"Gyűjteményeink"

Most néztem, szerintem a Subculture-nak is lőttek, itt is ki van írva, hogy már nem gyártják és nem találom sehol már :((

A Tribe nekem is megvolt, de túl nyuszi voltam hozzá :frowning: Mármint ami nagyon tetszett, azok a sötétzöld színek, de mustársárgával szívesebben kombináltam volna őket, mint narancsssal vagy limezölddel. Ami miatt nagyon sajnáltam eladni a palettát, az a barna felett lévő pezsgőszín, topperként is olyan csodás volt, bárminek megváltoztatta az árnyalatát és adott neki egy kis pluszt. :smiley:

2 Likes

Igen egy nálam kötött ki én nagyon szeretem a Zulut, minden színébe belemásztam már a nyáron :blush: Hát ezzel a Saharannal most nagyon felcsigáztál, be is tettem a kívánságlistámba, annyira álomszép színei vannak :heart_eyes:
Tök megértelek, hogy a zöldek miatt “tartogatod” a Morphe-t, a Carnivalban nekem csak a zöldek tetszenek igazán, kicsit sok a lila de azért tudnék azokkal is mit kezdeni :rofl: :green_heart: :purple_heart:

3 Likes

Köszönöm, HB Emeraldot esetleg szívesen venném, ha közelebbről nappali fényben lencsevégre kapnád. :slightly_smiling_face: HB New Nude palettam van meg a markától. Tegnap is azzal sminkeltem egy kismamat, nagyon csodas lett, sztem brutálisan jol formulazott paletta. Ezért gondoltam az Emeraldra, hogy akkor azt megvennem és a pillanatnyi zöld szín hóbortom ki lenne elégítve vele. :slightly_smiling_face:

4 Likes

20201011_104656

20201011_104706

A New Nude annyira szép! Mindig nézegetem, de annyiszor megvannak azok a színek…

11 Likes

A Pupanak is van egy-két gyönyörű zöld monója majd azokat még lefotózom. Most szülinapra megyünk, remélem délután lesz még időm átnézni a készletet.

3 Likes

Ez melyik még egyszer pontosan? Bocsi, de elvesztettem a fonalat, annyit kellett visszaolvasnom. :smiley:
Ennek az jobb oldali-középső színét vadászom most őszre, de jöhetne az egész paletta!

Huda, megtaláltam közben. :four_leaf_clover::slightly_smiling_face:

1 Likes

De szép!:slightly_smiling_face: KÖSZÖNÖM! :kissing_heart:
Viszont nekem a színek kékesnek tűnnek, semmint zöldnek. Csak a kép csalóka?

1 Likes

Köszönöm, beugrok ma meg Alleeba Nyxbe. Hatha ott is van vmi szép zöld cucc. :slightly_smiling_face:

A kép csal, szemen határozottan zöld. Ezért nem szoktam fotózni, nem tudom telefonos képpel visszaadni a színeket.

1 Likes

Nem használom gyakran a Tribe-ot, a narancs színét gondolatban lecseréltem már másra, hiába mutat jól a többi színnel.
Jaj, az a pezsgőszín csodálatos! Mivel jó nagy a pan, highlighterként is szoktam használni, imádom, hogy van egy zöldes beütése.

2 Likes

Ne már!! Ez miért nem volt Instán 100 ezer helyre kiírva?!
Miiiért vonják ki a forgalomból egyik pillanatról a másikra a kedvenc palettáimat?:frowning:

2 Likes

Nem tudom, de én is nagyon elkenődtem :frowning: Gondoltam na majd jövő hónapban, de azért meg is nézem már hol lehet kapni, és… sehol! Se BB, se CultBeauty, se Lookfantastic, se sehol se :sob:

Köszönöm, akkor elkepzelheto, hogy novemberben black friday-kor beruhauok egy ilyen kis gyönyörűsegre. :heart_eyes:

1 Likes

Nem rajongok a formuláért. Mármint nincs vele baj, de nem az a nagyon pigmentált, amit én szeretek. Könnyű vele bánni, jól lehet satírozni, szóval gond nincs vele.
Csak az az erőteljes kínai tornacipő-szag ne lenne.:confused:

Ááá, legalább szóltak volna, vettem volna egy tartalékot.:frowning:

1 Likes

Nem szoktam mindent kirakni.:slight_smile:
Hát, még kétszer használtam, nagyon vibráló sminkeket lehet vele készíteni, könnyű vele bánni, ezek az első benyomásaim.

2 Likes

Melyik a másik kettő Juvia palettád? :).

The Douce és Saharan II.

1 Likes

Nezz ra a hivatalos oldalara, UK-ben elerheto jelenleg is a Subculture. Ugy emlekszem, Belgiumbol postaznak, tehat valoszinu hogy szerte Europaban elerheto. Ugy remlik naluk Black Fridayon 30%-os akcio fut evek ota.

2 Likes