"Gyűjteményeink"

Nagyon szép gyűjtemény, és micsoda színkavalkád. Jó ránézni. Van már konkrét kiszemelted az ABH-tól vagy N. Denonától?

2 Likes

Ó a Mothership VI még kívánságlistás nálam is. Azt vetted Notinoról ugye? Nekem is nagyon bejött a márka, ahogy a Hourglass is a másik szívem csücske Brand.

1 Likes

A swatchok gyengék majdhogynem bármelyik Zoeva palettában, de a szemen szépen muzsikálnak azért. :slight_smile:

ABH-tól a Norvinat és a Subculture-t néztem ki, N.Denona-nak meg most nagyon tetszik a Glam, a Love és a Bronze paletta :slight_smile: A Bronze nem annyira az én színvilágom, de valahogy mégis megfogott :smiley:

5 Likes

Nálam a hely nagyon kényes kérdés, borzasztóan tudok gyűjtögetni, de most specifikusan kívánom bővíteni a gyűjteményem ez kicsit segít, hogy átgondoljam mi az ami kell és mi az amit kihagyhatok (egy ideig, ha pedig x idő múlva is kell máskor már nem fogok habozni a beszerzésen :smiley: )

Nekem óriási problémáim vannak a hellyel. Szerencsére most még tudtam hová pakolni, de ha még egy palettát veszek, akkor vége a dalnak :joy: Jelenleg azt érzem megvagyok amúgy, nem érzem a csillapíthatatlan vágyat, sőt, eladni is akarok, a befolyt pénzt pedig félretenni. :smiley: (nyilván palettára)

4 Likes

Tök jól csinálod, remélem felszabadul a hely hamar és mehet a malacperselybe a következő palettára a befolyt összeg :blush:
Én is feltettem párat, de nem kell senkinek, szóval nem tudom, végül is elvannak itt, meg nem olyan nagy összegekért van fenn, ha behergelem magam odaadom barátnőmnek, mint a folyékony rúzsokat, tökre örült nekik :smiling_face_with_three_hearts: :blush:

2 Likes

ÁÁ értem, végülis az a lényeg, hogy sminkben működjön a dolog. :slight_smile:

1 Likes

Igen, azt vettem onnan, és nagyon örülök, hogy sikerült lecsapni az utolsó darabra, mert 31700 forintért ajándék volt (most ez így hülyén hangzik, de ha a PMG oldalról rendelem, akkor sokkal többe került volna).
Nem mondom, hogy az a zöld, ami benne van, önmagában megérte az árát, de majdnem. Pedig mostmár van néhány zöldem, de ezen elámultam, hogy milyen szépséges. :heart_eyes: És hát ott van még benne az a csoda kékeslilás szín is.
Nagyon várom már a karácsonyi nagy palettát, de még fel sem adták. :confused:
Csak az vigasztal, hogy jelenleg úgysem sminkelhetek…

Tudom, hogy már egyszer megosztottam, de nem gyönyörű? :smiling_face_with_three_hearts:

IMG_20200916_142346

15 Likes

Norvina megvan, nagyon szeretem. A Subculture-t eladtam mert nem volt fantáziám hozzá. Natashatól a Sunrise és a Glam van meg, imádom.

2 Likes

Meseszép! :heart_eyes:

Sokat hezitáltam a Subculture-n, de végül a kíváncsiság nyert Isabelle tündérkeresztanyunak hála teljesült is a vágyam hamar. Amadea tudna még a palettáról bővebben nyilatkozni, engem ő “győzött” meg :blush: :heartpulse:

2 Likes

Restellkedve bevallom, hogy még egyszer használtam, azóta nem nyúltam érte. Az hagyján, hogy már vagy 3 palettában/monóban megvannak ezek a színek, de se “tapintásra”, se a szemhéjamon nézegetve nem érzem azt a bizonyos pluszt, és még meg is kopott délutánra. Lehet, hogy ezek a kis paletták gyengébb eresztések, de egyelőre nem vitt rá a lélek, hogy 32 ezret kiadjak egy nagy palettájáért. Szerintem én is egy négyesre fogok benevezni, mint @Alsace, ha leakcióz egy nekem tetsző színösszeállítást.
A Mattetrance rúzsokat viszont imádom.

Nem hiszem, hogy bárkinek joga lenne kifogást emelni a véleményed ellen.

3 Likes

(Hű akkor kérlek szólj, hátha nekem is tetszik az a négyes összeállítás a jelenlegiek még nem győztek meg… benne lennék egy közös rendelésbe :blush: )

1 Likes

Ezek nagyon jó paletták. A Norvina annyira kifinomult, szofisztikált, hogy már egy színtől gyönyörűnek látom a szemhéjam, szinte sajnálom másikkal elsatírozni, pedig 4-5 szín alatt nem szoktam megállni.
A Subculture a legpigmentáltabb paletta, pedig sokhoz volt szerencsém, JSC-t is lekörözi, hiába ő a bálványom (pontosabban a Szemfesték Isten). Porol, mint az állat, de szavakkal ki nem fejezhetőek a színmélységei.

6 Likes

Ahh, na lehet Black Friday-en benevezek rájuk, tudom hogy BeautyBay-en is szokott akció lenni rájuk :star_struck:

1 Likes

Nemcsak spórolni, pénzt költeni is segítek.:sweat_smile:

1 Likes

Ilyen egy jó krémmániás fórumtárs :smiley: A megfelelő helyen segít spórolni, hogy azt a másik helyen elkölthessem :crazy_face:

3 Likes

Vagyis csak az egyensúly megőrzésében segítek.:smiley:

3 Likes

A Subculture tetszik az ABH paletták közül legjobban. Gyönyörű, inspiráló színek. De annyira más színvilág, mint amiket én használok, hogy még nem volt hozzá bátorságom.

2 Likes