a softandgentle barmennyite is ikonikus, nekem nincs meg, de swatcholjak neked ujjal egyet belole?
Aha ha ráérsz de mondom most pl nem is elérhető a shimmy. Ugyis megnézem élőben végülis ha egyszer vennék.
De ha jól láttam van egy mineralized skin finished csak más színben, a Basic B*tch alatt a 3.-ra gondolok balról, átlatszó tetővel.
Na joooool vaaaan. Megesz a sárga…
Es itt a gyonas vege - part IV. ( minden egyeb)
Ebben a kupacban szamos eladosorba keeulo termek is van, ilyen a toofaced cocoacontour, vagy a morphe JH 2 paletta, amibol kettot rendeltem, vagy a JH blingbosses a 18B paletta, amihez egyszer nyultam, es a lesz uj CT quad is elado, mert melle valasztottam, szoval ennyi, a esetleg valakit erdekelne barmelyik jelezzen…
Juuj, az a TF cocoa contour
Meg úgy minden másra is
Én a Festivalra és a Hourglass cuccokra
Igen, igen Azokra is…
A Festival egy jo kiegeszito paletta;-) j befektetes volt. Telre pedig a Gold paletta latja el ezt a szerepet.
a contur paletta erintetlen,es elado lathato, hogy arcpalettakbol tultoltekeztem magam
Biztos szép sminkeket készítesz velük Én is szeretem “mixelni” a palettáimban a színeket egymással.
Igen-igen, azért nyáladzok itt összevissza. Jahjjj, kár volt meglátnom. Meg a többit is…
Szóval megálljt parancsoltál az arcra való termékek beszerzésének?
Majd feltennéd külön az eladókat? Köszi.
Megkérhetlek, a Hourglast befotóznád nyitva is?
Hourglasst befotozom hamarosan, imadom nagyon. Meg majd az eladokat is. Privatban kuldjem at (nem arasztanam el magammal a topikot )
Okés, de szerintem ide is nyugodtan. Minél több kép annál jobb.
Nyugodtan áraszd el. Engem is érdekelnek az eladó cuccok
Csatlakozom, engem is
Én is kíváncsian várom.
Engem pedig minden érdekel, mert kíváncsi vagyok.
Engem is érdekelne!