"Gyűjteményeink"

a softandgentle barmennyite is ikonikus, nekem nincs meg, de swatcholjak neked ujjal egyet belole?

1 Likes

Aha ha ráérsz de mondom most pl nem is elérhető a shimmy. Ugyis megnézem élőben végülis ha egyszer vennék.
De ha jól láttam van egy mineralized skin finished csak más színben, a Basic B*tch alatt a 3.-ra gondolok balról, átlatszó tetővel.

1 Likes

Na joooool vaaaan. Megesz a sárga…

1 Likes

Es itt a gyonas vege - part IV. ( minden egyeb)
Ebben a kupacban szamos eladosorba keeulo termek is van, ilyen a toofaced cocoacontour, vagy a morphe JH 2 paletta, amibol kettot rendeltem, vagy a JH blingbosses a 18B paletta, amihez egyszer nyultam, es a lesz uj CT quad is elado, mert melle valasztottam, szoval ennyi, a esetleg valakit erdekelne barmelyik jelezzen…:wink:20200831_083223

13 Likes

@Lencseee Gyönyörű gyűjteményed van :heart_eyes: Van pár közös darabunk :blush:

1 Likes

Juuj, az a TF cocoa contour :drooling_face:
Meg úgy minden másra is :drooling_face:
:grin:

2 Likes

Én a Festivalra és a Hourglass cuccokra :drooling_face:

3 Likes

Igen, igen :grin: Azokra is… :drooling_face:

2 Likes

A Festival egy jo kiegeszito paletta;-) j befektetes volt. Telre pedig a Gold paletta latja el ezt a szerepet.

3 Likes

a contur paletta erintetlen,es elado :joy: lathato, hogy arcpalettakbol tultoltekeztem magam :stuck_out_tongue:

2 Likes

Biztos szép sminkeket készítesz velük :heart: Én is szeretem “mixelni” a palettáimban a színeket egymással.

Igen-igen, azért nyáladzok itt összevissza. :drooling_face: :smiley::smiley: Jahjjj, kár volt meglátnom. :see_no_evil: Meg a többit is… :smiley:

Szóval megálljt parancsoltál az arcra való termékek beszerzésének? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Majd feltennéd külön az eladókat? Köszi.
Megkérhetlek, a Hourglast befotóznád nyitva is? :kissing_heart:

Hourglasst befotozom hamarosan, imadom nagyon. Meg majd az eladokat is. Privatban kuldjem at (nem arasztanam el magammal a topikot :sunglasses: )

1 Likes

Okés, de szerintem ide is nyugodtan. Minél több kép annál jobb.:smile:

2 Likes

Nyugodtan áraszd el. Engem is érdekelnek az eladó cuccok :sweat_smile:

1 Likes

Csatlakozom, engem is :see_no_evil: :sweat_smile:

1 Likes

Én is kíváncsian várom. :joy::joy: :see_no_evil:

1 Likes

Engem pedig minden érdekel, mert kíváncsi vagyok. :grinning:

2 Likes

Engem is érdekelne! :slight_smile: