A swatchok gyengék majdhogynem bármelyik Zoeva palettában, de a szemen szépen muzsikálnak azért.
ABH-tól a Norvinat és a Subculture-t néztem ki, N.Denona-nak meg most nagyon tetszik a Glam, a Love és a Bronze paletta A Bronze nem annyira az én színvilágom, de valahogy mégis megfogott
Nálam a hely nagyon kényes kérdés, borzasztóan tudok gyűjtögetni, de most specifikusan kívánom bővíteni a gyűjteményem ez kicsit segít, hogy átgondoljam mi az ami kell és mi az amit kihagyhatok (egy ideig, ha pedig x idő múlva is kell máskor már nem fogok habozni a beszerzésen )
Nekem óriási problémáim vannak a hellyel. Szerencsére most még tudtam hová pakolni, de ha még egy palettát veszek, akkor vége a dalnak Jelenleg azt érzem megvagyok amúgy, nem érzem a csillapíthatatlan vágyat, sőt, eladni is akarok, a befolyt pénzt pedig félretenni.
(nyilván palettára)
Tök jól csinálod, remélem felszabadul a hely hamar és mehet a malacperselybe a következő palettára a befolyt összeg
Én is feltettem párat, de nem kell senkinek, szóval nem tudom, végül is elvannak itt, meg nem olyan nagy összegekért van fenn, ha behergelem magam odaadom barátnőmnek, mint a folyékony rúzsokat, tökre örült nekik
ÁÁ értem, végülis az a lényeg, hogy sminkben működjön a dolog.
Igen, azt vettem onnan, és nagyon örülök, hogy sikerült lecsapni az utolsó darabra, mert 31700 forintért ajándék volt (most ez így hülyén hangzik, de ha a PMG oldalról rendelem, akkor sokkal többe került volna).
Nem mondom, hogy az a zöld, ami benne van, önmagában megérte az árát, de majdnem. Pedig mostmár van néhány zöldem, de ezen elámultam, hogy milyen szépséges. És hát ott van még benne az a csoda kékeslilás szín is.
Nagyon várom már a karácsonyi nagy palettát, de még fel sem adták.
Csak az vigasztal, hogy jelenleg úgysem sminkelhetek…
Tudom, hogy már egyszer megosztottam, de nem gyönyörű?
Norvina megvan, nagyon szeretem. A Subculture-t eladtam mert nem volt fantáziám hozzá. Natashatól a Sunrise és a Glam van meg, imádom.
Meseszép!
Sokat hezitáltam a Subculture-n, de végül a kíváncsiság nyert Isabelle tündérkeresztanyunak hála teljesült is a vágyam hamar. Amadea tudna még a palettáról bővebben nyilatkozni, engem ő “győzött” meg
Restellkedve bevallom, hogy még egyszer használtam, azóta nem nyúltam érte. Az hagyján, hogy már vagy 3 palettában/monóban megvannak ezek a színek, de se “tapintásra”, se a szemhéjamon nézegetve nem érzem azt a bizonyos pluszt, és még meg is kopott délutánra. Lehet, hogy ezek a kis paletták gyengébb eresztések, de egyelőre nem vitt rá a lélek, hogy 32 ezret kiadjak egy nagy palettájáért. Szerintem én is egy négyesre fogok benevezni, mint @Alsace, ha leakcióz egy nekem tetsző színösszeállítást.
A Mattetrance rúzsokat viszont imádom.
Nem hiszem, hogy bárkinek joga lenne kifogást emelni a véleményed ellen.
(Hű akkor kérlek szólj, hátha nekem is tetszik az a négyes összeállítás a jelenlegiek még nem győztek meg… benne lennék egy közös rendelésbe )
Ezek nagyon jó paletták. A Norvina annyira kifinomult, szofisztikált, hogy már egy színtől gyönyörűnek látom a szemhéjam, szinte sajnálom másikkal elsatírozni, pedig 4-5 szín alatt nem szoktam megállni.
A Subculture a legpigmentáltabb paletta, pedig sokhoz volt szerencsém, JSC-t is lekörözi, hiába ő a bálványom (pontosabban a Szemfesték Isten). Porol, mint az állat, de szavakkal ki nem fejezhetőek a színmélységei.
Ahh, na lehet Black Friday-en benevezek rájuk, tudom hogy BeautyBay-en is szokott akció lenni rájuk
Nemcsak spórolni, pénzt költeni is segítek.
Ilyen egy jó krémmániás fórumtárs A megfelelő helyen segít spórolni, hogy azt a másik helyen elkölthessem
Vagyis csak az egyensúly megőrzésében segítek.
A Subculture tetszik az ABH paletták közül legjobban. Gyönyörű, inspiráló színek. De annyira más színvilág, mint amiket én használok, hogy még nem volt hozzá bátorságom.
Norvinával én is így vagyok. Elég egy fényes szín a mozgó részre, meg valami semleges matt eldolgozni kicsit a széleket. Elő is veszem holnap.
Hu engem nagyon érdekelne a véleményed, főleg ha negatív