"Gyűjteményeink"

Erről a lila palettáról te jutottál eszembe. Youtubon elég meggyőző swatch videókat láttam róla.

1 Likes

Váó, nagyon szép! Köszönöm, megnézem magamnak :slight_smile:
Ismered a márkát, a minőségét?

Nem próbáltam még tőlük semmit, de rákerestem youtubon, Jen Phelps pl nagyon szép swatchokat csinált vele.
Nekem is érkezni fog egy lilás paletta jövő hónapban: a Coloured Raine X Power
Ő lenne az:
Kép Kép

5 Likes

Közben szétnéztem a youtube-on, az L.A. Girl nagyon puhának és pigmentáltnak látszik swatcoláskor.
Neked szuperül áll a lila. Ha megérkezik a palettád, kíváncsi vagyok az azzal készült sminkedre :slight_smile: A respeckt szín gyönyörű!

Egyik kedvenc színem a lila. 11 éve volt az esküvőnk, ott is lila (meg krém) volt a dekor (meg a csokrom) Szóval nálam is tart egy ideje a lila-szerelem :purple_heart:

A másik szín amit szeretek magamon: a zöld. De nem az élénkek, inkább ezek a mélyebb tónusok: moha, smaragd és khaki.

7 Likes

Most már tényleg teljes a kollekcióm. Nemrég még gondolkodtam a 6-os palettán de úgy érzem nincs is szükségem rá :sweat_smile:

Kép

25 Likes

Elmaszatolnék velük egész nap :rofl:
Csodásak! :star_struck:

1 Likes

Mennyország :heart:
Nekem van 6-os palettám (korábbi), kb.annyira nélkülözhető számomra, mint a Meteorites.
Van szebb pirosítóm, van szebb bronzerem, mint a palettában lévő, a highlighterről nem is beszélve…

1 Likes

Juj, de jo rajuk nezni :star_struck:

1 Likes

Path McGrath kollekcióm, nem is vágyom tőle többre, nem vagyok benne biztos, hogy ez egy fehér bőrű, szőke, kék szemű nő színpalettája, de a kedvencem a pezsgős szín:

118472033_3487078574655829_8065784956292112038_n 122580614_3668566329840385_965651745823620450_n

19 Likes

Ezen a szép őszi napon vettem egy mély levegőt és …csak azt tudnám, hogyan tudott összegyűlni 50+ szemceruza és nagyságrendileg ugyanannyi szájceruza??? :face_with_raised_eyebrow: Na most van az, hogy tiltólistára tettem ezt a termékkört :stop_sign: és kőkemény selejtezést indítok.
És inkább elpakolom a nyári ruhákat…

Nálatok is van tiltólistás sminktermék?

11 Likes

Most épp az alapozó, szempillaspirál, szemhéjfesték paletta, bronzer, highlighter, pirosító… Szóval van :smiley:

8 Likes

Nálam ilyen most a bronzosító. Legszívesebben az összeset megvásárolnám és a gyűjteményem méretéhez képest ebből van a legtöbb. Sajnos itt a halmozást még azzal sem tudom indokolni, mint a palettákat mondjuk, hogy "de ilyen színem még nincs":sweat_smile:

8 Likes

Inkább azt kérdezd, van-e olyan termék, ami nincs tiltólistán? :face_with_hand_over_mouth: Mindenem van bőven, de ha egyszer a hörcsög énem erősebb… :pleading_face::smiley:

8 Likes

Persze, paletta, primer és ecset, de nem mindig tartom be ezt. Mondjuk a maszk miatt ritkán sminkelek, ez sokat segít abban, hogy meggyőzzem magam, hogy sminktermék az pont nem kell több.

7 Likes

Ha már szóba kerültek a szemceruzák:
20201025_112725

Szám szerint 29-en vannak, ha jól számolom. A TIU kakukktojás, mert ajakceruza, de olyan metálos piros, hogy inkább a szememre fogom használni. Nekem amúgy a géles állagú ceruzák jönnek be jobban, nem nyúzzák annyira a szemem alatti bőrt.
A Pupa The Dark Side of Beauty darabjait nagyon szeretem, a zöldből tartalék is van, iszonyúan pigmentált. Ha Linda Hallbergtől érdemes valamit kipróbálni, azok a Mood Crayon névre keresztelt multifunkcionális ceruzák.
Meglepő módon az Avon. mark géles ceruzái is bejöttek, főleg a Tropic Teal, fantasztikus állaga van. A Nyx Faux Black darabjait is szeretem, az UD 24/7 Glide On blabla ceruzái viszonylag új felfedezettek, a zsibin vettem ezt a két gyönyörű zöldet. Sajnos tetszenek, ezért másik harmincat is szeretnék. A Colourpop automata BFF Créme Gel Linerei se rosszak, bár a kivitelezés elég gagyi. Nekem sajnos az Essence Long Lasting nem vált be, csak a sötétbordót tartottam meg (rajtam inkább barna), mert nem elég pigmentált. Az élénk metálzöld Yves Rocher, ritkán kerül elő, mert az alsó pillatőbe jobban szeretek sötétebb színeket használni, de ő is szépen siklik. A Gosh-tól csak ezt az egy szürkét próbáltam még, határozottan nem rossz. A Zoevák a legrégebbi és legjobban szeretett ceruzáim, ők jelentették a kapudrogot a géles szemceruzák világába, kár, hogy alig lehet őket kapni… A Soft Kohl vonal viszont nem vált be, a feketét elajándékoztam, a bőrszínűt meg ritkán használom, nekem nem elég puha az állaga.

15 Likes

Bővült a kívánságlistám :smiley:

2 Likes

A Linda Hallberget nem próbáltam ezek közül még, pont azokon akadt meg a szemem, ahogy végigzongoráztam a szemem a készleteden. :star_struck:

A Zoevakkal ugyanígy vagyok, a bőrszínű nekem is megvan, tényleg lehetne puhább. Én még próbálgatom, mert a szín meg pont jó nekem, főleg vízvonalra.

Egyszer egy Essence szemceruzám volt annyira pink, hogy inkább szájceruza lett belőle.:smile:

Bocsi.:smiley: Melyikkel?

Kicsit drágák, érdemes megvárni értük egy akciót, akár Beauty Bayen, akár a saját oldalukon.
Én is használgatom néha a Zoeva bőrszínű darabját, de nekem hamar el is tűnik, rajtad tartós?

Nekem is volt egy nagyon pink Essence-em, de inkább elajándékoztam, nem voltam megelégedve a minőségével.