"Gyűjteményeink"

Ó, te vagy az én emberem a Nude mániáddal :slight_smile:
Néha monokat veszek, és úgy teszem össze magamnak a palettát.

Féltem én is a Huda-tól, hogy nem olyan klassz minőség, de meghoztad a kedvem.
Én Jeffree Star-fan lettem, alig várom, hogy megérkezzen a mini nude palettája.

4 Likes

Hát, igen, munkámból (fegyveres szervnél dolgozom) adódóan sem sminkelhetek durván, de nem is illene a stílusomhoz a nagyon feltűnő smink. :slight_smile:
Egyébként tényleg nagyon jó a HB New Nude paletta, nagyon különleges nude színek vannak benne, szívből ajánlom. Sztem pazar. És végre nem sárga meg narancssárga…Huh, attól kivagyok. nem állnak jól a narancsos színek a világosabb, pirospozsgás bőrömön.
Egyébként JSC mini nude palettáját meg fogom venni, csak várok róla rivjúkat.
Minden márkánál én is amúgy a nude színekre vagyok ráállva.:slight_smile:

3 Likes

Én sem sminkelek élénk színekkel, munkámból adódóan sem tehetem.
Fotózom majd a gyűjteményem, az én kedvenceim a Nars paletták, és a single, duo színek, Jeffree Star és Pat Mcgrath.
Szóval nekem egy diszkrét gyűjteményem van, a hétvégén kaptam egy fésülködőasztalt, nincs is mit beletenni, szerintem inkább laptop asztal lesz :grinning:
Amit még szeretek, a Paint pot-ok, olyan jó lenne, ha minden régi színben beszerezhetném.

2 Likes

Várom én is!!!

Paintpotok nekem nem tartósak a szemhéjamon sajnos… :frowning:
Biztos az én szemhéjam nem kompatibilis a krémes szemfestékekkel….

Érdekes, nekem olajos szemhéjam van, és extrém tartós, alájuk a Mac 24 órás szemhéjalapját teszem.
A Vintage Selection és a Groundwork a kedvenc, és a Color Tattoo-ból az On the Bronze

1 Likes

Sztem én szemhéjalappal nem próbáltam. :smiley: A Groundwork volt meg, el is adtam.:smiley:

Csatlakozom hozzátok nude és mályva imádóként. Tavaly volt egy kis kitérőm a színek irányába de nem sokáig tartott. Amíg itthon voltam gyesen, sokkal bátrabban alkalmaztam a színeket. Aztán októberben visszatértem a munka és a nude színek világába. Ami szóba jöhet: arany, bronz, barnák, krém és pezsgőszínek. Néha kombinálva egy kis bordóval, rezes árnyalatokkal.

5 Likes

Nekem a legszínesebb palettám a Mini Jawbreaker Jeffree-től (még friss vásárlás), de még nem próbálkoztam vele, főleg munkába nem próbáltam, csodás színek vannak pedig benne…
Bronz, arany, a barna, a krém, a rózsák, mályvák minden árnyalata jöhet nekem is.

5 Likes

Nars gyűjteményem, szemhéjfestékek:

20200829_183830

15 Likes

Nekem csak ennyi Natasha Denona-m van. Nincs palettán.
A highlighter lazán kiesett a tartójából. Pedig a másik szín csodaszép benne.

20200830_072704

13 Likes

Gyujtemenyem, part I. - MAC:

20200830_105628

Ugy gondoltam, talan markankent atlathatobb lesz :joy:

13 Likes

A Hyper Real Glowval mi a tapasztalatod? Én egy közép színt akartam ha jol látom neked is a flash+awe van meg. De a MAC boltban lebeszéltek róla :roll_eyes: vettem egy soft and gentlet, szerintem ez is meg van neked​:blush: nem bántam meg, tényleg értem a hypot korulotte, de ez a Hyper Real Glow azóta se megy ki a fejemből.

Ja és “utállak” minden kéne a képről :innocent:

1 Likes

Annyira szepek és a NARSok is. Igazi mindenhova passzoló színek. Tuti ki lehet így őket használni.

1 Likes

(Leépített )gyujtemenyem part II. - Jeffree Star: 20200830_110847
Leggyakrabban hasznalt palettaim az utobbi honapokban. A bloodsugart tavasszal eladtam, de most a Douglas shopping nighton ismet “haza akart jonni” :sunglasses: Ja, es a kotrektora rajtam hibatlanul mukodik. Ha egyszer a keszletem vegere erek es ha csak mod lesz ra, en ezt veszem ujra es ujra…:innocent: (Az androgyny es a blue blood is szuper palettak, de nem hasznaltam oket, uj gazdara leltek. A mostani beautybayes szallitasi mizeria miatt meg varok az orgy megrendelesevel, meg igazabol a cremated is tetszene, de 68 ajrot azert ezen a huf-eur arfolyamon egy egysiku szinvilag nekem nem er meg. Az ész gyozott a hörcsögeffekt felett! :laughing: )

11 Likes

a hyper real glow shimmy peach palettaja van meg. azert ez az arnyalat lett vegul a befuto, mert a bronzerekkel ez megy ossze legjobban. Egy hetkoznapi, bekes irodai idoszakban ez nekem eleg. De nem ezzel robbantom az arcomat, ha valami brutalra vagyok :joy:

Ha egyszer leépítesz Jeffree Star palettákból, résen leszek :smile:
Eddig hármat gyűjtöttem be, a kedvenc darabjaim, a következő “áldozat” szerintem a Creamted lesz, és a Beauty Killer, ill. az Androgyny. Pillanatok alatt rajongó lettem.

2 Likes

Iroda-kompatibilis márka számomra a Nars :slight_smile:
Ja, és extra tartós rajtam.

1 Likes

Mondjuk én brutált nem akarok. Soft & Gentlehez képest gyengébb?
Shimmy peach jeleneg nem is elérhető de most,hogy leírtad a nevét emlékezem én is ezt akartam nyáron megvenni.

1 Likes

(Racionalizalt) gyutemenyem part III. - Urban Decay :
20200830_112409
Hat, ezen meg en is meglepodtem, hogy csak ennyi maradt meg. Ez a marka az amitol mindig tudod, mit varhatsz, egyenletes minoseget adnak el. A HEAT ota kiadott ujabb verziok pigmentaltsagban mar nem igenylik az epitgetest Az UD-t en ajanlom a highend kategoriaval ismerkedoknek, mert elrontani nem lehet veluk sminket.

12 Likes