Ahh, nagyon szuper, nagyon szépen köszönöm!!! Jövő hónapban szerintem tuti beszerzem
Ezek azok, amik @Amadea képén nem szerepelnek (némileg fedi egymást a készletünk.
Viszont most a lámpafénynél nagyon másak a színek. Elől hagyom őket, és holnap délelőtt lefotózom a belsejüket.
Uhhh, de szep az a 2 Pupa!!! Köszönöm!!!
Hát, sokat nem segített a mai nap a képeken, de igyekeztem.
Elsőként a Pat Mcgrath, bár ebben csak ez az egy zöld van (bár az mindent visz jelenleg nálam):
Juvia’s Nomad:
A Carnival XL Pro zöldjei (ebben a tekintetben a Tahiti jobb, bár egyébként nekem a Carnival picit jobban összerakottnak tűnik - a kettő együtt viszont zseniális):
A Lethal monóim:
Colourpop Good Sport (most jöttem rá, hogy ebben csak egy zöld van):
Egymás mellett a Lethal és CP swatchok:
Végül a két Pupa mono:
Hú, köszi, a Pupa és a PM mindent visz. Csodásak!
Egyébként a Melt Impulsive palettában (amiről @Amadea tett fel képet) is gyönyörű a két matt zöld. Sajnos abban fényes nincs.
Ja, viszont lehet érdemes várni egy bő hónapot, mert Jeffree-nek jelenik meg állítólag novemberben új palettája, amit -el tweetelt. Akár bejátszhat nála is egy zöld paletta…
Na erre kíváncsi leszek…Mert most zöld korszakomat élem.
A Lethal nagyon jól össze van rakva!
Köszi, én is nagyon elégedett voltam magammal.
Huha ez nem jo hír.
De köszönöm! Lesem. Jeffreet.
Juj én is koszonom a pupa swatchokat, sok termékem van tőlük, de nem szemhéjpuderek, mert palettás vagyok.
Viszont rakattantam a HB miatt a Khaki színekre de nekem a khaki palettájukban kevés a zold, persze jók a kombók…szóval szemezek vele.
De arra jutottam lehet kene 2-3 single Pupa vagy Kikotól, a Pupa azért szimpibb hogy be lehet menni swatcholni. Én ezeket néztem ki, így nagy segítseg, hogy pl a 023 Cactus színt is felraktad, mert a weblap alapján azt brutálnak éreztem, de a te kepeiden gyonyoru.
El kell mennem swatcholni asszem !
Csak lehet ez a sok mono se éri meg, mert nem tudom mivel párosítsam, asszem kell sárgás duo chrome meg olivás is😅
Az a baj, hogy veszel 4 db monót, és már akciósan is egy paletta ára…
És ezek még csak nem is olyanok, mint a Lethal monók, hogy szépen be lehet rakni őket egy tartóba, és tulajdonképpen paletta. A Pupa monókat alig használom emiatt, pedig tényleg szépek…
Van, amit szépen ki lehet feszegetni a tartójából, de nem mindet. Egy bordó szín diribdarabra tört…
Én is nézegettem már a palettát, de ugyanazok a gondjaim nekem is :).
Nekem az a bajom, hogy nagyon nem találtam olyan palettát, aminek a színeit kihasználnám, ezért szeretem a magam által összerakhatóakat (Mac, ABH, NARS pl. ilyen, és sok cég csinál, ja, és a Sydney Grace nagy vágyam).
De a Path Mcgrath monoim tök jók, mert toronyba rakhatóak, mágnesesek.
És hát vannak olyan különleges monok… Pl. most nagy kedvencem az Armani Eyes to Kill stellarja.
Nem tudom, milyen minőségű ez a Revolution paletta, de a zöldkedvelő kartársnők eszembe jutottak róla.
MUR paletta
Én most a lilákra kattantam rá.
Én zöldkedvelő vagyok, mondjuk minden ősszel és karácsony közeledtével jöhet az összes árnyalat.
Lilát is szeretem, de abból csak a világos és fényes árnyalatok állnak jól.
Van konkrét lila kedvenced?
Én meg a kékekre :D.
Régen használtam egy Constance Caroll rúzst, lilás-rózsaszínes volt, enyhén gyöngyházfényű. Azt kentem a szemhéjamra, csodásan kiemelte a zöldes árnyalatot a szememből. Na, ezt a színt még nem találtam meg.
A legkedvesebb lilám egy Nabla mono, a ground state. Megvettem a selfisht is, de az csalódás. Kemény, a színe szürkés inkább, mint lila. Vizes ecsettel kéne felvinnem talán.
Neked melyik áll jól? Úgy értem, melyiket használod szívesen?
Oh igen, a lila telitalálat a zöld szeműeknek. Én is a gyöngyházasat szeretem, a sötétlila rajtam monoklinak tűnik