Most néztem, szerintem a Subculture-nak is lőttek, itt is ki van írva, hogy már nem gyártják és nem találom sehol már :((
A Tribe nekem is megvolt, de túl nyuszi voltam hozzá Mármint ami nagyon tetszett, azok a sötétzöld színek, de mustársárgával szívesebben kombináltam volna őket, mint narancsssal vagy limezölddel. Ami miatt nagyon sajnáltam eladni a palettát, az a barna felett lévő pezsgőszín, topperként is olyan csodás volt, bárminek megváltoztatta az árnyalatát és adott neki egy kis pluszt.
Igen egy nálam kötött ki én nagyon szeretem a Zulut, minden színébe belemásztam már a nyáron Hát ezzel a Saharannal most nagyon felcsigáztál, be is tettem a kívánságlistámba, annyira álomszép színei vannak
Tök megértelek, hogy a zöldek miatt “tartogatod” a Morphe-t, a Carnivalban nekem csak a zöldek tetszenek igazán, kicsit sok a lila de azért tudnék azokkal is mit kezdeni
Köszönöm, HB Emeraldot esetleg szívesen venném, ha közelebbről nappali fényben lencsevégre kapnád. HB New Nude palettam van meg a markától. Tegnap is azzal sminkeltem egy kismamat, nagyon csodas lett, sztem brutálisan jol formulazott paletta. Ezért gondoltam az Emeraldra, hogy akkor azt megvennem és a pillanatnyi zöld szín hóbortom ki lenne elégítve vele.
A New Nude annyira szép! Mindig nézegetem, de annyiszor megvannak azok a színek…
A Pupanak is van egy-két gyönyörű zöld monója majd azokat még lefotózom. Most szülinapra megyünk, remélem délután lesz még időm átnézni a készletet.
Ez melyik még egyszer pontosan? Bocsi, de elvesztettem a fonalat, annyit kellett visszaolvasnom.
Ennek az jobb oldali-középső színét vadászom most őszre, de jöhetne az egész paletta!
Huda, megtaláltam közben.
De szép! KÖSZÖNÖM!
Viszont nekem a színek kékesnek tűnnek, semmint zöldnek. Csak a kép csalóka?
Köszönöm, beugrok ma meg Alleeba Nyxbe. Hatha ott is van vmi szép zöld cucc.
A kép csal, szemen határozottan zöld. Ezért nem szoktam fotózni, nem tudom telefonos képpel visszaadni a színeket.
Nem használom gyakran a Tribe-ot, a narancs színét gondolatban lecseréltem már másra, hiába mutat jól a többi színnel.
Jaj, az a pezsgőszín csodálatos! Mivel jó nagy a pan, highlighterként is szoktam használni, imádom, hogy van egy zöldes beütése.
Ne már!! Ez miért nem volt Instán 100 ezer helyre kiírva?!
Miiiért vonják ki a forgalomból egyik pillanatról a másikra a kedvenc palettáimat?
Nem tudom, de én is nagyon elkenődtem Gondoltam na majd jövő hónapban, de azért meg is nézem már hol lehet kapni, és… sehol! Se BB, se CultBeauty, se Lookfantastic, se sehol se
Köszönöm, akkor elkepzelheto, hogy novemberben black friday-kor beruhauok egy ilyen kis gyönyörűsegre.
Nem rajongok a formuláért. Mármint nincs vele baj, de nem az a nagyon pigmentált, amit én szeretek. Könnyű vele bánni, jól lehet satírozni, szóval gond nincs vele.
Csak az az erőteljes kínai tornacipő-szag ne lenne.
Ááá, legalább szóltak volna, vettem volna egy tartalékot.
Nem szoktam mindent kirakni.
Hát, még kétszer használtam, nagyon vibráló sminkeket lehet vele készíteni, könnyű vele bánni, ezek az első benyomásaim.
Melyik a másik kettő Juvia palettád? :).
The Douce és Saharan II.
Nezz ra a hivatalos oldalara, UK-ben elerheto jelenleg is a Subculture. Ugy emlekszem, Belgiumbol postaznak, tehat valoszinu hogy szerte Europaban elerheto. Ugy remlik naluk Black Fridayon 30%-os akcio fut evek ota.