"Gyűjteményeink"

Igen a Glamshop swatchok némelyike tényleg messze van a promo képektől, de ha ettől eltekintek, így is nagyon tetszenek. És valóban árban azért más kategória.

1 Likes

Az érzés, amikor ez a látvány fogad: megfizethetetlen…:crazy_face::laughing:
Sikerült egy vékony ecsettel szétválasztanom a 3 különböző Pan darabkáit, majd lepréselem.
20230619_212827

20230619_213548
20230619_213553

4 Likes

Jesszusom, mi történt? :scream:
Mestermunka, amit csináltál, le a kalappal!! :heart_eyes:

2 Likes

Állóképes horrorfilm, még a hideg is kirázott.:exploding_head::exploding_head:

4 Likes

20230709_192602

Látlelet a BH Cosmetics palettáimról, a paletta gyűjteményem 80 %-a :grinning_face_with_smiling_eyes:

15 Likes

Nagyon szép gyűjtemény, a BH pedig szuper minőség!

1 Likes

Szerintem leesett, vagy a nesszeszerben vagy a kezemben. Nem is akartam làtni 1-2 hònapig. Végre eszebe jutott az ecsetes hadművelet. :blush: Mivel mùltkor sikerült a mini dior pùdert ùjra préselni, - szintén darabokra tört, így most ezeket is ùjra préselem.

1 Likes

Úúú, van itt mennyiség! Van kedvenc közülük?

Hű ne is mondd, a fiókban nem tűntek ilyen soknak :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hmm, mindegyiket nagyon szeretem, de talán az 1991 paletta, mert annak a fele duochrome és gyönyörűek.

https://kremmania.hu/kremek/bh-cosmetics-1991-by-alycia-marie-eyeshadow-palette

2 Likes

Fürdőszobát pakoltam és felfedeztem, hogy fényvédőkből bizony gyűjteményem van.
Tavaly vettem őket , testre használom, szerintem idén is ugyanezt fogom beszerezni, csak az after sun az a Pupától lesz. IMG_9093
Az Acqua Solaret mindig Balatonon veszem, műanyag kókusz és egy kis gumimatrac illata van, odavagyok érte olyan selymes bôrt produkál és hűsít is.
A HT naptej meg csillogós jó vastagon szoktam kenni, soha nem égtem még le vele.
Szintén tavalyi arcravalók:
IMG_9092
A Shiseidot biztosan újra fogom venni, a másik nagy kedvencem a Lancaster az egy picit színezett már a harmadik flakont nyúzom belőle. Az Uriage az csak strandolós lesz mert kukacosodik:( A permetet a bőrgyógyászom megvetozta, idehaza fogom elfújni.
Idei szerzemenyek:
IMG_9094
A Vichy szuper kis fluid, pikk- pakk el fog fogyni a 40 ml , mert sok kell belőle.
A Heliocaret még próbálgatnom kell, párszor felkentem már és tetszett, aztán tele lettem pici fehér pöttyökkel és még nem tudtam eldönteni, hogy ettől vannak- e vagy csak valami aszteroid vihar következménye volt. Bevallom kissé félek próbálkozni, kellett vagy 10 nap, hogy eltűnjenek.

Egy dolog biztos: minden el lesz kenve ezekből nyár végéig :slight_smile:

10 Likes