Gyönyörű látvány, tudnék garázdálkodni.
Hourglass cuccokat én is megnézném kinyitva, rajongójuk vagyok. a sötétebb barna dobozú hármas van meg nekem (púder, pirosító, bronzosító), imádom.
@Brunettee, tegnap beszéltünk a Makeup Obsessionról az unboxing topicban, gondoltam megmutatom a gyűjteményemet:
Természetesen utólag jutott eszembe, hogy van még 3 lip glossom is tőlük (ami inkább satin finisű krémes rúzs, de ne ragadjunk le a részleteknél )
Imádom őket, mert egyrészt szuper pigmentáltak, hosszantartóak is (egyszer véletlenül sikerült kipróbálnom alap nélkül, még úgy is tartott a szememen), az arcpaletták kivételével van az összesben tükör, a pan-ek kivehetőek és mágnesesek (mondjuk most látom, hogy az egyik pont nem ilyen - na mindegy :D). A csomagolás is elég masszív, engem az ABH palettákra emlékeztet.
Ráadásul most az oldalon akció van, úgyhogy nem bírtam ki és jön még hozzám egy pár:
Azt kell mondjam, hogy a legjobb drogériás palettáim, de néha még 1-2 high endre is ráver.
Atyaúristen, de jó kis gyűjteményed van
Azt hiszem, meg kell néznem az oldalukat. Nem ragaszkodom kifejezetten a high end márkákhoz, ami jó, az jó. Szeretek a drogériában is garázdálkodni, ott is vannak olyan termékek, amik tök jók.
A Revolution szerencsére már itt is van a boltokban, de szerintem akkor a Makeup Obsession-nek is lenne helye.
Melyik a legnagyobb kedvenced közülük ? Mióta mondtad ezeket a palettákat azóta gondolkodom, hogy majd valamit ki kellene próbálni közülük :).
Nekem néha egy-egy Essence, Rimmel festék minőségben kenterbe ver néhány high-end terméket.
Szerintem érdemes felnézni néha, mindig szuper akcióik vannak, a normál áraik is sokkal jobbak mint a PinkPandán (bár ez nem meglepő). Én örülnék, ha lenne Makeup Obsession a drogériában, de biztos lenne a palettáknak ára, 5-6 ezerért mennének minimum
Hű, nehéz választani, a bronzer palettát imádom, színesből a Dream with Vision nagy kedvencem, nude-ból a Be In Love With, de még kísérletezgetnem kell többet, mert a többi is szuper
Eletem elso swatcholasa, ugyanabban a sorrendben, ahogy a paletaban van :
@Mse, @movedtoaustria, ime a hourglass rész:
(Ha valakinek komplett kitje volna bronzer-pirosito-highlighter komboval, atvennem de a hatos palettaja csalodasok volt a szememnek, azon tul is adtam…)
Ez a túlárazás amúgy a halálom… nyilván tegyen rá valamennyit a forgalmazó, de azért na. Dupla vagy tripla annyiért adni, az már nem fair. De amire van kereslet ugye…
Jajjjj, esküszöm kihagyott a szívverésem.
Nekem ez van hármasban, imádom, a pirosítónak van egy csodás, szaténos fénye. A bronzosító sem sárgás, egyszerűen tökéletes, itt vettem a zsibin:
https://kremmania.hu/kremek/hourglass-diffused-edit-ambient-lighting-palette
Nekem van hatos, de inkább ehhez nyúlok. Abban a Dim Light-ot használom bronzosítónak, az én bőrömön tökéletes. Mood Exposure-t pedig most rendeltem, nagyon várom.
Az Essence mellett nekem még nagy kedvencem a Catrice. Illetve itthon nem drogériás, de a szomszédos országban már igen, az NYX. Az Essence-nek a limitált palettái szoktak nagyon jók lenni, na meg a szempillaspiráljaik.
Lanyok, megprobalom, hatha egyben elfer az eladni kivant szekcio (idorol-idore atnezem a sminkasztal fokjait es szelektalok, ez a nyar vegi etap zarasa). Ha erdekes lehet vmelyik, irjatok priviben, kuldok belulrol is kepet.
De jó, hogy megosztottad ezt velünk. Nézegettem már ezt a márkát (főként a palettáikat) csak nem tudtam milyen minőség lehet. Lehet, hogy ki is próbálok tőlük valamit.
Én bíztatnálak rá, szerintem szuper. Notinon elvileg olcsóbb, mint PinkPandán
Ugh pont a Jaclyn Hill palettán gondolkozom. Megkérdezhetem, hogy miért válsz meeg tőle? Neked miért nem jött be?
Az Alienre bármikor vevő vagyok…
Haha arra én is
Nagyon napoznak.
Ez nem az összes
Mennyi szépség! Sokat elfogadnék, pedig az én gyűjteményem is hasonló kaliberű.
Rám is vár egy maratoni ecsetmosás, brrr…