"Gyűjteményeink"

De érdekes lehet ott élni!
Csak egyszer jártam a városban, tényleg szép hely és különleges a fekvése.

Tényleg szép hely, szeretek az óvárosban vagy a parton csámborogni. Nem is túl turistás, ez mellette szól (nem úgy mint Ayia Napa…)

3 Likes

Ezt nekem szàntad? :crazy_face::rofl: Ez kb a fele :see_no_evil:
20210907_142421
20210907_142326
20210907_142001
20210907_142344
20210907_141926
20210907_141714
20210907_142923
20210907_142950
20210907_143552

21 Likes

:scream::scream::scream: Igen neked szántam és köszönöm a képeket! Írok még ha sikerült feldolgoznom a látottakat. :smile:

1 Likes

Ó, azok a rózsás ecsetek, de gyönyörűek! :heart_eyes:

Biztosan a többi is, de… :slight_smile:

Úgy fejest ugranék ebbe a kupacba, mint egy macska!:heart_eyes::heart_eyes:

7 Likes

Én meg csak ülnék a kupac közepén, csillogó szemekkel :star_struck: :laughing:

5 Likes

Váo :). Nagyon sok szépség van itt :)).

1 Likes

Volt szó most a tartalékokról, és arról jutott eszembe: van még olyan elvetemült rajtam kívül akinek van tartalék ecsete a kedvenc ecsetéből? :grinning:

3 Likes

Jelen! :smiley: mindig azt gondolom, hogy majd 2-3 év alatt tönkremegy a szupi ecset és ha lehet veszek tartalékot. De közben most belegondoltam, hogy még nem dobtam ki ecsetet, mert szét-vagy tönkrement. Jól bírják nagyon, mondjuk 98%-ban műszőr ecseteim vannak.

4 Likes

A Catrice-t mennyire szereted?:slightly_smiling_face: Milyen?

Naná. Igazából nem kimondottan tartalék, pl 2 u.olyan, jól bevált szem ecsetet tudok egy sminkhez használni 2 külön színhez.

1 Likes

Abszolut van! Szemre es arcravali is meg blenderek;-)

2 Likes

Még jó. Akár több darab is…

2 Likes

Hogyne, RT ecsetekből több is. Nem szeretek ecsetet mosni, kell is több ecset, legyen mindig tiszta.

2 Likes

Gondoltam megmutatom a sminkasztalom két fiókját. :slight_smile:
aaee7115bdfc2a6892c2dfbc9e0a6b25a4717805

Az első fotón a bal oldali felső fiók látható, ebben az állandó napi szinten használt termékek láthatóak, ide csak akkor kerül be új termék, ha valami elfogyott. :slight_smile:
A második fotón a jobb oldali felső fiók van, ebben minden héten cserélődnek a szemhéjpúder paletták, pirosítók és highlighterek. Minden vasárnap kisorsolom a következő hétre ezeket a termékeket, így rotálom a sminkjeimet. :slight_smile: Egyszer lehet a többi fiókról is készítek fotót, mindegyikben smink van. :see_no_evil:

1635068843580
1635068860517

27 Likes

@Blanky , de csodás lett :))). Nekem párom megigérte hogy készít majd egyet :heart_eyes:, fából fog készülni vagy fa hatású lesz :heart_eyes:, még nem tudom pontosan, eddig talán a kakaótölgyön vagy valamilyen világosabb színű fáanyagon gondolkodtam :). Veszünk hozzá egy ilyen kerek tükröt, de ilyen tükrön is gondolkodom, mint a tiéd :heart_eyes:. Valami könnyed márvány lapon is gondolkodom. Majd meglátjuk mit lehet majd megvalósítani. Párom ezen a télen igérte, hogy lesz belőle valami. Majd nyaggatom :). Most a fotód miatt, még jobban vágyom rá :heart_eyes::heart_eyes:.

Egyébként vett volna párom nekem egy fésülködő asztalt, de mivel nem azt küldték amit rendeltünk és elég gagyi hatású volt, ezért találtuk ki ezt a megoldást, úgyis olyan ügyes :)). A legjobb az egészben hogy szívhez szóló lesz és nagyon egyedi, nagyon különleges ajándék :)).

11 Likes

Nagyon jól hangzik, biztos gyönyörű lesz! :blush: Az biztos, hogy ennél különlegesebb, személyreszabottabb ajándékot nehezen tudna adni. :heart: Majd várjuk a fotót róla. :slight_smile:

1 Likes

Hű micsoda rendet tartasz ezekben a fiókokban.

Én személy szerint a többire is kívàncsi lennèk :smiley::smiley::smiley:

1 Likes

Milyen jók a fiókokon belüli kis tárolók (is)! Nálam elcsúszkál néhány apróság, ezért sokszor ér meglepetés, amikor a komód “felszínre hoz” ezt-azt.:sweat_smile:

2 Likes