"Gyűjteményeink"

Ez pedig nemrég érkezett a zsibiről:

2 Likes

Majd mesélj az At Nightról!
Csodálom a kollekciód, hogy minden darabot jól ismersz, szeretsz és kihasználsz.

hujujuj, összevesztek a sminkdémonaim (a későbbiekben: sd) ezen a képen :smiley:

sd1: látod, ennyiből is lehet teljes sminket csinálni. simán megvan mindened, sőt még szanálhatnál is, minek vágyakozol minden egyes kollekcióra?
sd2: dehát ebben nincs semmi holo. vagy multikróm. vagy irizáló. vagy… na és a limitált kiadások?
sd3: se semmi ami halloween. vagy szürke. vagy…
sd1: dehát erre nincs is szük-

sd2&3: KI NE MONDD!! Kell! Minden!
sd4-8: “keeeeeellll… keeeeeellllll”
pénztárca: csak zokog. sd1 vigasztalja.

13 Likes

Szerintem pont az a jó benne, hogy hobbi. Ha csak azért sminkelnék, mert nem tudom vállalni az arcom anélkül, akkor nem esne ennyire jól sem.
De basszus, imádom magamon satírozni, kitalálni, hogy mit és mivel használjak.

3 Likes

Ááá, az enyéim is hasonlóak, csak nálam már nem vitatkoznak. sd1 egyszerűen csak legyint egyet… :joy::joy::joy:

5 Likes

Azt egy percig sem szabad elfelejteni, hogy a párom cégének sminkszobájában bármikor garázdálkodhatok, ha pl. GOA partira készülök :smiley: A maszkmester segítségét is kérhetem :smiley:
Nem volt mostanában ilyen, nem is lesz, szóval ezek az alapsminkjeim.
Ma még azt is megkaptam az egyik kolléganőmtől, hogy minek veszek csizmát, vagy ruhát, vagy sminket a következő időszakra?
Másik kolléganőmmel pedig gyorsan rendeltünk magunknak a MAC akciójából.

5 Likes

El se merem mondani, hogy a parfümkollekcióm most egy, azaz 1 darab parfümből áll, amiből vettem 5 üveggel. :smiley:
De legalább tudják a munkahelyemen, hogy ott jártam :smiley: :smiley: :smiley:
Amikor különlegesebb alkalom volt (VOLT, mert most ugye nincs), akkor egy mintát tettem bele valamelyik különlegesebb parfümből arra az estére.

3 Likes

Ex-fórumtagunk bejegyzése, ami rúzsgyűjtőknek érdekes lehet: http://maddiemegmondja.blogspot.com/2020/06/glow-gurl-swatch-chart.html

5 Likes

Eddig inkább csak olvasgattam itt a fórumon, de most arra gondoltam én is megmutatom a nem túl nagy paletta gyűjteményem. Ha belegondolok, jelenleg semmiből nincs óriási gyűjtemény itthon, mégis sokszor ha benézek a sminkes szekrénybe, pazarlásnak érzem amit látok, mert pl szinte sose használok rúzst, max szájfényt, így az 5 db rúzsom is feleslegesen sok :grin:
Szemsminket viszont mostanában minden nap viselek, legalább az látszik a maszk felett.
Szóval ezek vannak most:
20201205_145801
Ezzel is úgy voltam, hogy mindig keresgéltem, nézelődtem, aztán vettem egy palettát és csak állt a szekrényben, mert inkább olcsó drogériás termékeket vettem amiket szenvedés volt használni, aztán megvettem a Zoevát és hát van különbség…
Most sincsenek high end palettáim de ezek legalább jók, jobban utánajárok mielőtt veszek valamit.

25 Likes

Most nekem is kicsit jobban parkolópályán vannak a rúzsok és hangsúlyosabbak a szemek, ill. arra hajtok, hogy kevesebb de tényleg jó minőségű termékem legyen.

2 Likes

Nagyon tetszik a gyűjteményed, és lehet, hogy valakiknek uncsik vagyunk, de én is most egy ilyen barnás nude kollekció irányába akarok menni. Sajnos egyre jobban rá kell jöjjek, hogy lehetnek bármilyen élénk színeim, nagyon ritkán kívánom meg őket

5 Likes

Szép gyűjtemény szerintem is :)). A lényeg, a gyönyörű smink amiket a palettával alkotsz :)). Nem szükséges hozzá high end paletta :). A barnákat én is szeretem :heart_eyes::heart_eyes:. Egyáltalán nem vagy uncsi ezekkel a színekkel.

3 Likes

Köszönöm lányok!
Az élénk színeket megcsodálom egy palettában, de nekem nem állnak jól szetintem, ilketve nem érzem komfortosnak magam velük, inkább a barnás-szürkés-szürkéslila àrnyalatokat kedvelem, és a nem túl harsány sminket.

2 Likes

Jó kis gyűjtemény ez! :smiley: Sehol sincs előírva, hogy csak akkor lehetsz beauty-rajongó vagy csak smink-szerető, ha mindenből 20 db-od van legalább :wink: Az az elég jó, ami Neked jó. :relaxed:

3 Likes

Épp ecseteket fertőtlenítettem (1 óra és fél flakon ecsettisztító spray). Itt volt 1 hete egy barátnőm, lazán végigtapizta egy csomó ecsetem fejét. Én legbelül sikítottam. Az arcomhoz+szememhez csak tiszta ecset érhet. A Covid nem ecseteken terjed de a bacikól kialakulhatnak ragyák az emberen. Akarja valaki látni az ecseteim nagy részét?

7 Likes

IMG_20201205_220723
IMG_20201205_220703
IMG_20201205_222458
IMG_20201205_220651
IMG_20201205_220636
IMG_20201205_220611
IMG_20201205_221038
A Tarte és a Gosh ecsetekről elfeledkeztem, azokat nem is használtam. RT-ből van a legtöbb ecsetem, azok hevernek mindenfele, otthon is. A többség azért itt van a képen. Nekem az Ecotools és az olcsó Essence ecsetek nem igazán jöttek be, de van pár limitált utóbbiból valahol.

19 Likes

Az ecsettapogatástól megborzongtam, jaajjj…
Nagyon szép gyűjteményed van!

1 Likes

Azt hittem lesz 2 kép, mert egy részét emlegetted :joy: Aztán jöttek még a képek, és csak jött és jött…
Szuper kollekció!

2 Likes

Még jön, csak ezek is rejtőzködnek… .
Azért is van ennyi, mert nem szeretek ecsetet mosni. Évekbe telt mire nagyjából ragyamentes lett az arcbőröm, “koszos” dolgok nem érhetnek hozzá.

2 Likes

Nagyon szép gyűjtemény! Nekem ennek kb. a harmada vagy negyede van csak.

1 Likes