"Gyűjteményeink"

Azok a viszonylag eltérő árnyalatok, nem fért rá egy karomra mind :sweat_smile:

1 Likes

De itt van két közelebbi kép, hogy tényleg hihető legyen, hogy különböző rúzsokat swatcholtam.
IMG_20200825_165941
IMG_20200825_165947

9 Likes

Hmm, alulról a 2-3. tényleg elég hasonló a kép alapján, de még ott az állag, a viselés kényes kérdése. Szóval a szín csak egy tényező a rúzsok tudományában.:slight_smile:

3 Likes

Hmm :), lila rúzs :). Szoktad hordani? :).

Nem igazán, sajnos nem nagyon tudom értelmezni. A Budapest Parkban osztogatták tavaly egy koncert után. Inkább csak lila fénye vam, fedése alig.

1 Likes

IMG_20200826_195559 IMG_20200826_195727 IMG_20200826_195841

Rászántam magam Lányok, és befotoztam a szemhejpúder palettáimat. Nem olyan vészes, sztem. :grin:
Csináltam egy kis szanálást, azokat már nem fotoztam a képre, amiket eladok. :slightly_smiling_face:

21 Likes

IMG_20200826_215200
Jajj, a legfiatalabbat majdnem elfelejtettem :grimacing::grin::crazy_face:

12 Likes

En felek osszerakni egy kupacba az enyemeket :joy: meg en is megdobbennek…es ez benne a felelmem :sunglasses: plane, ha kategoriankent tortenne…de olyan nagy oromet okoz minden darabja, hogy enyem, hogy hasznalom, hogy vannak, hogy akar csak nezegetem oket :smiling_face_with_three_hearts: Lenne mit kezelni :joy: tiszta smink-Dagobert vagyok

6 Likes

Pedig nagyon kíváncsi lennék rá :blush:

Talan 7vegen a szemhejfestek palettakat egyberakom :sunglasses: es bepillantast adok :see_no_evil:

3 Likes

Szép kis gyűjtemény.:slight_smile: A New Nude és a Mini Breaker hogy szuperál?

2 Likes

Én is kíváncsi vagyok!:star_struck:

Köszönöm :grin: Legközelebb előkapom a bronzereimet is Nektek, az hardcore a szempalettákhoz képest, mennyiségben legalábbis :crazy_face:

Mindkettőt nagyon szeretem. Megrögzött nude-mániáskent a New Nude-ot jobban, mintba JSC-et, de azzal is sikerült már csodálatos sminkkompozíciót alkotnom. A lilak és a barna a kedvenceim… Ki gondolta volna :rofl:

2 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok! A bronzerek keltették fel utoljára az érdeklődésem, mint kategória, de már sikerült pár nagyon szerelmetes darabot összegyűjteni.
Örülök, hogy szereted a JSC-t.:slight_smile: Engem meglepett, Huda milyen jó szemfestéket gyárt, azt hittem, nagyobb a hype-ja, mint a lángja.

2 Likes

Jajj, az a paletta egy álom HB-tól!!!
Attól féltem sárgásak lesznek a színek, de ez a félelem teljesen alaptalan volt. Csodálatos paletta nude őrülteknek iszonyatosan jo minőséggel párosulva. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jah és bronzerekből egy egész hadseregnyi vár bemutatásra. :smiley:

3 Likes

Hudaban a matt és a csillámos egyaránt jók?

Neked mi a sorrend Huda / Colorpop és Nabla hármasban úgy általánosságban?
Egyik márkát kipróbalnám a 3 közül a közeljövőben. Persze összességében mindhármat ezért vagy azért dicsérik.

Nagyon szép gyűjtemények!!!

Én most jelenleg nem merném kitenni az enyémet. :see_no_evil:

1 Likes

Szerintem a mattok jobbak, de nincs nagy összehasonlítási alapom.
Nem nagyon tudom őket sorrendbe állítani, mert a Nablának különböző minőségűek a palettái, a Hudától kevés van és nagyon drága, Colourpoptól van a legtöbb. Ill. mindegyik márkától tudok jót mondani.

1 Likes

Csak az ára és a vödörnyi nude színem tart vissza a vásárlástól.:slight_smile:

1 Likes