"Gyűjteményeink"

Igen, láttam. :rofl:
Ááá, nincs nagy gyűjteményem ám. :blush:

A Blood Sugar egy szuper paletta.:wink:

3 Likes

Fuuuuuj, neeemmm… Egyenesen az ördögtől való… :smiley:

Ilyenekkel próbálom magam eltántorítani. :smiley:

1 Likes

Így van. Rendes nő különben sem használ ilyet, inkább zsírpapírt vesz, hogy beburkolja a kamrája polcait.:smiley:

3 Likes

Csak kb a negyede egyezik, szóval tényleg lenne mit csemegéznem. :grinning:

1 Likes

Be kell vallanom, hogy nem. Pl a CP Element of Surprise paletta egyáltalán nem jön be. Nem használom a kis színes Trend it up-ot sem mert nem sminkelek színesen. Pedig jó minőség (csak a barackos színe miatt vettem meg)
A Geminit is alig hasznàltam még. Talán ősszel.
Viszont kedvenceim vannak:
CT Darling, ND Sunrise, Pat Mcgrath kis paletta, JSC Alien

3 Likes

Eladtam (telen hozza sem nyultam…), de nagyon gondolkodok rajta, hogy ujraveszem valamelyik Douglas 30%-os night shoppingon…:sunglasses: Ha valaki ilyenre szeretnw lecsapni, ott tegye. Es mellesleg vadiujonnan lehet venni kb. ugyanennyiert alaparon a Douglasbol ingyen postaval;-)

1 Likes

Egyedül az UD GoT paletta közös a jelenlegi gyűjteményünkben. Van kb. hét ami megfordult nálam, de nem használtam és eladtam. Nagyon szép gyűjtemény. Gratulálok hozzá.

A színei vagy az állaga miatt?
Az őszies színvilágú paletták most nálam se kerülnek elő, szerintem nincs ezzel baj. Szeretem a nyarat, de a színekben és illatokban őszmániás vagyok, ha éppen esős nap van (ami ezen a nyáron nem ritka), akkor van ám ereszdelahajam.:slight_smile:

Örülök, hogy a Pillow Talk után a Darling bevált, valószínűleg én nem szavaztam volna CT egy újabb palettájának bizalmat.
Az Alien nekem is nagy kedvencem, annyira sajnálom, hogy megszüntették, komolyan, vettem volna belőle még egyet.:confused:

2 Likes

JSC szemfestékeit tekintve nagy hörcsög vagyok, minél több van belőle, annál jobb.:slight_smile: Nálam a Blue Blood van kevéssé használatban, de a minősége miatt nem szeretném eladni.

1 Likes

Haha :joy: en is az voltam, de a jawbreakert is eladtam meg az androgynyt is, mert csak nezegettem, hogy de szepek…ja, meg a bluebloodot is, es igy voltam az ABH kollekciommal, amibol a legtobbtol megvaltam. Sajnaltam, hogy csak nezegetem oket. Es a vegen rajottem, hogy ezek a gyartok pont erre a horcsogeffektre mennek ra. Tudom, hogy ezt mar korabban latnom kellett volna, de, amig evszakonkent adtak ki egyet-egyet, nem zavart, de most mar havonta?!:rofl:

1 Likes

Én a Soft Glam eladásán gondolkodom, gyakorlatilag hozzá se nyúlok.
Szerencsére az Orgy egyáltaltalán nem mozgat meg.

3 Likes

Őszinte vallomással

5 Likes

A Soft Glam nálam is használhatatlan volt. Borzalmasan álltak a színei.

1 Likes

Ez a te vallomasod?

Nem, a videós lányé. Minden bánatra egy paletta? Így is ki tud alakulni egy gyűjtemény.

3 Likes

Nem is tudom pontosan megfogalmazni, mi bajom vele, a nude és barna színeit nem szeretem, pedig gyönyörű paletta. Valahogy túl sötét lesz rajtam az összhatás, pedig az UD Naked Heat színeit imádom viselni…

1 Likes

Én őt nagyon bírom.

1 Likes

Lefotóztam a rúzsaimat, de egy hiányzik, amit a húgomnak kölcsön adtam. Az mindenesetre elég egyértelmű, hogy milyen színeket szeretek…
IMG_20200825_160832
IMG_20200825_162308
IMG_20200825_162631

21 Likes

A közeli fotón tökéletesen látszik, hogy mind különböző szín!:slight_smile:

3 Likes