Azok a viszonylag eltérő árnyalatok, nem fért rá egy karomra mind
De itt van két közelebbi kép, hogy tényleg hihető legyen, hogy különböző rúzsokat swatcholtam.
Hmm, alulról a 2-3. tényleg elég hasonló a kép alapján, de még ott az állag, a viselés kényes kérdése. Szóval a szín csak egy tényező a rúzsok tudományában.
Hmm :), lila rúzs :). Szoktad hordani? :).
Nem igazán, sajnos nem nagyon tudom értelmezni. A Budapest Parkban osztogatták tavaly egy koncert után. Inkább csak lila fénye vam, fedése alig.
Rászántam magam Lányok, és befotoztam a szemhejpúder palettáimat. Nem olyan vészes, sztem.
Csináltam egy kis szanálást, azokat már nem fotoztam a képre, amiket eladok.
Jajj, a legfiatalabbat majdnem elfelejtettem
En felek osszerakni egy kupacba az enyemeket meg en is megdobbennek…es ez benne a felelmem plane, ha kategoriankent tortenne…de olyan nagy oromet okoz minden darabja, hogy enyem, hogy hasznalom, hogy vannak, hogy akar csak nezegetem oket Lenne mit kezelni tiszta smink-Dagobert vagyok
Pedig nagyon kíváncsi lennék rá
Talan 7vegen a szemhejfestek palettakat egyberakom es bepillantast adok
Szép kis gyűjtemény. A New Nude és a Mini Breaker hogy szuperál?
Én is kíváncsi vagyok!
Köszönöm Legközelebb előkapom a bronzereimet is Nektek, az hardcore a szempalettákhoz képest, mennyiségben legalábbis
Mindkettőt nagyon szeretem. Megrögzött nude-mániáskent a New Nude-ot jobban, mintba JSC-et, de azzal is sikerült már csodálatos sminkkompozíciót alkotnom. A lilak és a barna a kedvenceim… Ki gondolta volna
Nagyon kíváncsi vagyok! A bronzerek keltették fel utoljára az érdeklődésem, mint kategória, de már sikerült pár nagyon szerelmetes darabot összegyűjteni.
Örülök, hogy szereted a JSC-t. Engem meglepett, Huda milyen jó szemfestéket gyárt, azt hittem, nagyobb a hype-ja, mint a lángja.
Jajj, az a paletta egy álom HB-tól!!!
Attól féltem sárgásak lesznek a színek, de ez a félelem teljesen alaptalan volt. Csodálatos paletta nude őrülteknek iszonyatosan jo minőséggel párosulva.
Jah és bronzerekből egy egész hadseregnyi vár bemutatásra.
Hudaban a matt és a csillámos egyaránt jók?
Neked mi a sorrend Huda / Colorpop és Nabla hármasban úgy általánosságban?
Egyik márkát kipróbalnám a 3 közül a közeljövőben. Persze összességében mindhármat ezért vagy azért dicsérik.
Nagyon szép gyűjtemények!!!
Én most jelenleg nem merném kitenni az enyémet.
Szerintem a mattok jobbak, de nincs nagy összehasonlítási alapom.
Nem nagyon tudom őket sorrendbe állítani, mert a Nablának különböző minőségűek a palettái, a Hudától kevés van és nagyon drága, Colourpoptól van a legtöbb. Ill. mindegyik márkától tudok jót mondani.
Csak az ára és a vödörnyi nude színem tart vissza a vásárlástól.