Ezzel játszott amíg dolgoztam
Ezzel játszott amíg dolgoztam
aztán meg békésen szunyókál
A kis ártatlan! Jól tudja, hogy nem lehet rá haragudni!
Istenem, de cuki, nem tudnék rá haragudni
Mondtam neki, hogy egy keveset várok, hogy elég nagy legyen és akkor lesz 1 pár hófehér bőrkesztyűm.
Most még csak fél pár jönne ki belőle.
Úristen, ez már valami!
szrintem van olyan paletta, amikor megveszem őket csak nézegetem sokáig, pedig az összes színt kipróbálnám de valami maiatt csak az első rendes használatkor akarom. Addig nem kenegetem a karomra , nem értem miért, attól elfogyni nem fog.
Olyan amit sosem akarok használni, nincs.
Van egy rúzsom ami ugyan még nem hiszem, hogy romlott lenne de már nem kapható ezért nem merem elhasználni…és a végén ami a legszebb szín volt a hétköznapokra előbb utóbb büdös lesz és akkor sem rúzs nem lesz, sem pedig elhasználva nem lett.
Fogadok ezzel máris tudatosodott benned, hogy inkább érdemes elhasználni és élvezni a rúzst amíg lehet
Tudatosult, de nem merem pedig már van hasonló de mégsem AZ:heart_eyes:
De csodás kolleksön! Van kedvenced? Ha nincs csak egy, akkor melyik 3 a legjobb?
Tudom, nagyon elvetemült vagyok, de van még valaki rajtam kívül, akinek van “tarcsis” fiókja? Itt tartom azokat a termékeket, amik 1. vagy gyorsan fogynak és nem az utolsó cseppnél akarom újravenni, 2. vagy éreztem a kivonás előszelét és betáraztam. Ez az én “háklim”
(illetve van 1-2 olyan ami egy-egy elfogyóban lévő termék alternatívája a jövőre és kipróblásra vár)
Jelen. A Balm Shelter ennyire jó? Azt mindig ki akartam próbálni, de nem jutottam még el addig.
Én nagyon szeretem! A fedése minimális, de szépen egységesít és semennyire nem emeli ki a hámló részeket. Kézzel is pikkpakk feldobható, így nem kell a szivacsmosással vacakolni. Plusz ami nekem nagyon fontos, hogy nem kopik foltosan, nem áll össze darabokban az arcon, hanem szép diszkréten “elillan” nap végére. Részben emiatt orrfújás- és maszk biztos. Sajnos szerintem meg fog szűnni, itthon legalábbis, mert maximum csak a nagyon sötét árnyalatokat látom már. (Ezért is tankoltam be )
A paletta gyűjteményemet pedig azért mutatnám meg, mert most érzem azt végre, hogy maximálisan elégedett vagyok. Olyan szemsminket készítek amilyet csak szeretnék és mindet használom és nagyon szeretem. Nem mondom, hogy soha többé nem veszek új palettát, de ez a kollekció nekem tökély. Az agyonhasznált paletta egyébként egy ebayes darab, csak a barna színeit használom, csak szemöldökre, de arra szuper.
Ó, persze, hogy van! Olyan elvetemült vagyok, hogy még tartalék palettáim is vannak.
A vámmizéria miatt pedig igen szép készletet spájzoltam be koreai arcápolási cuccokból.
Húú ne is mondd! Gondolkodtam, hogy a 2 nagyobb Catrice-s palettámat újra kellene rendelni, mielőtt nagyon megszeretem, elfogy, kivonják és soha többé nem lesz, de akkor már csak egy lépés a diliház Győzött a józan ész. Nyomós érv volt, hogy a Morphe palettáim már 3 évesek és esélytelen, hogy elhasználjam, úgyhogy szerintem a többit is majd az unokáim öröklik.
Nekem is van, csak nem fiók, hanem egy nagy zacsi. A vámolós időszak előtt rendeltem be dolgokat iHerb-ről + amikor akciós egy jól bevált termék, akkor veszek és később jól jön.
Külön van sminkes + testápolási. Beteg.
Tartalékpaletta, kemény