Régen csak számokat mondtam, most képet is a kép óta még 2 db van
Impozáns gyűjtemény! A reggeli reflexeimet ismerve istenien dominóznék, ha én is így felsorakoztatnám őket.
volt rá példa, vettem fel a pulóvert és az egyiket meglöktem vele, dőlt a fele
Tegnap megérkezett a Bobbi Brown illuminating bronzer Santa Barbara árnyalat.
A netes képek alapján úgy tűnt az Essence blushlighter dupe-ja vagy fordítva.
Két árnyalat már volt, Maui és Antigua, a formula szuper, nem lehet túltolni (mint az Essence-t)
Féltem, hogy túl meleg árnyalatú vagy nagyon csillámos lesz élőben, a képek miatt. Kár volt. Élőben teljesen más, jolly joker árnyalat, ez az a szín, ami mindenkinek jól áll, nagyon nagyon természetes. Ilyennek képzelem az IT Cosmetics pirosítóját, talán natural az árnyalat neve.
Szóval az Essence azért marad, de a Bobbi az mindenképpen újravevős lesz, már ha elfogy, valamikor…
Egyelőre nem veszek több pírt, a többit leépítem, annyira megszerettem a Bobbikat. Az Antigua árnyalatot kb. két hónapja használom és gyakorlatilag nem vagy alig látszik rajta.
Az Antiguát én is megvettem a Douglas Night Shoppingon, még csak egyszer használtam, de tetszik. Pont annyit vesz fel az ecset, amennyit kell.
De nem szabad többet venni, mert reeengeteg pirosítóm van.
Shimmer Brick hogy tetszik?
Ebből az én árnyalatom az Atigua lesz, már látom.
Még nem volt energiám megcsinálni a gyönyörű, új asztalomat, amit @Blanky-tól szereztem, de egy alapos szanálás után berendeztem a fiókot.
Azt is még egyszer használtam. Jó fényes (sz én esetemben ez pozitív jelző) és hihetetlen módon ilyen árnyalatú highlighterem még nincs.
Melyik a number one pír nálad?
Hú, mindent elfogadnék a fiókból. Mondjuk van is pár egyezés az enyémmel.
Húúú, ez egy nagyon indiszkrét, sarokba szorító kérdés. Kérek egy kis gondolkodási időt.
Neked melyik a kedvenced?
Nekem ez lenne az etalon fiók, csak ennyi cucc, de az mind olyan, ami bevált és jó minőségű. Sajnos és nem bírom ennyire kordában tartani magam, sem az impulzusvásárlásokkal, sem az akciókkal…
Most tárulkoztam ki a Bobbi bronzer. Igaz, hogy hivatalosan bronzer, de akkor is. + az Essence blushlighter, a többi azt se tudom hol van.
Kifejezetten az egészséges és kellemes benyomás elérése hajtok, semmi durvulás sminkben.
Sajna a Tilbury-t is piacra dobom, nem rossz, de mégse.
Bocs, nem volt egyértelmű, hogy a három közül melyik a liebling.
Bocs. Mind a három tetszik magamon, nem tudok választani.
Akkor én is választhatok hármat.
Szia Gloria, engem érdekelne a Tilbury…
@Mse, te az Orgy egyes színeit (pezsgő színek.), te mivel fixálod hogy tartósabb legyen? Nekem pár óra és eltűnik a szemhéjamról :/.