"Gyűjteményeink"

Ó a Constance Caroll - ismerős! És a többi is, amit írsz.

1 Likes

Gondolom mióta Krémmániázol :stuck_out_tongue: :smiley:

Aha… bárcsak 43 lennék? Á, nem is. Minden így jó, ahogy van! Gyűjteményestől. :leaves:

1 Likes

Nekem fura a kapcsolatom a kencékkel, a színesekkel, mert nálam a Krémmániára való regisztrációm után szaladt el a ló, mikor jött a zsibi, akkor teljesen elszálltam. Majd sokat kiselejteztem, eladtam. Jött egy rosszabb időszak és megint pespájzoltam. Újra csökkentettem a mennyiséget és most a leggázabb, mert nem is használom, csak gyűjtöm a cuccokat. Azelőtt legalább évekig mázoltam magam rendesen és rendszeresen.
Ideje lenne a “low buy” topicba aktívan csatlakozni :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 Likes

Na Lanyok! Ugy erzem, meg is van az oka a “keszletunknek” :rofl: franya fiatalkor :joy: az tehet rola! :stuck_out_tongue_winking_eye: meg arrol ia, hogy meg sem probalom osszeszamolni :sunglasses:

3 Likes

Sok sikert hozzá! Aztán ha nem menne, akkor sem dől össze a világ.
A bélyeggyűjtemény csak annyival hasznosabb, hogy kevesebb helyet foglal…

5 Likes

@Fiorentina: olyanom is van :sweat_smile: (bélyeg)

7 Likes

Menthetetlen vagy! :crazy_face:

1 Likes

Bàr a fiatal nemzedékhez tartoznék, de a 4X-ben járok már :grinning:

1 Likes

Akkor kaptál is egy lájkot!

1 Likes

Köszönöm :blush:

1 Likes

Én is megcsináltam az év végi leltáromat. Ez még idén változni fog, mert érkezik @zalla -tól az Enduring Love és @Isabelle jóvoltából a ND Green Brown paletta.
Azt gondoltam egyszerűbb lesz mindent fotózni mint számolgatni, de tévedtem :sweat_smile:
Tehát: alapozók, por alapozók, bb krémek
Kép

Primerek szemre és arcra:
Kép

Púderek
Kép

Arcpaletták
Kép

12 Likes

Pirosítók:
Kép

Bronzosítók:
Kép

Highlighterek:
Kép

Korrektorok, árnyalatszabályozók:
Kép

Szemöldöktermékek:
Kép

Szempillaspirálok:
Kép

Szemceruzák, szájkontúrceruzák:
Kép

Ajaktermékek:
Kép

15 Likes

Monók és pigmentek:
Kép

Paletták:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

21 Likes

Wow! Jó látni így kiterítve :slight_smile: Hogy/hol tárolod őket?

A monok és pigmentek című képen a dobozban mik vannak?

1 Likes

Szemet gyonyorkodteto gyujtemeny :star_struck: mar nagyon kivancsi voltam rajuk :heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Nyáron vettünk egy Ikea Alex 9 fiókos komódot a fürdőszobába, mert már tényleg nem fértem el. A felső fiókban tárolom a naponta használt termékeimet, és alatta pedig olyan sorrendben ahogy sminkelésnél használom őket.

A fekete dobozban az Annabelle Minerals ásványi por szemfestékei vannak. Ilyen kis kezdő szettben lehetett megvásárolni: voltak benne pirosítók és korrektor meg primer is.

1 Likes

Szép színek, jó összeállítás; ránagyítottam közben, így tényleg látszik, hogy rá van írva mi micsoda.

1 Likes

Wow :star_struck: mondjuk a feltett sminkjeid alapján kb. erre számítottam :blush:
Lehet megmutatom a férjemnek, hogy lássa, hogy nekem nincs is sok sminkcuccom! :rofl:

7 Likes

És ha tudnád, hogy már mennyi cuccot eladtam. Főleg palettákat. Egyszer megpróbáltam összeszámolni miket próbáltam, hasznàltam eddig de nem sikerült.