a hajszint festeted?
Nekem Salma Hayek jut rolad eszembe a szineid alapjan, es mivel ő tél tipus, nalad is arra tippelnek.
Tegnap egy kicsit utánaolvastam, smink nélkül, letakart hajjal, természetes fényben állapítják meg melyik típusba tartozol. Talán segítene, ha több színű kendővel vagy bármivel hátrafognád a hajad. Idézem: minimum 7 színcsoportot érdemes megnézni egy emberen: piros, kék, zöld, lila/rózsaszín, sárga, fehér és szürke-barna, avagy kosztüm-színek.