"Gyűjteményeink"

Igen, ez nem egy tipikus gyűjteményes fotó, de rájöttem, hogy én ennyivel elvagyok.
Rúzst nem használok, ajakbalzsam mindig van a táskámban.
Ezekkel a cuccokkal megoldom, sokszor a bronzosítót és a pirosítót kenem szemhéjra (nekem tartósak, főleg a szemhéjalapommal), ezeken kívül megtartottam 6 db szemhéjpúdert.

5 Likes

Szuper vagy! :star_struck: :+1: Nekem is ilyesmi a célom, de állandóan elbukom :sweat_smile:

1 Likes

Nem semmi… :clap: Nincs szemfesték palettád sem? Őszintén irigylem azokat, akik így tudnak szelektálni…Egy csomó cuccom van amit nem használok, de valahogy mégsem mennek el a háztól…értem ezt sminkcuccokra, arcápolásra, ruhákra, cipőkre… :blush:

3 Likes

Kapszula kollekció, én is hajtok rá. Pl. szempillaspirálból meg púderből pont elég az 1 db. amim van.
Rúzsból 1 rózsaszín, 1 nude, 1 piros. Ilyesmik. Szemrevaló termékekkel még el tud szaladni velem a ló, meg trendkiadásokkal.

2 Likes

Van egy Mac Dusky Rose-om (túladok rajta), és most vettem egy Natasha Denona Retrot, de nem lett kedvenc.
Nars palettáim voltak, főleg minik, meg Jeffree, de felajánlottam a párom cégének sminkszobájába, filmet forgattak nemrég, és mind ott maradt a sminkben.

2 Likes

Bevallom őszintén, szép csendben most el is szégyelltem magam, én nem is merem lefotózni a gyűjteményemet. :neutral_face: Minden tiszteletem!

2 Likes

Az van, hogy akkora szerelem lett az Hourglass pirosító- és bronzosító szekció, annyira gyönyörűek, hogy vettem most két nagyot, és tervezek többet is (na abból teljes gyűjteményt, a kicsik most a lányoknál landoltak) mert szemhéjfestéknek, és arcra is beváltak.
Ja, és úton egy KAP pirosító.
40 felett vagyok, a nagyon fényes felületek úgy érzem már, hogy nem állnak jól.

2 Likes

Lehetne drágább hobbink is… csak optimistán! :smiley:

Ha lenne gyerekem nekem is kisebb lenne a gyűjteményem. Kevesebb szabadidőm lenne és szerintem megvenném neki az összes játékot amit szeretne. :grinning:

6 Likes

Nem, nem lenne kisebb… :rofl: Tapasztalatból mondom. :blush: Csak a játékokból is tudnál egy kisebb boltot nyitni…

5 Likes

Ebben igazad van :grin: Mondjuk azért inkább nem számolnám össze, hogy mennyi pénz áll a sminkes és arc /test / hajápolási szekrényemben. :joy:

De végülis amíg örömet okoz és használom is őket, addig nincs gond. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Szerintem senki ne érezze rosszul magát!

Ez lehet egy hobbi vagy munka valakinek, arról nem is beszélve,hogy alkotni is öröm és ha olyan eszközök vannak hozzá amiket szeretsz, akkor ez öröm, amit senki nem vehet el :blush:

6 Likes

… és azt még szelektálni sem lehet, mert ha oda akarom adni valamelyik játékát ajándékba valakinek, akkor rájön a kisfiam, hogy az KELL NEKI…

3 Likes

Ez mennyire ismerős…a babajátékokat sem tudtuk elajándékozni, mert kellettek a játékbabáknak… :laughing:

1 Likes

Igazad van teljes mértékben. :slightly_smiling_face: Bár nekem ez csak hobbi, de örömet okoz minden egyes napon és kikapcsol. Ha szomorú vagyok még terápiának is jó.

4 Likes

Nagyon nagyon tetszik a kollekciód!:heart_eyes:

Melyiket vetted meg?

Nekem is bejön, nameg annyit mutogattátok itt, de egyelőre még nem rendeltem meg. :smile:

Néha én is vágyok ekkora gyűjteményre mert így biztosan minden darab ki lenne használva. De ez a vágy csak addig tart amíg meg nem látok egy szép palettát/rúzst/pirosítót vagy akármit :sweat_smile:

7 Likes

Nekem a Mood Exposure a kedvenc, csak miniben volt:

3 Likes

Vettem még ebben az árnyalatban:

4 Likes