Norvinával én is így vagyok. Elég egy fényes szín a mozgó részre, meg valami semleges matt eldolgozni kicsit a széleket. Elő is veszem holnap.
Hu engem nagyon érdekelne a véleményed, főleg ha negatív
Elvigyem megmutatni neked élőben?
Igeeen, de jó ötlet!
nyilván, mi másra…
Azt nem mondom, hogy negatív, csak nem annyira jó, mint amit gondoltam. 4 csillagos lesz, mert annyi jár neki. A kiszerelés - hogy a dolgok elé menjek, szerintem méretben OK, de mindig féltem a körmömet, nehogy letörjön a nyitáskor. De bővebben hamarosan…
@Kokapu Te vagy akkor az én emberem! Kérlek szépen ajanlj nekem meseszep, jol eldolgozhato zöld színeket!!! Köszönöm szépen!
A legszebb zöldek szerintem (a PMG után) a Jeffree Alien palettájában vannak, de hát azt kb. mission impossible beszerezni…
Van az említett Subculture.
De attól is függ, hogy milyen zöldet szeretnél, mert én kimondottan ezeket a mély, fás zöldeket szeretem, a fűzöld nem az én világom.
Majd valamelyik nap még átnézegetem őket, hátha eszembe jut még valami.
Igaz a kérdés nem nekem szólt, de eszembe jutott, hogy a Melt Gemini paletta is csodaszép zöldeket tartalmaz. Bár én eladtam, de nagyon szép árnyalatai voltak.
Bemutatkozik a zöld nagyhatalom:
Az Alient nem tettem rá, mert nem lehet már kapni.
Ha olyasmi zöldet szeretnél, mint ami @Kokapu PM palettájában van, szerintem a Pupa Dark Side of Beauty monójával jársz a legjobban, csak nem tudom, lehet-e még kapni. Vagy ha veszel Lethal monókat (legalsó képen lévő, szögletes panben lévő festékek), imádom őket. Szoktunk néhányan közösen rendelni, így általában sikerül elérni az ingyenes szállítást, és Németországból jön, tehát nem kell félni a vámtól.
Az utolsó képen a kerek panekben Colourpop, ill. a paletta alsó sorában Sidney Grace monók vannak (nekik is van csodaszép mohás zöldjük). Utóbbiak elég sokba kerülnek a magas postaköltség miatt, bár a minőségük kifogástalan. A Colourpop biztos pont, főleg, ha sikerül valami kupont összevakarni, vagy kedvezményt. Nekem a Team Captain, a Sideline és a Tea Garden (ez csodaszép duokróm, zöld-sárga színben pompázik). Zöld szemhéjpúderre téve csodásan mutat, sajnos a neten nem találtam elsőre olyan swatchot, ami visszaadná a szépségét.
Jujj HB Emerald palettán nagyon gondolkoztam, hogy megveszem. Milyen a minősége? A színek nagyon szépen kihasználhatók.
Amugy gyönyörű zöld gyűjteményed v, köszönöm, hogy befotoztad!!!
Köszönöm és a minősége is jó volt?
Ó de szépségesek, főleg a Tribe és a Carnival III
Van pár közös darab is
En is a mély, fás zöldek után kajtatok leginkabb. A nagyon világos rikító neonos zöldek nem az en színeim.
Köszönöm szépen, hogy időt szakítasz rám!
Meglepődtem, mennyire tetszik a Huda minőség, eléggé ódzkodtam tőle Huda személye miatt, de nagyon jók, gyönyörűen mutatnak a szemhéjon, bár nagyon drágák. Nem tudom elmagyarázni, de olyan, mintha egy profi sminkes satírozta volna el őket a szemhéjamon. A Mercury Retrograde van meg, azt is nagyon szeretem.
Sokszor eszembe jut, hogy a youtuberekből lett márkaalapítók valahogy jobban tudják, mit keresnek az átlagemberek (mármint a sminkmániás átlagemberek), mint a hivatásos sminkesek. Vagy fordítva van, és elhitették velünk, hogy ezekre vágyunk, a puha, nagyon pigmentált szemfestékekre?
A Geminihez annyit fűznék hozzá, hogy gyönyörűek a színek, de nagyon hisztis paletta, sokkal nehezebben kezelhető (nekem), mint a botrányosnak kikiáltott Subculture.
Igazán szívesen. Bocsi, hogy ilyen trehány módon fotóztam, ha valamelyik nagyon tetszik, csinálok neki helyet az ablakban (ott mutatnak a legjobban a fény miatt) és lefotózom ott is.
Néhány éve rá se bírtam nézni a zöldre, most meg legszívesebben tetőtől talpig abban járnék.
Nagyon szeretem a Tribe-ot (meg mindet), volt vagy 5-6 Juvia’s palettám, hármat tartottam meg, ennyi elég belőlük, elképesztő a pigmentáltságuk.
Rájöttem, hogy nem akarom eladni a Morphe-t, felesleges a Carnival III mellé, de hát azok a ZÖLDEK, na, azokat nem adom.
Nem is mondtad, hogy megvan a Bperfect Love Tahiti! (Vagy mondtad és lemaradtam) na mesélj, mesélj! Jövő héten érkezik hozzám is (azt mondjuk még nem tudom mennyit fogom használni )
Juj az a Morphe is nagyon tetszik. Milyen a formula? Szereted? Szemen hogy viselkedik? Mennyire pigmentált? Na jó, nincs több kèrdésem
Szerintem jó minőség de max kétszer használtam és eladtam. Sajnálom csak tartogatni a termékeket, amit nem használok mennie kell.