Olyan közepesnek mondanám a tartósságát rajtam, mondjuk én nem vagyok egy könnyezős, és inkább száraz, mint olajos a szemkörnyékem.
Ohh, azt a bordó Essence-et nagyon szeretem. Nekem is van még egy pár, de egyértelműen nem olyan jók, mint az. Igaz, én inkább a szemhéjamon használom többet.
Aztaaaaa! Szépek
Nálam is ez a bordó szuperált a legjobban. Az alsó pillatőbe valamiért jobban szeretem a ceruzákat használni, mint a felsőbe (ált. ez az utolsó előtti lépés a szemsminkben és akkor már igencsak kapkodnom kell:D).
Haha, nem gond
A fentiekből van Essence (tényleg nem elég pigmentált), Colourpop, Avon. A Colourpopnál változó sajnos a színek minősége, van, ami imádok, és van, ami nagy csalódás, mert kemény és használhatatlan. Eddig is kívánságlistás volt a Nyx és a Zoeva, a Pupa viszont eddig elkerülte a figyelmemet. A Mood Crayon nagyon izgalmasnak tűnik, és hát az UD-től is tudnék választani sajnos…
Itthon vagyok táppénzen a kisfiammal. Most végre jut időm átnézni a kollekcióm többi részét is (a palettákon túl vagyok)
Ezeket a rúzsokat szanáltam ki. Találtam 8 éve gyártott Mac rúzst is
Ismerős.
Én is a kisfiammal vagyok itthon pár napig, és durva szanálásban vagyok én is.
Az állandó szortimentbe tartozó Pupa ceruzák viszont nem váltak be, mindig a limitált kollekciósokat csekkolom le, hogy kellően puhák-e.
Köszi, ez fontos infó
Palettáim, kissé megsokasodtak :). Az Essenceket valószínű eladom, a little fischen kívül. Nekem a személyes nagy kedvenceim: Juvia mini magic palettája, a 2 Nabla és most a Jeffree Star is nagyon tetszik, le maradt egy nagy kedvenc a Pür paletta. Amivel egyelőre nem tudom hányadán állok, azok az Anastasia paletták még próbálgatnom kell, hogy megkedveljem őket. :).
Az a pálmafás milyen paletta ott jobb oldalon?
Az érzés, amikor rájössz másfél év után, hogy a kedvenc rúzsodból kettő van itthon… De mentségemre szóljon nem teljesen ugyanazok. A Catrice Ultra Matte 070 Nude Crush Everyday színe PONTOSAN megegyezik a Catrice Demi Matte 100 Nude Crush Everyday színével, finisével, állagával, stb. Hiába sugallja azt, hogy az egyik nagyon matt, a másik meg félig, pontosan ugyanolyan, csak a kinézet és a csomagolás más. Ez nem volt szép, Catrice (én meg mondjuk hülye vagyok de legalább kettő van a kedvenc rúzsomból. :D)
Látszik, hogy nekem mindent IS el lehet adni…
De jó, ezek nekem is megvannak… Nincs két egyforma rúzs, az nem lehet!
Az ABH palettákat tessék csak próbálgatni. Amennyire ódzkodtam a Riviérától még gondolatban is, olyannyira a szívemhez nőtt miután megszereztem.
Ugye? Én is azért pakoltam bele a kosárba a Demi Mattot is, az Ultimate Matt után…
Ez most olyan lelombozó infó volt. Tipikus hétfői…
Legalább a név különböző! Nah, látod, már nem is egyformák…
Így van! Máris különböző
Szelektáltam.
Ennyi az ÖSSZES sminkem.
De tényleg.
Van még egy MAC szemöldökzselém, és egy IT Cosmetics mini CC krémem.
Tök ügyes vagy. Bevallom én gyarló krémmániás vagyok. Le nem merném fotózni az egész gyűjteményemet.