"Gyűjteményeink"

Igazából márkára voltam kíváncsi, de írhatsz hármat, örülni fogok. :kissing_heart:

Én mindig a MAC 24 órás alapját használom.
Egyébként nem a kedvenc palettám.

1 Likes

Ne feledjük el, hogy a páromék sminkszobájából bármikor bármit lophatok, nyugodtan garázdálkodhatok, szóval ezert van itthon ennyi.
Ma a Mac lightscapade cuccát hoztam haza, amit nem tudom, mi a fenére tudnék használni, olyan fura szín.

Tudom, nekem se mert nem olyan jó a minősége, de a színei miatt nem tudok elszakadni tőle :upside_down_face:. Ha már megtartom szeretném minden színét használni, azért kérdeztem hátha tudsz te is valami tippet :).

Egyébként a kis essence million nude facet és make wish little fish palettát is megtartom (el akartam adni), mert mostanában sokszor csinálok valami barna sminket. A minőségük szerintem szuper. Ja és azért emeltem most ki őket, mert mostanában inkább a neutrális színekért vagyok oda :).

Unalmamban rendezgetem a kis gyűjteményemet. (szingli szombat)

Engem is meglepett, hogy ahhoz képest, hogy nem használok rúzst… :kissing_closed_eyes:20210508_212102 20210508_211832

13 Likes

Mmm, akkor Hourglass, The Balm, Artdeco.:slight_smile:

1 Likes

Sajnos színazonos képet nehéz készíteni, kb ez hasonlít legjobban.

IMG_20210511_182329

15 Likes

Nars :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Milyen királynői ez a Gucci :). Szép, örök darab :).

Elkapott a hangulat, hogy kategóriánként lássam egyben egy kicsit a cuccaimat, mert a tárolóm szűkös mérete miatt nem minden kategória tagjait tudom közvetlenül egymás mellé tenni :confused: a bronzosítóim fotózásával kezdtem. A kép azonnal alátámasztotta az eddigi sejtésemet is, a butter bronzer sokkal sárgásabb az ízlésemnél, de egyébként mind a négy darabot nagyon szeretem :blush:
IMG_20210529_084825_446
IMG_20210529_084714_244

19 Likes

Ma a pirosítókon volt a sor. Ahhoz képest, hogy egy éve még nem igazán kedveltem ezt a kategóriát, mostanra eléggé függő lettem :smile: 20210530_075238
20210530_075346

19 Likes

Ma egy összevont kategóriát hoztam, highlighterek és púderek. Highlighterből relatív kevés van, pedig szeretem ezt a termékcsoportot. A kontúr paletta ezen része nagy csalódás volt nekem, nagyon nagy szemű csillámok vannak benne, max a belső szemzugba tudnám használni, de oda van más, amit jobban szeretek. Most a Nabla Skin Glazing Ozone árnyalatát néztem ki magamnak, illetve azon is erősen dolgozok, hogy a kis essence fogyjon, mert zavar a törött csomagolás. Púderből ezzel szemben több van, mint amennyire szükségem lenne, főleg, hogy csak ritkán púderezek, és akkor is csak a szemem alatt és az államon. Egy ideig biztos nem fogok a púderekre ránézni a polcokon :smile:
20210531_081210
20210531_081259

7 Likes

A Maybelline dolgait én is kinéztem magamnak.
MIlyen szép a pirosítója is…
Mennyire tartós?

Én erős közepesnek mondanám, sajnos buli és hasonló helyzetekben nem tudtam tesztelni csak itthon, de a nap végre is (bár halványabban) látható, még úgy is, hogy egyébként elég sokat tapogatom az arcomat napközben. A színe egyébként engem elsőre megijesztett egy kicsit, de csodálatosan egybe tud olvadni a bőrrel és lágy hatást is el lehet érni vele világos bőrön

1 Likes

A szemöldök termékekkel folytatódik ma a sor :blush: egy ideig azt gondoltam, hogy a pomádék az én világom, de rá kellett jöjjek, hogy bármit csinálok, mindig túl mű lesz a hatás a szőke és hiányos szemöldökömön. Most a ceruza és gél kombó a kedvenc, és a nem túlzásba vitt soap brow stílus. Úgy érzem, hogy így a legtermészetesebb kinézetű a szemöldököm, és végre találtam olyan terméket, ami valóban helyén tartja a göndörödő szálakat a nap végére is (NYX, essence soap brow). A szemöldök por még a megfelelő termék keresése időszakból maradt vissza, ritkán használom, de néha a változatosság kedvéért jó belenyúlni
20210601_081147 20210601_081306

12 Likes

Ismét egy kis létszámú kategória következik, ami talán annyira nem izgalmas emiatt, de rájuk is sort kell keríteni :smile: az alapozó termékeimből általában mindig csak egyet tartok kategóriánként, ez az a része a sminkelésnek, ami talán a legkevésbé ragad meg. Szerencsés bőröm van, így alapvetően a napi alapozó használatot sem tartom mindig. Őszintén bevallva a korrektor például nálam egy olyan termék, amit csak azért tartok, mert “milyen dolog már, hogy egy sminkkedvelőnek nincs korrektorja”. Tudom, hogy ez nem a legjobb hozzáállás, de sajnos ez van. Egyébként alapozó és korrektor esetén is a vékony fedést szeretem, illetve eleve kis mennyiséget használok. A jelenlegi termékeim közül mindegyiket nagyon kedvelem, kivéve a korrektort. Ez most sajnos túl vastag, túlságosan kiemeli a száraz bőröm. El fog fogyni, de legközelebb ismét valamilyen ecsetes applikátorosat veszek majd, mert azoknak az állaga a legkellemesebb számomra
20210602_053645

11 Likes

Az a kinyithatós Catrice milyen? Én port használok és éppen szemeztem vele a napokban.

Én elégedett vagyok vele alapvetően. Mindig teszek felé valamilyen fixáló zselét, és a nap végén is olyan a színe, mint reggel. Hogy önmagában használva mennyire kopik, arról sajnos nem tudok beszámolói, illetve természetesen nem vízálló. A két szín elég közel áll egymáshoz, szépen össze lehet mosni őket az ombre hatás érdekében, nem lesz éles válaszvonal. Lágyabb és erősebb hatást is el lehet vele érni, ha kicsit jobban építgeted. Maga a szett tök jó, utazóbarát, még kis tükör is van benne :smile: nyilván a hozzá kapott eszközök nem fogják megváltani a világot, de vészhelyzeti megoldásra tökéletesen tudnak működni

Én nem használok korrektort, csak a pattanásokra Catrice-t. :slight_smile:

True Skin-t most már ideje, hogy kipróbáljam, a kolléganőm is odáig van érte. Mindig akartam venni, csak sehol nem volt világos szín, de már láttam a Notino-n.

2 Likes