"Gyűjteményeink"

Másfél évvel ezelőttig én is hasonlóan normális életet éltem, mint Te… :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Ez az egészséges! Gratula!
48 éven át nekem még szegényesebb gyűjteményem volt. Az elmúlt másfél, 2 évben duzzadt csak fel. Időnként rám is rám tör az érzés, hogy ez azért már túlzás. De bevallom őszintén, többnyire inkább nem bánom.

5 Likes

A Guerlain rúzst is?

Impozáns gyűjtemény!

1 Likes

Hát igazából ebből 3 db-ot is az elmúlt egy hónapban vettem szóval ez lehet még rosszabb is a jövőben :grinning:…sokáig inkább nem vettem új dolgokat, mert azt hittem totál béna vagyok a sminkeléshez, de valószínűleg részben a nem jó minőségű festékek és a megfelelő ecsetek hiánya miatt is volt sokszor az eredmény csapnivaló, de most szeretném kicsit fejleszteni magam

2 Likes

Igen, mert nagyon régi volt, meg a színe sem passzolt hozzám. Bár a húgom azt mondta neki jó lesz. Nem volt furcsa illata vagy állaga de egyáltalán nem használtam.

1 Likes

Sziasztok! Készítettem egy kis összegzést a jelenlegi kis gyűjteményemről. Azt tudom, hogy most kb mindenből több van, mint például egy évvel ezelőtt, de őszintén nem bánom, elégedett vagyok minden darabbal. Jövőre nem tervezek semmilyen low buy-t vagy ilyesmit, csak tartom magam az eddigi racionális vásárlásaimhoz. Ennek ellenére mégis érdekes lesz majd visszanézni például egy év múlva, hogy hogyan alakulnak a számaim. Jöjjön tehát a lajstrom.
Primer 3 (ebből egy mindjárt elfogy)
Alapozó és bb krém 3 (ebből is egy mindjárt elfogy)
Fixáló spray 2
Bronzosító 3
Pirosító 1
Highlighter 2
Púder 2
Szemhéjpúder paletta 8
Mono szemhéjpúder 2 (egy mindjárt elfogy)
Szemhéjpúder primer 1
Szemöldök pomádé 2
Szemöldök ceruza 2
Szemöldök fixáló 1 (+ egy tégelyes nagyon erős hajzselé, amit szintén erre használok, amikor extra tartásra van szükségem)
Korrektor 2
Szemhéjtus 2
Szemceruza 1
Szempillaspirál 1
Folyékony rúzs 2
Ajakceruza 2
Ajakbalzsam 2

Akinek van kedve, az ossza meg a saját listáját, én legalábbis nagyon szeretek ilyeneket olvasni :blush:

12 Likes

Ez tök jó ötlet, én is össze írom majd.
Én is szeretek ilyeneket olvasni/nézni :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én le sem merem írni :grimacing:

5 Likes

Ahh, nekem órákig tartana összeszámolni :sleepy: Nem vagyok rá büszke :roll_eyes: :woman_facepalming:

5 Likes

Hát én sem… :see_no_evil:

2 Likes

Tegyetek fel fotót :grin: listát én sem írnék, sok idő.

5 Likes

Fotók is jöhetnek, vagy akár csak tematikusan egy-egy kategóriáról. :blush:

Az én leltárom:
Alapozó 3 db
Primer 1 db
Púder 1 db
Pirosító 3 db
Bronzer 1 db
Highlighter 2 db
Szemhéjpúder paletta 6 db
Mono szemhéjpúder 1 db, szemöldökre használom
Szemhéjalap 1 db
Szemceruza 4 db
Spirál 2 db
Szájkontúr ceruza 2 db
Rúzs 4 db
Folyékony rúzs 3 db
Szájfény 2 db
Körömlakk 10 db
Kb ezt a mennyiséget szeretném is tartani, ami elfogy vagy nagyon nem válik be, ahelyett venni csak másikat.

10 Likes

Mi, ötyék , példát vehetünk az ifjabb nemzedékről :grin:

5 Likes

Az én kis kis gyűjteményem:

Primer: 2 db
Alapozó: 4 db
BB krém: 1 db
Púder: 3 db
Korrektor: 1 db
Szemhéj bázis: 1 db
Szemhéjpúder paletta: 12 db
Mono szemhéjpúder: 5 db
Szemceruza: 2 db
Szemöldök ceruza: 3 db
Szempillaspirál: 3 db
Bronzosító: 4 db
Highlighter: 3 db
Pirosító: 8 db
Rúzs: 21 db
Folyékony rúzs: 2 db
Szájfény: 2 db
Ajak ceruza: 1 db
Fixáló spray: 1 db

7 Likes

Egyetértek. De: mire annyi évesek lesznek, mint mi??

4 Likes

Hááát, lehet, hogy így járnak ők is, de nem biztos :wink:

2 Likes

És akkor jöjjön a kisördög, esküszöm, nekem még ennyi cuccom sem volt fiatal koromban, mint ami itt a listákon látható. 40 után jött ki belőlem az igazi énem…

6 Likes

Nekem se voltak ecseteim 23 éves koromig. Azóta bepótoltam. Palettáim se voltak. Még gimi végén vettem egy Constance Carroll 3-ast, és egy 4-es Avont.

4 Likes