"Gyűjteményeink"

Olyan közepesnek mondanám a tartósságát rajtam, mondjuk én nem vagyok egy könnyezős, és inkább száraz, mint olajos a szemkörnyékem.

Ohh, azt a bordó Essence-et nagyon szeretem. Nekem is van még egy pár, de egyértelműen nem olyan jók, mint az. Igaz, én inkább a szemhéjamon használom többet. :slight_smile:

1 Likes

Aztaaaaa! Szépek :star_struck:

1 Likes

Nálam is ez a bordó szuperált a legjobban.:slight_smile: Az alsó pillatőbe valamiért jobban szeretem a ceruzákat használni, mint a felsőbe (ált. ez az utolsó előtti lépés a szemsminkben és akkor már igencsak kapkodnom kell:D).

2 Likes

Haha, nem gond :smiley:
A fentiekből van Essence (tényleg nem elég pigmentált), Colourpop, Avon. A Colourpopnál változó sajnos a színek minősége, van, ami imádok, és van, ami nagy csalódás, mert kemény és használhatatlan. Eddig is kívánságlistás volt a Nyx és a Zoeva, a Pupa viszont eddig elkerülte a figyelmemet. A Mood Crayon nagyon izgalmasnak tűnik, és hát az UD-től is tudnék választani sajnos… :smiley:

1 Likes

Itthon vagyok táppénzen a kisfiammal. Most végre jut időm átnézni a kollekcióm többi részét is (a palettákon túl vagyok)
Ezeket a rúzsokat szanáltam ki. Találtam 8 éve gyártott Mac rúzst is :scream:
Kép

6 Likes

Ismerős.
Én is a kisfiammal vagyok itthon pár napig, és durva szanálásban vagyok én is.

2 Likes

:smiley:
Az állandó szortimentbe tartozó Pupa ceruzák viszont nem váltak be, mindig a limitált kollekciósokat csekkolom le, hogy kellően puhák-e.

1 Likes

Köszi, ez fontos infó :slight_smile:

1 Likes

Palettáim, kissé megsokasodtak :). Az Essenceket valószínű eladom, a little fischen kívül. Nekem a személyes nagy kedvenceim: Juvia mini magic palettája, a 2 Nabla és most a Jeffree Star is nagyon tetszik, le maradt egy nagy kedvenc a Pür paletta. Amivel egyelőre nem tudom hányadán állok, azok az Anastasia paletták még próbálgatnom kell, hogy megkedveljem őket. :).IMG_20201026_104940

10 Likes

Az a pálmafás milyen paletta ott jobb oldalon?

1 Likes

@Anheszenamon PS-Primarkos paletta elvileg :sweat_smile:.

1 Likes

Az érzés, amikor rájössz másfél év után, hogy a kedvenc rúzsodból kettő van itthon… De mentségemre szóljon nem teljesen ugyanazok. A Catrice Ultra Matte 070 Nude Crush Everyday színe PONTOSAN megegyezik a Catrice Demi Matte 100 Nude Crush Everyday színével, finisével, állagával, stb. Hiába sugallja azt, hogy az egyik nagyon matt, a másik meg félig, pontosan ugyanolyan, csak a kinézet és a csomagolás más. Ez nem volt szép, Catrice :sleepy: (én meg mondjuk hülye vagyok :roll_eyes: de legalább kettő van a kedvenc rúzsomból. :D)
Látszik, hogy nekem mindent IS el lehet adni… :smiley:

11 Likes

De jó, ezek nekem is megvannak…:grin::sweat_smile: Nincs két egyforma rúzs, az nem lehet! :smiley::smiley:

2 Likes

Az ABH palettákat tessék csak próbálgatni. :blush: Amennyire ódzkodtam a Riviérától még gondolatban is, olyannyira a szívemhez nőtt miután megszereztem. :blush:

1 Likes

Ugye? Én is azért pakoltam bele a kosárba a Demi Mattot is, az Ultimate Matt után… :smiley:

1 Likes

Ez most olyan lelombozó infó volt. :sob: Tipikus hétfői… :face_with_hand_over_mouth:
Legalább a név különböző! :grin: Nah, látod, már nem is egyformák… :smiley: :smiley:

1 Likes

Így van! Máris különböző :sweat_smile:

1 Likes

Szelektáltam.
Ennyi az ÖSSZES sminkem.
De tényleg.
Van még egy MAC szemöldökzselém, és egy IT Cosmetics mini CC krémem.

20201110_164624

24 Likes

Tök ügyes vagy. Bevallom én gyarló krémmániás vagyok. Le nem merném fotózni az egész gyűjteményemet.

7 Likes