Armani
Mse, jobban tetszik, mint az Hourglass?
Minden termékre kíváncsi voltam, a Color Melting Balm-hoz hasonló termék nem nagyon van, krémes-balzsamos-púderes.
A pirosító sokkal világosabb az egyetlen pirosítómnál, ami van (Hourglass Mood Exposure), és ez nem matt.
Azt már észrevettem, hogy az Armani termékeinek hasonló áttetszősége van, mint az Hourglass-nak. Ettől én odáig vagyok. Az Armani szemfestékei pedig
Hogy tetszik az alapozó?
Ismerkedünk.
Amikor először felkentem, vártam a csodát, nem éreztem át, amiért mindenki szereti, aztán… hopp, amikor este belenéztem a tükörbe, ugyanúgy festett rajtam az alapozó, ahogy reggel felkentem. Durván. Wooooowww.
Szóval most ismerkedünk, ismerkedünk, ma este fogom kipróbálni újra, megnézem, hogy bírja az esti gyűrődést.
Most egy alapozóm van, a Chanel Water Fresh Touch. Na, ahhoz képest ez sokkal tartósabb, és mégis könnyed.
Nos, nem tudom, mikor mutogattam utoljára a paletta gyűjteményem, de most újra leltárazást tartottam. Valahogy meg kéne válni pártól, csak olyan nehéz…
Szép gyűjtemény! Melyik a top 5 kedvenced?
Miért szeretnél tőlük megválni?
Ha ilyesmi jut eszedbe, nyugodtan gondolj arra, hogy nekem sokkal több van.
A Club Nebulát el ne add, mert sírni fogok.
A Club Nebulát soha nem adom el. Olyan becsben van tartva, hogy alig merek hozzányúlni. A legcsodásabb sminkeket ezzel készítem. És az egyetlen olyan palettám, amit soha nem vetnék be munkára, csakis magamon, esetleg testvéreken használom.
Azoktól szeretnék megválni, amiket nem igazán használok ki, vagy a kezdeti szerelem ellenére nem váltak be nekem. Ilyen pl. a Give me Glow paletta, ami Blinkybee instáján csodás volt, de rajtam… Nem rossz, szép, szép, de nem az én színeim, talán túlságosan melegek. Vagy a Colourpop Through my Eyes, ami nagy vágyam volt és kalandos úton jutott hozzám, de valamiért ezek a színek sem adták meg magukat nekem. Stb.
Amúgy érdekes, hogy minden palettának története van. Ha mesélni tudnának!
Az örök TOP1 és kedvenc a Kaleidos Club Nebula. Gyönyörű színek, tökéletes formula, a legeslegjobb palettám “evör”.
A Nablákat szintén a minőségük miatt szeretem, ezek a mindig bevethető, csalódást még soha nem okozó palettáim. Nem tudnék választani közülük.
Az ND formuláit is szeretem, rajtam tökéletesen működik, remélem így is marad örökre. Tervezem nagy palettáinak is a beszerzését, de kétségkívül nagy előnye ennek a kettő picinek, hogy tökéletes utazóméret. A Mini Retro picit közelebb áll a szívemhez, mint a Love, ha csak egyet választhatok.
A legtöbbet mégis a Colourpop palettákhoz nyúlok, nem véletlenül van belőle ennyi. Van még két tavaly vásárolt palettám, amiket eladásra szántam, de jelentkező nem volt, így lehet azok is bekerülnek majd a gyűjteménybe. Persze sokat változott már a beszerezhetőség és az árfekvés, de amikor én vásárolgattam, nagyon megérték az árukat. A legtöbbet a Going Coconutshoz nyúlok a természetes színei miatt, de a Love Bird-öt szeretem a legjobban (élénk rózsaszínek), habár nehéz a Frozen II palettával versenyeznie, amiben meg az első ránézésre meglepő, de nagyon jól kombinálható színfelhozatalt szeretem.
Ezek a topok, de igazából nagyon szeretem a többit is, és szerintem órákig tudnék beszélni róla, hogy melyiket miért.
Huhh, már kezdtem megijedni a Club Nebula miatt.
A Give Me Glow mint márka nagyon érdekelt, mert olyan swatchaik vannak Instán, hogy a szemem könnybe lábadt a vágyakozástól. Rendeltem pár monót, a mattok rajtam nagyon foltosak, a fényesek nem lesznek olyan vakítóak, mint a képeiken.
A highlighterek iszonyú pigmentáltak, nagyon szépek, puhák, azokról valósághűnek találom a swatchokat.
A mattok nálam is vegyesen teljesítenek, van amelyik teljesen oké, van amelyik kicsit foltos, nehezen eldolgozható. Nem egy vajpuha formula, inkább kemény, száraz. A fényes színek viszont ebből a palettából hibátlanul teljesítettek nálam, eszméletlen puhák és pigmentáltak.
Összességében valahogy én is többet vártam a márkától, mint amennyit valójában tud.
Legalább egy költséges kísértéstől megszabadultunk.
Nekem a Terra Moon és a Lethal jobban beváltotta az ígéreteket.
Még a Sydney Grace-t próbáltam, sajnos azok is elég foltosak lesznek.
Hú nekem a multikróm Lethal nagy csalódás volt, kb mint anno a Nabla el is adtam őket. Maradok a Glamshop multiknál, azok abszolút csodálatosak!
Melyik Lethal volt meg neked?
Multim talán nincs is tőlük, mert nagyon drágák.
A Retrograde és az FRB. Már eladtam őket, de nagyon fel is cseszték az agyamat. Egyáltalán nem volt olyan pigmentált, mint a promós képeken. Ha ennyit elkérnek érte, akár lehetett volna olyan is. Kb. olyasmi volt minőségre mint a Nabla Pegasus, de még az is pigmentáltabb volt. Minden más meg csodaszép tőlük, de soha többet multit. A Cryptic pedig hozza a szokott és szeretett minőséget.
FRB, ujjal vittem fel, videót csináltam még swatchokról, azt nem tudom ide betenni, de ott se estem hasra.
A Lethal még kívánságlistás nekem, de egy ideje STOP van, sajnos már nem tudom hova se tenni a beszerzéseket. Na azért nem mondom, így is el-elcsábulok. Egy 3 fiókos MALM szekrényben már egy fiókot elkezdtek befoglalni a sminkcuccok, egy másikat az arcápolás. A pulóvereimet meg hova rakjam? Le fog szakadni a ruhás a fiók.
De neked a sminkcuccok munkaeszközök!
Mindent meg tudok magyarázni.
Sajnálom, hogy ennyire nem működtek. Vigyázni kell a swatchokkal, mert ha lyukat vájnak a panbe vagy erősen a bőrre nyomva húzzák az ujjukat, akkor más lesz az eredmény. A szemgolyódat nem akarod kinyomni és ha túl sok festéket veszel fel, a fele lepereg a szemed alá, glitter primer ide vagy oda. És egy 17 eurós szemhéjpúder méltóztasson már pigmentált lenni, de az HBO-t is vehetné.
A Nabla Pegasust én is eladtam, a monók swatchai ordas túlzások voltak.
Szívemből szóltál! Nem is értem, ezt hogy engedhetik meg maguknak. A Glamshopnak a swatch-ai orosz rulett, de legalább pigmentáltak és nem kerülnek közel sem ennyibe, emellett még normálisan akcióznak multikra is.
Őszintén, én totál így éreztem magam, átvertek, pedig azt hittem a Nabla óta nem tudnak, aztán mégis. Szóval én nem ajánlom egyáltalán senkinek ezeket a monókat legalábbis. Barátnőmnek meg törötten érkezett 5(!) db, lépesek voltak belehányni az egészet egy bubisfóliába. Szerencsére küldenek újat, de akkor is…