Hajápolás & Hajkezelések

Ennyiért biztos nagyon jó :rofl:

2 Likes

:rofl: ennyiért már egy parókára valò mennyiségű extensiont- is lehet venni vagy?

2 Likes

Szerintem egy 0-val több került bele a 100 milli árába, így nem 4724 Ft 100 ml, hanem tízszer ennyi.
A 0 nélkül reális lenne az ár. Így viszont… a kávém is kiköptem.

1 Likes

Rendeltél már innen? A Skintra márka elég jónak tűnik.

Elírás lesz az :slight_smile:

250 ml 8770 Ft

1 Likes

Engem érdekelne azért, hogy elfogadnák e a rendelést, vagy visszalépnének mint a Benu, jelezve, hogy rendszerhiba miatt nem jó az ár.

2 Likes

Nem, még nem.
Nézegettem a Skintra-t, amikor C-vitamint akartam rendelni, de a szérum ph-ja 2,2, ezért úgy gondoltam, hogy az érzékeny bőrömet ez irritálná, maradtam a C-glow-nál.
De Timeless termékeken nagyon gondolkodtam.

Sziasztok, szerintetek ez a két termék ugyanaz, csak más a csomagolás?

Szeretnék már végre valami jó hővédőt, erről sok jó vélemény van.

Szerintem igen, csak a csomagolása más egy picit, a feliratok ugyanazok rajta.

Eddig én is sprayt használtam legtöbbször Lee Staffordot, de legutóbb ezt vettem mikor hajkrémre vadásztam és nagyon jó:

Kiváltja a hővédőt és a hajkrémet is.

Köszi, a tippet is🙂

1 Likes

Végre megtanultam hajvasalóval göndöríteni, jöhetnek a beach waves loknik egész évben.
Megvettem ugyanazt a vasat amit a fodrászom is használ, múlt héten voltam nála festetni akkor megmutatta, hogyan kell göndörítésre használni.
A titok az, hogy naaaaaagyon lassan kell csak húzni a vasalót, hogy jól át tudja melegíteni a tincs mindkét oldalát és ha kész akkor érdemes azonnal lakkal fixálni a frizurát.
Előtte még szárításkor tettem rá Gliss Kur sprayt, L’oreal Mythic Oil- cremet ( hővédős) és Orofluido olajat ( hővédős) is.
Amikor ő csinálja egy hétig is kitartanak a hullámok, kíváncsi vagyok, hogy az én remekművem meddig fog.
Odavagyok ezért a stílusért.

9 Likes

Milyen hajsütőt vettél? :blush:

1 Likes

Unboxingban volt is egy régi Philips modellt, ugyanezt használja a fodrászom is, sikerült reprodukálnom az eredményét 6 napig tartottak a loknik vele, nagyon boldog vagyok.

1 Likes

Nem tudom él-e még a kérdés, de vettem kék hajfestéket “kékítőnek” :smiley: a barna hajamra.

Itt van a delikvens:

(a körmöt ne nézzétek!): 20230622_234959|375x500
20230622_234950

Na most oxit nem kevertem hozzá, de az olaplex 4in1-ból kevertem a kb másfél diónyi festékbe egy adagot (3 pumpálásnyit). Egyből “büdi” lett és sötétedni keztett keztett, szóval gyorsan feltettem a problémás részre úgy 20 percre. És bakker hatott: most a már festett rész is közel ugyanolyan tónusú, mint a lenövés (és egyáltalán nem lett kék amúgy). Kicsit sprődebb mint kéne, meg még a tartósságot majd meglátjuk, de eddig úgy tűnik hogy bevált a cucc. A kolléganőm egyből megkérdezte hogy hajat festettem-e. (És mondtam neki, hogy igen, de nem :smiley: )

6 Likes

Sziasztok!
Segítsetek, kérlek!
Gyorsan zsírosodó hajtöveimre szeretnék SLS mentes sampont. Jelenleg a Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil-t használom. Nem a legjobb INCI, de legalább SLS mentes.
Reggeli hajmosás esetén 3 napot bír most úgy a hajam, hogy a harmadik napon száraz samponozok. Azt se bánnám, ha maradna a 3 nap, csak ne kelljen száraz samponozni. De ha még egy negyedik napot is kibírna úgy, hogy vállalható a hajam, hát az maga lenne a csoda!

Azt esetleg sejted, hogy mitől zsírosodik hamar?
Sampon tipp: yves rochernál az a fajta, ami picike flakonban van, szigorúan hígítva.

Szia! a Pure Detox samponra gondolsz?

Nem tudom, mitől zsírosodik ennyire intenzíven, gyerek korom óta ez van

Azt hiszem, Radiance, és koncentrátum. De most nem láttam a webshopban, úgyhogy lehet már nincs. De az YR samponjait tudom ajánlani.

Sziasztok! Olyan problémában szeretnék segítséget kérni, hogy általában hajmosás után iszonyatosan ég a fejbőröm…de csak ha hozzáér valami. Amíg le nem rakom a párnára a fejem, semmi bajom - próbáltam többféle parnahuzatot mar, jelenleg szatént használok, szóval az nem kéne problémát okozzon, sőt…zsirosodo hajam van, 3 naponta mosok hajat a schauma 7 gyógynövényes samponjával. Egyébként nem korpás a fejborom, a hajam se érzem hogy kiszárítaná, meg amúgy viszketni se szokott. Hajápolókat csak a hajvégeken használom, fejbőrömre samponon kívül nem kerül semmi, így azokat is kizárnám. Esetleg tapasztalt már valaki ilyet? Sampont váltsak vagy esetleg valami plusz löttyöt próbáljak ki? Néha szoktam hajmosas előtt olajos fejbor masszázst csinálni magamnak, olyankor úgy veszem észre, ritkább az ilyen probléma, szóval talán a szárazság lehet az ok? Köszi ha tudtok tanácsot adni!

Mindig ezt a sampont használtad?
Kipróbáltál más félét, akkor is volt ez a probléma?
Mivel más nem kerül közvetlenül a fejbőrödre, lehet allergia is valamelyik összetevőjére.
De nem vagyok szakértő, csak ez jutott eszembe.

2 Likes