Erről a lila palettáról te jutottál eszembe. Youtubon elég meggyőző swatch videókat láttam róla.
Váó, nagyon szép! Köszönöm, megnézem magamnak
Ismered a márkát, a minőségét?
Nem próbáltam még tőlük semmit, de rákerestem youtubon, Jen Phelps pl nagyon szép swatchokat csinált vele.
Nekem is érkezni fog egy lilás paletta jövő hónapban: a Coloured Raine X Power
Ő lenne az:
Közben szétnéztem a youtube-on, az L.A. Girl nagyon puhának és pigmentáltnak látszik swatcoláskor.
Neked szuperül áll a lila. Ha megérkezik a palettád, kíváncsi vagyok az azzal készült sminkedre A respeckt szín gyönyörű!
Egyik kedvenc színem a lila. 11 éve volt az esküvőnk, ott is lila (meg krém) volt a dekor (meg a csokrom) Szóval nálam is tart egy ideje a lila-szerelem
A másik szín amit szeretek magamon: a zöld. De nem az élénkek, inkább ezek a mélyebb tónusok: moha, smaragd és khaki.
Most már tényleg teljes a kollekcióm. Nemrég még gondolkodtam a 6-os palettán de úgy érzem nincs is szükségem rá
Elmaszatolnék velük egész nap
Csodásak!
Mennyország
Nekem van 6-os palettám (korábbi), kb.annyira nélkülözhető számomra, mint a Meteorites.
Van szebb pirosítóm, van szebb bronzerem, mint a palettában lévő, a highlighterről nem is beszélve…
Juj, de jo rajuk nezni
Path McGrath kollekcióm, nem is vágyom tőle többre, nem vagyok benne biztos, hogy ez egy fehér bőrű, szőke, kék szemű nő színpalettája, de a kedvencem a pezsgős szín:
Ezen a szép őszi napon vettem egy mély levegőt és …csak azt tudnám, hogyan tudott összegyűlni 50+ szemceruza és nagyságrendileg ugyanannyi szájceruza??? Na most van az, hogy tiltólistára tettem ezt a termékkört és kőkemény selejtezést indítok.
És inkább elpakolom a nyári ruhákat…
Nálatok is van tiltólistás sminktermék?
Most épp az alapozó, szempillaspirál, szemhéjfesték paletta, bronzer, highlighter, pirosító… Szóval van
Nálam ilyen most a bronzosító. Legszívesebben az összeset megvásárolnám és a gyűjteményem méretéhez képest ebből van a legtöbb. Sajnos itt a halmozást még azzal sem tudom indokolni, mint a palettákat mondjuk, hogy "de ilyen színem még nincs"
Inkább azt kérdezd, van-e olyan termék, ami nincs tiltólistán? Mindenem van bőven, de ha egyszer a hörcsög énem erősebb…
Persze, paletta, primer és ecset, de nem mindig tartom be ezt. Mondjuk a maszk miatt ritkán sminkelek, ez sokat segít abban, hogy meggyőzzem magam, hogy sminktermék az pont nem kell több.
Ha már szóba kerültek a szemceruzák:
Szám szerint 29-en vannak, ha jól számolom. A TIU kakukktojás, mert ajakceruza, de olyan metálos piros, hogy inkább a szememre fogom használni. Nekem amúgy a géles állagú ceruzák jönnek be jobban, nem nyúzzák annyira a szemem alatti bőrt.
A Pupa The Dark Side of Beauty darabjait nagyon szeretem, a zöldből tartalék is van, iszonyúan pigmentált. Ha Linda Hallbergtől érdemes valamit kipróbálni, azok a Mood Crayon névre keresztelt multifunkcionális ceruzák.
Meglepő módon az Avon. mark géles ceruzái is bejöttek, főleg a Tropic Teal, fantasztikus állaga van. A Nyx Faux Black darabjait is szeretem, az UD 24/7 Glide On blabla ceruzái viszonylag új felfedezettek, a zsibin vettem ezt a két gyönyörű zöldet. Sajnos tetszenek, ezért másik harmincat is szeretnék. A Colourpop automata BFF Créme Gel Linerei se rosszak, bár a kivitelezés elég gagyi. Nekem sajnos az Essence Long Lasting nem vált be, csak a sötétbordót tartottam meg (rajtam inkább barna), mert nem elég pigmentált. Az élénk metálzöld Yves Rocher, ritkán kerül elő, mert az alsó pillatőbe jobban szeretek sötétebb színeket használni, de ő is szépen siklik. A Gosh-tól csak ezt az egy szürkét próbáltam még, határozottan nem rossz. A Zoevák a legrégebbi és legjobban szeretett ceruzáim, ők jelentették a kapudrogot a géles szemceruzák világába, kár, hogy alig lehet őket kapni… A Soft Kohl vonal viszont nem vált be, a feketét elajándékoztam, a bőrszínűt meg ritkán használom, nekem nem elég puha az állaga.
Bővült a kívánságlistám
A Linda Hallberget nem próbáltam ezek közül még, pont azokon akadt meg a szemem, ahogy végigzongoráztam a szemem a készleteden.
A Zoevakkal ugyanígy vagyok, a bőrszínű nekem is megvan, tényleg lehetne puhább. Én még próbálgatom, mert a szín meg pont jó nekem, főleg vízvonalra.
Egyszer egy Essence szemceruzám volt annyira pink, hogy inkább szájceruza lett belőle.
Bocsi. Melyikkel?
Kicsit drágák, érdemes megvárni értük egy akciót, akár Beauty Bayen, akár a saját oldalukon.
Én is használgatom néha a Zoeva bőrszínű darabját, de nekem hamar el is tűnik, rajtad tartós?
Nekem is volt egy nagyon pink Essence-em, de inkább elajándékoztam, nem voltam megelégedve a minőségével.