"Gyűjteményeink"

Igen, van egy pár szín :smiley: A nagyon nude palettáktól szabadulnék is. Jók-jók, de úgysem nyúlok értük túl sokat. Rájöttem, hogy egy nude, lehetőleg hidegtónusú palettával meglennék. :smiley:

3 Likes

Nekem is ez a bajom PM-tel, vagy kevés, vagy egyáltalán nincs matt szín a palettáiban. Nekem megvan a kis Sublime, de nem érzem, hogy kiemelkedő lenne…

4 Likes

Akkor már nem is vágyok utána :smiley: Nem mintha eddig annyira megvesztem volna értük, de úgy éreztem, mintha kimaradnék valamiből. Máris jobban érzem magam :smiley:

2 Likes

A jó krémmániás spórolni segít.:slight_smile: @Kokapu megmutatta a nagy Mthrshp palettáját, az jobbnak tűnik, és a színek is különlegesebbek benne.

3 Likes

Csak az is egy vagyon :sob: :sob: :sob: De azt hiszem én is azt vagy valamelyik Astral Quadot próbálnám ki egyszer valamikor…

2 Likes

Az első Mothership palettákban azt hiszem van matt, deott meg nem fogott meg úgy a színvilág… A sok csillám nem zavarna alapból, mert mindig mixelgetem a palettáim és mindenhol van olyan matt ami kéne, meg neki a csillámos festékei a különlegességei szóval jöhet jöhet :smiley: :smiley:

1 Likes

Csoda gyűjtemény :heart_eyes::heart_eyes:. A baloldali alsó az Anastasia Carli Bybel-e?, nekem ez a kívánságlistás :). Milyen jól mutatnak az Obsession termékek :)). Nablát nem szeretnél? :). Juvia Zulu-t is tervezem majd egyszer megvenni, miattad meg gondolkodom az Obsession palettákon is, na meg a Colourpop :D. Jeffree Starnak is kipróbálnám valamelyik mini palettáját, ajajj :crazy_face:, ja és a Bperfect :smiley:

3 Likes

Igen, az a Carli Bybel :slight_smile:
Nabla Dreamy-t régebben szerettem volna, de be kell látnom, hogy ugyanazok a színek megvannak más palettáimban is, úgyhogy már annyira nem izgat. :slight_smile:

1 Likes

Ahh, a Mothershipek meg olyan drágák :frowning:
Engem azért zavar, mert én nagyon szeretem, ha egy palettából tudok sminkelni, nagyon ritkán szeretem mixelni a színeket.

4 Likes

Jaj ne is mondd :see_no_evil: :sob:

Érthető a szempontod amúgy, azért tényleg kényelmesebb és azért jobb is is egy palettából elkészíteni a sminket.
Nekem inkább a sok ugyanolyan szín felhalmozása a gond, emiatt mindig mérlegelek, mi az ami nincs meg vagy nem annyiszor :sweat_smile: A kék-lila duokrómok kissé elszaporodtak :sweat_smile:

1 Likes

Ahh, én nem tudok mérlegelni. Ez látszik is :smiley:

1 Likes

A párod reakcióját részben meg is értem. Férfi szemmel a mi mániánk kevésbé tolerálható. :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

A napokban - felvállalva, hogy mit fogok utána kapni - véleményezni szeretném ezt a palettát, nálam sem akkora az ájulás, mint amit reméltem. Ha leszedik a fejemet, ha nem, időnként a drogériákban is lelhetünk közel ilyen jó cuccokat…

4 Likes

Érdekes, nekem amennyire nem vált be a Natasha Denona paletta, annyira bejött (sajnos, vagy sem) a Pat Mcgrath összes cucca (amit eddig próbáltam - rúzsok és paletták).
Rajtam már a pici ötös paletták is vannak olyan tartósak, mint a Jeffree Star. Pedig aztán az én szemhéjam eléggé gázos.
Viszont a Mothership VI. után végleg leborulok a lábai előtt. Egyszerűen valahogy benne van a fényes színekben egy bizonyos plusz, amit nehéz megfogalmazni, de ami miatt mégiscsak gyönyörűbb számomra, mint más. Pedig van egy “kis” merítésem (uhh, fel sem merném rakni, hogy hány palettám van jelenleg).
Kb. úgy vagyok vele, mint a Hourglass termékekkel. Azokban is van valami megfoghatatlan, amitől kiemelkednek a többiek közül.

6 Likes

Hát igen. Mindig kérdezi, hogy minek több, nincs elég? Elég az van, de ez engem boldoggá tesz… Neki meg ez a legfontosabb, úgyhogy kiegyeztünk :laughing: Sajnos “nehéz” dolgom van, mert neki egyáltalán nincs semmilyen költséges hobbija :smiley:

3 Likes

Nagyon szép gyűjtemény, büszke tulajdonosa lehetsz :star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:

Micsoda színáradat! Jó ránézni a képre. Az ABH feletti második paletta, ami tele van földszínnel, az micsoda? Zoeva?

Igen igen, Zoeva Rose Golden. Nekem sajnos az pont nem tetszik annyira :smiley: Négy matt van a palettában, egy csontszín, egy sötétbarna és két szürke, ezért nem kedvelem annyira, fel is raktam eladásra :smiley:

Most néztem swatchokat, a mattok elég gyenguszak benne sajna, pedig olyan szép lenne amúgy.