"Gyűjteményeink"

Nekem is van, csak nem fiók, hanem egy nagy zacsi. :smile: A vámolós időszak előtt rendeltem be dolgokat iHerb-ről + amikor akciós egy jól bevált termék, akkor veszek és később jól jön. :blush:
Külön van sminkes + testápolási. Beteg. :sweat_smile:

3 Likes

Tartalékpaletta, kemény :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

Szerintem ez váltotta. Megváltozott a csomagolása néhány theBalm terméknek.

1 Likes

Köszönöm! Igen, szemeztem ezzel is, de feleakkora kiszerelés, viszont ugyanannyiba kerül vagy még drágább is :frowning: akkor már inkább gyűjtök az 50 ml-s Bobbi színezett hidratálóra.

Nekem is vannak ilyenek. Nem fiók, hanem egy dobozban.
Igazából kettőben. :see_no_evil:

4 Likes

Elképzeltem, ahogy a hagyatéki tárgyaláson szipogva körbeadják a nagyi kincseit.:sweat_smile:
Én megvenném azokat a palettákat, nem horribilis összegbe kerülnek és évekig bánni fogod, ha nem teszed meg!

8 Likes

Kettő is! Az Alien és a Subculture. A tv-t bármikor odaadom, de őket nem lophatják el.:rofl:
@Isabelle hajtotta fel őket nekem.:smiling_face_with_three_hearts::yum:

4 Likes

Bele sem merek gondolni az elmúlásba és annak a bizonyos 3 fiókos komód fiókjainak a kihúzásába, ahol a kincseimet őrzöm. Némi túlzással egy saját házi drogériát… Majd mosolygok az utódokra, ők meg rám.
Csak egy példa:
Clinique Aromatics Elixir (kremmania.hu)
Ma megnéztem, belőle 2 db 100 m, 1 db 45 ml bontatlan példányt őrzök az aktuálisan használt 45 ml mellett. Pedig nem hiszem, hogy a kivonás fenyegetné, hiszen 1971(!) óta tartja magát.
És ez csak egy, a kedvencek közül.

6 Likes

Bárcsak tarcsis fiókom lenne, inkább óriási tarcsis dobozaim vannak… :smiley:

5 Likes

Nekem is van tartalék bőven, egy egész polcnyi… :see_no_evil:
Nemcsak a sminkcuccok és arcápolás, hanem a család által használt mindenféle kozmetikumokból, vitaminokból, táplálékkiegészítők van utánpótlás :laughing:

1 Likes

Nekem egy kremmanias dobozban elférnek a tartalékaim, kispályás vagyok hozzátok képest :smile:

3 Likes

Inkább le sem fotózom a tartalékaim. Bár lehet érdemes lenne. :see_no_evil:

Mondjuk valahol olyan megnyugtató érzés, nem?
Jöhet bármi: háború, covid, akármi, az arcápolásom egy időre megoldott.

7 Likes

Hát egyrészt mindegyiket imádom.

A Natasha Denona mini love a kedvencem, hurcolom mindenhova és van, hogy hetekig csak azzal sminkelek.

És most nézegetem a képet de nagyon nehéz választani :smile:

1 Likes

Igen, azért jó ha van utánpótlás. Én elég ritkán járok mostanában drogériában, ráadásul a vidéki kisvárosban (inkább falu jellege van még mindig) ahol élek+dolgozom, nincs is ilyen üzlet. Egy-két apróságért meg nem veszem nyakamba a várost. Így ha nagyobb bevásárlás esedékes, mindig veszek egy korrektort/ púdert. Ezek azért belátható időn belül elfogynak általában.
Rendelni mostanában nem is tudok, mert a munkahelyemen a covid miatt nem lehet futárt fogadni. Max a postapont jöhet szóba, de az kb a pinkpanda meg a MUP aztán ki is fújt. Apropó a Notinonál is lehetne posta pont :(((

1 Likes

De jó nektek, hogy ennyi tartalékotok van :rofl::rofl:.

Nekem túl sok “tartalékom” nincs, főleg bőrápolásból. Mondjuk nem is várom meg ha egy bevált termék elfogyjon, mindig veszek egy új üveggel mielőtt a megnyitott elfogyna. (Bár asszem egy-két üveg Revox szalicilsavat most venni fogok a kamrába, ha beválik. Nálunk cipruson nincsen sehol ilyen “sima”, alkoholmentes, 2%-os szalicilsav, csak külföldről lehetne rendelni.) Viszont vannak bizonyos szemfesték-árnyalatok, amik bár különböző márkáktól, de megvannak minimum kétszer, egy otthon, egy meg hurcolós neszeszeremben :smiley:

6 Likes

Áhá, szóval Ciprus a lakhelyed! :smiley_cat: Melyik felén vagy városban, ha nem vagyok túl kíváncsi?

Lárnaka - szép hely, szeretem, de kozmetikumvásáslási szempontból azért van némi kivetnivaló :see_no_evil:
P.s.: mondjuk hamarosan megnyílik a metropolis mall (legalább egy éve tologatják a megnyitót, először az építkezés csúszott meg, aztán a restock volt a gond, most augusztusban meg a korona miatt tolták el). Oda jönne egy csomó új dolog, Nyx, Yves Rocher is asszem, pár helyibb márka, remélem nem sokáig tart már a huzavona

9 Likes

:rofl::rofl::heart_eyes:Kb. Nem győzöm elhasznàlni a rengeteg Maxi samplet, meg elvileg sminkből nincs màr tartalèk, csak mindenből egy - de az sok! :sweat_smile:Ilyen ikeàs dobozzal van 6 db ès a dminkasztal teteje tele ecettel rùzzsal .:see_no_evil::speak_no_evil:20210906_143446
Ecettel = ecsettel

11 Likes

Fotózd már le ezeket jobban! :smile::smile:

3 Likes