"Gyűjteményeink"

Gyönyörű látvány, tudnék garázdálkodni.
Hourglass cuccokat én is megnézném kinyitva, rajongójuk vagyok. a sötétebb barna dobozú hármas van meg nekem (púder, pirosító, bronzosító), imádom.

@Brunettee, tegnap beszéltünk a Makeup Obsessionról az unboxing topicban, gondoltam megmutatom a gyűjteményemet:

20200901_091734

20200901_091907

Természetesen utólag jutott eszembe, hogy van még 3 lip glossom is tőlük (ami inkább satin finisű krémes rúzs, de ne ragadjunk le a részleteknél :smiley: )

Imádom őket, mert egyrészt szuper pigmentáltak, hosszantartóak is (egyszer véletlenül sikerült kipróbálnom alap nélkül, még úgy is tartott a szememen), az arcpaletták kivételével van az összesben tükör, a pan-ek kivehetőek és mágnesesek (mondjuk most látom, hogy az egyik pont nem ilyen - na mindegy :D). A csomagolás is elég masszív, engem az ABH palettákra emlékeztet.
Ráadásul most az oldalon akció van, úgyhogy nem bírtam ki és jön még hozzám egy pár:
image

Azt kell mondjam, hogy a legjobb drogériás palettáim, de néha még 1-2 high endre is ráver.

13 Likes

Atyaúristen, de jó kis gyűjteményed van :slight_smile:
Azt hiszem, meg kell néznem az oldalukat. Nem ragaszkodom kifejezetten a high end márkákhoz, ami jó, az jó. Szeretek a drogériában is garázdálkodni, ott is vannak olyan termékek, amik tök jók.
A Revolution szerencsére már itt is van a boltokban, de szerintem akkor a Makeup Obsession-nek is lenne helye.

2 Likes

Melyik a legnagyobb kedvenced közülük :slight_smile:? Mióta mondtad ezeket a palettákat azóta gondolkodom, hogy majd valamit ki kellene próbálni közülük :).

Nekem néha egy-egy Essence, Rimmel festék minőségben kenterbe ver néhány high-end terméket.

3 Likes

Szerintem érdemes felnézni néha, mindig szuper akcióik vannak, a normál áraik is sokkal jobbak mint a PinkPandán (bár ez nem meglepő). Én örülnék, ha lenne Makeup Obsession a drogériában, de biztos lenne a palettáknak ára, 5-6 ezerért mennének minimum :frowning:

1 Likes

Hű, nehéz választani, a bronzer palettát imádom, színesből a Dream with Vision nagy kedvencem, nude-ból a Be In Love With, de még kísérletezgetnem kell többet, mert a többi is szuper :slight_smile:

1 Likes

Eletem elso swatcholasa, ugyanabban a sorrendben, ahogy a paletaban van : 20200901_094812 :wink:

5 Likes

@Mse, @movedtoaustria, ime a hourglass rész:

(Ha valakinek komplett kitje volna bronzer-pirosito-highlighter komboval, atvennem :stuck_out_tongue_winking_eye: de a hatos palettaja csalodasok volt a szememnek, azon tul is adtam…)20200901_095308 20200901_095246

9 Likes

Ez a túlárazás amúgy a halálom… nyilván tegyen rá valamennyit a forgalmazó, de azért na. Dupla vagy tripla annyiért adni, az már nem fair. De amire van kereslet ugye…

2 Likes

Jajjjj, esküszöm kihagyott a szívverésem.
Nekem ez van hármasban, imádom, a pirosítónak van egy csodás, szaténos fénye. A bronzosító sem sárgás, egyszerűen tökéletes, itt vettem a zsibin:

https://kremmania.hu/kremek/hourglass-diffused-edit-ambient-lighting-palette

Nekem van hatos, de inkább ehhez nyúlok. Abban a Dim Light-ot használom bronzosítónak, az én bőrömön tökéletes. Mood Exposure-t pedig most rendeltem, nagyon várom.

3 Likes

Az Essence mellett nekem még nagy kedvencem a Catrice. Illetve itthon nem drogériás, de a szomszédos országban már igen, az NYX. Az Essence-nek a limitált palettái szoktak nagyon jók lenni, na meg a szempillaspiráljaik.

2 Likes

Lanyok, megprobalom, hatha egyben elfer az eladni kivant szekcio (idorol-idore atnezem a sminkasztal fokjait es szelektalok, ez a nyar vegi etap zarasa). Ha erdekes lehet vmelyik, irjatok priviben, kuldok belulrol is kepet.20200901_100008 20200901_100023 20200901_100606 20200901_100125

8 Likes

De jó, hogy megosztottad ezt velünk. Nézegettem már ezt a márkát (főként a palettáikat) csak nem tudtam milyen minőség lehet. Lehet, hogy ki is próbálok tőlük valamit.

1 Likes

Én bíztatnálak rá, szerintem szuper. Notinon elvileg olcsóbb, mint PinkPandán :slight_smile:

1 Likes

Ugh pont a Jaclyn Hill palettán gondolkozom. Megkérdezhetem, hogy miért válsz meeg tőle? Neked miért nem jött be?

1 Likes

Az Alienre bármikor vevő vagyok… :smiley: :smiley: :smiley:

Haha arra én is :see_no_evil:

IMG_20200912_172506
Nagyon napoznak. :grin:
Ez nem az összes :grimacing:

18 Likes

Mennyi szépség! Sokat elfogadnék, pedig az én gyűjteményem is hasonló kaliberű.
Rám is vár egy maratoni ecsetmosás, brrr…

1 Likes