Másfél évvel ezelőttig én is hasonlóan normális életet éltem, mint Te…
Ez az egészséges! Gratula!
48 éven át nekem még szegényesebb gyűjteményem volt. Az elmúlt másfél, 2 évben duzzadt csak fel. Időnként rám is rám tör az érzés, hogy ez azért már túlzás. De bevallom őszintén, többnyire inkább nem bánom.
A Guerlain rúzst is?
Impozáns gyűjtemény!
Hát igazából ebből 3 db-ot is az elmúlt egy hónapban vettem szóval ez lehet még rosszabb is a jövőben …sokáig inkább nem vettem új dolgokat, mert azt hittem totál béna vagyok a sminkeléshez, de valószínűleg részben a nem jó minőségű festékek és a megfelelő ecsetek hiánya miatt is volt sokszor az eredmény csapnivaló, de most szeretném kicsit fejleszteni magam
Igen, mert nagyon régi volt, meg a színe sem passzolt hozzám. Bár a húgom azt mondta neki jó lesz. Nem volt furcsa illata vagy állaga de egyáltalán nem használtam.
Sziasztok! Készítettem egy kis összegzést a jelenlegi kis gyűjteményemről. Azt tudom, hogy most kb mindenből több van, mint például egy évvel ezelőtt, de őszintén nem bánom, elégedett vagyok minden darabbal. Jövőre nem tervezek semmilyen low buy-t vagy ilyesmit, csak tartom magam az eddigi racionális vásárlásaimhoz. Ennek ellenére mégis érdekes lesz majd visszanézni például egy év múlva, hogy hogyan alakulnak a számaim. Jöjjön tehát a lajstrom.
Primer 3 (ebből egy mindjárt elfogy)
Alapozó és bb krém 3 (ebből is egy mindjárt elfogy)
Fixáló spray 2
Bronzosító 3
Pirosító 1
Highlighter 2
Púder 2
Szemhéjpúder paletta 8
Mono szemhéjpúder 2 (egy mindjárt elfogy)
Szemhéjpúder primer 1
Szemöldök pomádé 2
Szemöldök ceruza 2
Szemöldök fixáló 1 (+ egy tégelyes nagyon erős hajzselé, amit szintén erre használok, amikor extra tartásra van szükségem)
Korrektor 2
Szemhéjtus 2
Szemceruza 1
Szempillaspirál 1
Folyékony rúzs 2
Ajakceruza 2
Ajakbalzsam 2
Akinek van kedve, az ossza meg a saját listáját, én legalábbis nagyon szeretek ilyeneket olvasni
Ez tök jó ötlet, én is össze írom majd.
Én is szeretek ilyeneket olvasni/nézni
Én le sem merem írni
Ahh, nekem órákig tartana összeszámolni Nem vagyok rá büszke
Hát én sem…
Tegyetek fel fotót listát én sem írnék, sok idő.
Fotók is jöhetnek, vagy akár csak tematikusan egy-egy kategóriáról.
Az én leltárom:
Alapozó 3 db
Primer 1 db
Púder 1 db
Pirosító 3 db
Bronzer 1 db
Highlighter 2 db
Szemhéjpúder paletta 6 db
Mono szemhéjpúder 1 db, szemöldökre használom
Szemhéjalap 1 db
Szemceruza 4 db
Spirál 2 db
Szájkontúr ceruza 2 db
Rúzs 4 db
Folyékony rúzs 3 db
Szájfény 2 db
Körömlakk 10 db
Kb ezt a mennyiséget szeretném is tartani, ami elfogy vagy nagyon nem válik be, ahelyett venni csak másikat.
Mi, ötyék , példát vehetünk az ifjabb nemzedékről
Az én kis kis gyűjteményem:
Primer: 2 db
Alapozó: 4 db
BB krém: 1 db
Púder: 3 db
Korrektor: 1 db
Szemhéj bázis: 1 db
Szemhéjpúder paletta: 12 db
Mono szemhéjpúder: 5 db
Szemceruza: 2 db
Szemöldök ceruza: 3 db
Szempillaspirál: 3 db
Bronzosító: 4 db
Highlighter: 3 db
Pirosító: 8 db
Rúzs: 21 db
Folyékony rúzs: 2 db
Szájfény: 2 db
Ajak ceruza: 1 db
Fixáló spray: 1 db
Egyetértek. De: mire annyi évesek lesznek, mint mi??
Hááát, lehet, hogy így járnak ők is, de nem biztos
És akkor jöjjön a kisördög, esküszöm, nekem még ennyi cuccom sem volt fiatal koromban, mint ami itt a listákon látható. 40 után jött ki belőlem az igazi énem…
Nekem se voltak ecseteim 23 éves koromig. Azóta bepótoltam. Palettáim se voltak. Még gimi végén vettem egy Constance Carroll 3-ast, és egy 4-es Avont.