"Gyűjteményeink"

Magamból kiindulva kérdeztem a fentieket, hát okuljatok a válaszokból :wink:
1.a,b) Pillafesték, talán 2 vagy 3. Finish púder 2, szmfesték paletta 1, arcpaletta (bronz-pír-fénypúder) 1, rúzs 1.
c) A spirált már nem viseli el a szemem. Allergia és alap érzékenység, le kell mondjak róla.
A finish púder mindkettő mintás (méhsejtes és virágos), mivel van más használatban, ezeket nézegetem :laughing: A többiből van bontva, itt felfedezhető cseppnyi logika, nem bontom fel az újat, míg jó a másik.
d) Lehet, hogy a virágos felszínű púder, ami a polcomon fog megromlani használat nélkül :blush:
2 a) Olyan ősrégi all in one utazó sminkkészleteket pakolászok, amik egyféle első darabok voltak nálam és utazásokkor vettem. Tehát emlékek. Egy szemfesték palettám van még, ami nekem a világ legszebben kombinálható szineit tartalmazza, de rohadt régi.
Ezek szerint nem vagyok teljesen normi :100: -ból hiányzik.

Szerk: 1.d) Találtam egy kisrókás “Wood You Love Me” ajakrúzs palettát, aminek a csomagolása cuki, de akkor sem mászom bele a pan-ekbe :crazy_face:
2. a) Egy ajaktinta, aminek a tetején egy cukker mini hógömb van fenyőfával, de az ajaktinta használhatatlan sz.r.

8 Likes

Ja, és van még egy dilis kategóriám: a szép vagy cuki csomagolások eltevése (üresen). Ezek között van nyuszis kupakos ajakápoló/szájnemtommi, pandmacis spiráltok :upside_down_face:

4 Likes

20210614_091818 20210621_193841

Ezzel játszott amíg dolgoztam :sob::sob::sob:

20 Likes

:pouting_cat::pouting_cat: aztán meg békésen szunyókál :joy:

1 Likes

A kis ártatlan! Jól tudja, hogy nem lehet rá haragudni!

1 Likes

Istenem, de cuki, nem tudnék rá haragudni :blush:

1 Likes

Mondtam neki, hogy egy keveset várok, hogy elég nagy legyen és akkor lesz 1 pár hófehér bőrkesztyűm. :roll_eyes: :smile:
Most még csak fél pár jönne ki belőle.

2 Likes

Úristen, ez már valami! :heart_eyes:

1. szrintem van olyan paletta, amikor megveszem őket csak nézegetem sokáig, pedig az összes színt kipróbálnám de valami maiatt csak az első rendes használatkor akarom. Addig nem kenegetem a karomra , nem értem miért, attól elfogyni nem fog.
    Olyan amit sosem akarok használni, nincs.

2. Van egy rúzsom ami ugyan még nem hiszem, hogy romlott lenne de már nem kapható ezért nem merem elhasználni…és a végén ami a legszebb szín volt a hétköznapokra előbb utóbb büdös lesz és akkor sem rúzs nem lesz, sem pedig elhasználva nem lett.

1 Likes

Fogadok ezzel máris tudatosodott benned, hogy inkább érdemes elhasználni és élvezni a rúzst amíg lehet :wink:

Tudatosult, de nem merem :joy: pedig már van hasonló de mégsem AZ​:heart_eyes:

1 Likes

20210904_135546 20210904_135613

25 Likes

@Bianka, nagyon szép gyűjtemény :star_struck:.

1 Likes

De csodás kolleksön! :heart_eyes: Van kedvenced? Ha nincs csak egy, akkor melyik 3 a legjobb?

1 Likes

Tudom, nagyon elvetemült vagyok, de van még valaki rajtam kívül, akinek van “tarcsis” fiókja? Itt tartom azokat a termékeket, amik 1. vagy gyorsan fogynak és nem az utolsó cseppnél akarom újravenni, 2. vagy éreztem a kivonás előszelét és betáraztam. Ez az én “háklim” :relaxed:
(illetve van 1-2 olyan ami egy-egy elfogyóban lévő termék alternatívája a jövőre és kipróblásra vár)

DSC_0707

19 Likes

Jelen. A Balm Shelter ennyire jó? Azt mindig ki akartam próbálni, de nem jutottam még el addig. :blush:

1 Likes

Én nagyon szeretem! A fedése minimális, de szépen egységesít és semennyire nem emeli ki a hámló részeket. Kézzel is pikkpakk feldobható, így nem kell a szivacsmosással vacakolni. Plusz ami nekem nagyon fontos, hogy nem kopik foltosan, nem áll össze darabokban az arcon, hanem szép diszkréten “elillan” nap végére. Részben emiatt orrfújás- és maszk biztos. Sajnos szerintem meg fog szűnni, itthon legalábbis, mert maximum csak a nagyon sötét árnyalatokat látom már. (Ezért is tankoltam be :smile: )

3 Likes

A paletta gyűjteményemet pedig azért mutatnám meg, mert most érzem azt végre, hogy maximálisan elégedett vagyok. Olyan szemsminket készítek amilyet csak szeretnék és mindet használom és nagyon szeretem. Nem mondom, hogy soha többé nem veszek új palettát, de ez a kollekció nekem tökély. Az agyonhasznált paletta egyébként egy ebayes darab, csak a barna színeit használom, csak szemöldökre, de arra szuper.
DSC_0710

13 Likes

Ó, persze, hogy van! Olyan elvetemült vagyok, hogy még tartalék palettáim is vannak.:rofl:
A vámmizéria miatt pedig igen szép készletet spájzoltam be koreai arcápolási cuccokból.

8 Likes

Húú ne is mondd! Gondolkodtam, hogy a 2 nagyobb Catrice-s palettámat újra kellene rendelni, mielőtt nagyon megszeretem, elfogy, kivonják és soha többé nem lesz, de akkor már csak egy lépés a diliház :stuck_out_tongue: Győzött a józan ész. Nyomós érv volt, hogy a Morphe palettáim már 3 évesek és esélytelen, hogy elhasználjam, úgyhogy szerintem a többit is majd az unokáim öröklik.

1 Likes