Szerintem a nagyobb feju, a masodik lesz a neked valo, ha nagy hullamokra es volumenre vagysz.
Nekem ilyen van, ez forgó fejű, 2 feje van. Ezek is melegszenek idővel azért. Hosszú hajra én a nagyobb fejet használom, kifelé vagy befelé szárításhoz. Hullámosítani nem ezzel szoktam. Minél nagyobb a fej, annál hamarabb kirúgják magukat a hullámok. Volument tényleg ad, de hosszú hajnál idővel lehúzza a haj súlya és inkább egyenes lesz a hajtőnél.
köszi az ajánlásokat ! a Te hatásodra kezdtem el Shea Moisture és Cantu termékeket használni, egyre jobb állapotban van a hajam
De jó, örülök, hogy másnak is bevált, nem hiába végzem itt a térítő munkát.
Cantu termékeket kapok karácsonyra
Most én is berendeltem egy sampont meg egy olajos ápolót az ajánlásod hatására. ^^ Ha elfogyott a mostani samponom és olajom, akkor elkezdem őket használni.
Szó volt nemrég a CGM termékekről és mondtam, hogy célom lesz 2021-ben teljesen átállni. A Télapó (Anyukám) meg is hallgatta a kívánságaimat, úgyhogy most már csak hajhabból kell tiszta változatot beszerezzek. Alig várom már, hogy a meglevő cuccok elfogyjanak és csak ezeket használhassam. Hamarabb nem akarom elkezdeni, mert a meglévők sem rossz cuccok viszont nem akarok utólag bekavarni a hajamnak a használatukkal. Szóval íme a jelenlegi CGM kollekcióm. (Ja és párom is édes volt, a régi diffúzoros hajszárítóm már borzasztó állapotban volt, így meglepett egy újjal. Már alig várom a következő hajmosást )
Sziasztok! Említettem, hogy szeretnék nagyobb mennyiséget vágatni a hajamból. A longbob mellett döntöttem. 29-én megyek újra, akkor hajszínt változtatunk. Hátul rövidebb, valahogy a fotó nem adja vissza:
Ez itthon készült
Én is pont logbobon gondolkodom már fél éve, de ennél is rövidebben. Csak nyuszi vagyok, meg 5 hónapja nem jutok el fodrászhoz. Nem olyan sűrű a hajam, mint a tiéd, az a fonat is szép vastag és jól áll neked.
Nekem ez a rövidebb is tetszik, de nincs ennyi hajam:
Ezek is:
Tök jó az a fonás a hajadban. Milyen hajszínt tervezel? Nagyon érdekel minden minden hajszínváltoztatós téma…én is állandóan ezen tipródom…
Sokkal szebb lett, hogy tömött a vége. Ez még mindig hosszú haj. Jó döntés volt.
Színben merre indulsz el?
Az elso kep:heart_eyes:
Hasonlot neztem ki magamnak, de en sem merem bevallalni, pedig meg ha hulyen is allna, fel ev alatt visszanone🙈
Egyebkent, ha valamikor unatkoznal, nincs kedved megorokiteni a hajapolos rutinodat?
Az a fonat is milyen jo, nagyon tetszik
Az első képen a hölgynek nem csak sok hanem vastagszálú is a haja, ez egy jó kombináció. Az enyém fent vékony, fülmagasság alatt normál (semmi esetre se vastag), ha a tiéd olyan, mint a hölgyé és illik az arcformádhoz, akkor jó választás lehet.
Hosszú szőkített hajam van, nem gondoltam, hogy valakit érdekel a hajápolási rutinom.
Engem is érdekelne
Nagyon jó lett, és csodás a fonás is
4 éve én is bevállaltam, csak az én hajam a fasorban sem volt ilyen hosszú, mint a tiéd. Imádtam, könnyű volt vele, jól is állt, de valahogy teljesen megbolondultam, és egészen addig idegesítettem magamat (és másokat) azzal, hogy hullik a hajam, még vissza nem nőtt.
Meleg de világosabb barnát szeretnék. Balayaget. Azt mondta a fodrász, minimum 4 óra lesz.
A vasagszálú és sok haj (főleg ha hullámosodik össze-vissza), nem egy jó kombó… Soha nem áll sehogy, csak amikor kilépsz a fodrásztól. Nagyon nehezen lehet rendesen kordában tartani, csak állandó ritkítással, amit könnyen el tudnak rontani a fodrászok is (kiszálkásítják), ha rossz szögben vágják. És a hajmosás-szárítás sosincs meg 1,5 óra alatt (és ebben nincs benne egy 20 perces pakolás, csak egy 5 perces balzsam)…
Ez egy mostani pillanatkep. Vastagnak vastag, annyira dusnak nem latszik a kepen, mert fokozatos. Lehet h nyarra bevallalom, bar addig meg ezerszer le fogom beszelni magam rola😅
(Szerk.: kepek torolve)
A rutin nagyon erdekelne, unboxing topikban neha elkapok egy-ket termeket, de kivancsi lennek a teljesre
Engem is