"Gyűjteményeink"

@Ralynna Köszi szépen, de azért néha el tud szabadulni nálam is a pokol. :smiley: Ígérem, hogy valamikor a többi fiókot is bemutatom. :slight_smile:
@Amadea Igen, én is nagyon szeretem a kis tárolókat, sokkal jobban tudom rendszerezni a termékeket és átláthatóbb is. :slight_smile: Mondjuk az előbukkanó “meglepiknek” is megvan az előnye. :smiley:

1 Likes

Nagyon elegáns, igazi nőies relax sarok :blush: Én szeretek időnként csak lehuppanni a komódom mellé és gyönyörködni a kincseimben.
A többiekkel egyet értek, mutasd majd meg a többi fiókot is, ha van kedved :slight_smile:

Bemutatom a saját kis kollekciómat :slight_smile: Ez minden :slight_smile: Próbáltam “okosan” összeállítani a repertoárt :slight_smile: Ennyi az, amivel úgy érzem, hogy elbírok és ki is tudom használni :slight_smile:

256800046_1383296548739590_7302515995350630387_n

21 Likes

Aztapaszta… jól sejtem, hogy minden egyes darab igazán bevált, kedvenc termék?

2 Likes

Összességében igen :slight_smile: A Loreal rúzspaletta nagyon kilóg a sorból…igazság szerint az elajándékozás és a kuka között lamentálok. Borzalmasan másznak mindenfelé a színek, teljesen mindegy, mit használok (alappal, ceruzával, magában, carmexre stb). Fültől fülig festékes vagyok, így nem is használom. Zseniális a textúra és a színek is, nagyon szeretném szeretni, de nem vagyunk barátok :frowning: A többi viszont napi használatos kedvenc :slight_smile: Egyedül a Max Factor Creme Puff-ja hiányzik a képről, abból pont akkor fogytam ki :slight_smile: Különben az a legrégebbi “viszonyom”, a maga 21 évével :stuck_out_tongue: :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:

3 Likes

Hát, le a kalappal! Látszik a képen hogy megvan mindennek a helye, és igazán kiforrott stílusod van. Őszintén ámulok, és csodálom ezt. Főleg hogy csak egy dolog van a képen ami kilóg!
*(és ha belegondolok, hogy mindez beleférne abba a cipősdobozba, amiben azokat a termékeket tartom, amiket elajándékozni tervezek… :see_no_evil: *

3 Likes

Köszönöm a kedves szavaidat :slight_smile: Nagyon sokáig nem engedhettem meg magamnak, hogy 2-3 alap dologtól több sminkholmim legyen :slight_smile: Viszont arra mindig nagyon ügyeltem, hogy jó minőségű és hozzám passzoló, kihasználható termékeket válasszak. A repertoár - a lehetőségeimmel együtt - picit bővebb lett, de arra továbbra is nagyon figyelek, hogy ne szippantson be az impulzus-vásárlások világa :slight_smile: Korán és kemény leckék árán tanultam meg, hogy számomra az esetleges “olcsóbb” vagy “hm, jól néz ki, próbáljuk meg” jellegű akciók a bőrgyógyászaton vagy a patikában végződtek, így valahol rá is kényszerültem a jól átgondolt vásárlásokra :slight_smile:

8 Likes

Mindig ámulok az ilyen csodás budoárokon :heart_eyes: férjem pedzegette, hogy kialakít nekem hasonlót (ismeri a függőségemet :smiley: ) de nem tudok ülve sminkelni :slight_smile: nem esik kézre :slight_smile:

2 Likes

Ki lehet ilyesmit alakítani állóra is, mind egy stand up office desk. A legegyszerűbb egy egészalakos tükör, és polcok vagy fiókos szekrények a két oldalára, mint ezen a képen (ezt google-en találtam, bocs a minőségért):
standing-mirror-for-makeup-room-200x300

Szerk: én is állva sminkelek egyébként, de nálam van egy olyan pipereasztal, amin a tükör sminkeléshez még pont elég magas nekem állva is. Bár az asztalon most minden ömlesztve van (épp szelektálás/átrendezés alatt vagyok), úgyhogy erről most nem csinálnék képet :sweat_smile:

4 Likes

Milyen jó ötlet ez az “álló berendezés”. :heart_eyes: Én is állva sminkelek, szépítkezek, nagyon praktikus lenne.

Most én is állva pingálok, helyhiány miatt nincs külön pipereasztalkám, de egy ilyen egész alakos tükör előtt simán leülnék a földre. :woman_in_lotus_position:t2: :smiley:

3 Likes

Két hete egy ismerősömnél az előszobában a földön ülve vasaltam hajat a tükör előtt. :relaxed:

2 Likes

Rendezgettem a palettáimat azzal a felkiáltással, hogy na majd most jól kiszortírozok egy párat és felrakom zsibire. A helyzet az, hogy rájöttem, hogy KÉPTELEN vagyok megválni bármelyiktől is. Amitől mégis képes lennék az kb. nem ér “semmit”, kidobni pedig túlzottan sajnálom. 69 palettám van. Borzalmas vagyok :scream: :joy: :sob:

19 Likes

Mióta vásárolod őket?

Nem vagy borzalmas! :heart:

Egyébként nagyon hasonló helyzetben vagyok… az “értéktelen” de jó állapotú palettáim elajándékoztam barátnőmnek, nagyon örült neki :blush:

1 Likes

Azért jó ez a fórum, mert itt egyáltalán nem kell ezt kínosnak érezni. Viszont a bőrápolásra és sminkelésre immunis családtagok, ismerősök ufoként néznek rám.(kivéve anyukám)

Én is nehezen engedek el dolgokat, de nekem az vált be (nem csak kozmetikumokra, de ruhákra és kacatokra is), hogy ami már tudom, hogy nem fog kelleni, de ilyen olyan okból nem tudom még elengedni - és tovább adásra alkalmatlan - bezacskózom és nem nyitom ki többet. Ha x idő után nem tudom pontosan mi van a zacskóban, tehát nem hiányzik, kidobom.
Ez elég idő- és esetenként helyigényes, de nekem működik.

9 Likes

Üdv a klubban!
Csak nekem eszembe sem jut, hogy bármit is zsibire tegyek. Még a Revolution palettákat sem, mert hát évente egyszer jó az Halloween sminket csinálni… :thinking::see_no_evil:

Legfeljebb a barátnőmnek adom oda őket, azt az egyet jó szívvel teszem, mert tudom, hogy ő legalább örül neki.

7 Likes

3 éve :slight_smile:

1 Likes

Az a baj, hogy nekem nincsenek sminkmániás barátnőim, így odaajándékozni is nehéz másnak :smiley:
Gondolkodtam rajta, hogy felrakom csomagban, de szerintem úgy méginkább nem vinnék el, nem tudom :smiley:

1 Likes

Amúgy legtöbbször nekem sem jut eszembe, csak évente 1x rámjön az, hogy na most kisöprök “mindent” és csak tényleg szuper palettákat tartok meg, aztán rájövök, hogy egyszerűen képtelenség megválni bármitől is. :smiley: