"Gyűjteményeink"

Régen csak számokat mondtam, most képet is :joy: a kép óta még 2 db van :joy::joy::heart_eyes:IMG_20210321_153953 IMG_20210321_153945

18 Likes

Impozáns gyűjtemény! A reggeli reflexeimet ismerve istenien dominóznék, ha én is így felsorakoztatnám őket.:smiley:

1 Likes

volt rá példa, vettem fel a pulóvert és az egyiket meglöktem vele, dőlt a fele :smiley:

5 Likes

Tegnap megérkezett a Bobbi Brown illuminating bronzer Santa Barbara árnyalat.
A netes képek alapján úgy tűnt az Essence blushlighter dupe-ja vagy fordítva. :smiley:
Két árnyalat már volt, Maui és Antigua, a formula szuper, nem lehet túltolni (mint az Essence-t)
Féltem, hogy túl meleg árnyalatú vagy nagyon csillámos lesz élőben, a képek miatt. Kár volt. Élőben teljesen más, jolly joker árnyalat, ez az a szín, ami mindenkinek jól áll, nagyon nagyon természetes. Ilyennek képzelem az IT Cosmetics pirosítóját, talán natural az árnyalat neve.
Szóval az Essence azért marad, de a Bobbi az mindenképpen újravevős lesz, már ha elfogy, valamikor…
Egyelőre nem veszek több pírt, a többit leépítem, annyira megszerettem a Bobbikat. Az Antigua árnyalatot kb. két hónapja használom és gyakorlatilag nem vagy alig látszik rajta.

IMG_20210508_165647

IMG_20210508_165513

IMG_20210508_165346

16 Likes

Az Antiguát én is megvettem a Douglas Night Shoppingon, még csak egyszer használtam, de tetszik. Pont annyit vesz fel az ecset, amennyit kell.
De nem szabad többet venni, mert reeengeteg pirosítóm van. :sweat_smile:

1 Likes

Shimmer Brick hogy tetszik?

Ebből az én árnyalatom az Atigua lesz, már látom.

1 Likes

Még nem volt energiám megcsinálni a gyönyörű, új asztalomat, amit @Blanky-tól szereztem, de egy alapos szanálás után berendeztem a fiókot. :heart:
20210508_171620

16 Likes

Azt is még egyszer használtam. Jó fényes (sz én esetemben ez pozitív jelző) és hihetetlen módon ilyen árnyalatú highlighterem még nincs.:slight_smile:

Melyik a number one pír nálad?

Hú, mindent elfogadnék a fiókból. Mondjuk van is pár egyezés az enyémmel. :hugs:

Húúú, ez egy nagyon indiszkrét, sarokba szorító kérdés. Kérek egy kis gondolkodási időt.:slight_smile:
Neked melyik a kedvenced?

Nekem ez lenne az etalon fiók, csak ennyi cucc, de az mind olyan, ami bevált és jó minőségű. :blush: Sajnos és nem bírom ennyire kordában tartani magam, sem az impulzusvásárlásokkal, sem az akciókkal…

1 Likes

Most tárulkoztam ki :rofl: a Bobbi bronzer. Igaz, hogy hivatalosan bronzer, de akkor is. + az Essence blushlighter, a többi azt se tudom hol van.
Kifejezetten az egészséges és kellemes benyomás elérése hajtok, semmi durvulás sminkben. :blush:

Sajna a Tilbury-t is piacra dobom, nem rossz, de mégse.

Bocs, nem volt egyértelmű, hogy a három közül melyik a liebling.

Bocs. :smiley: Mind a három tetszik magamon, nem tudok választani.

1 Likes

Akkor én is választhatok hármat.:partying_face: :slightly_smiling_face: :yum:

1 Likes

Szia Gloria, engem érdekelne a Tilbury…

1 Likes

@Mse, te az Orgy egyes színeit (pezsgő színek.), te mivel fixálod hogy tartósabb legyen? Nekem pár óra és eltűnik a szemhéjamról :/.

@Mse, Én is majd hozzád hasonló kapszulasminkkészletet szeretnék :).