Igen, láttam.
Ááá, nincs nagy gyűjteményem ám.
A Blood Sugar egy szuper paletta.
Fuuuuuj, neeemmm… Egyenesen az ördögtől való…
Ilyenekkel próbálom magam eltántorítani.
Így van. Rendes nő különben sem használ ilyet, inkább zsírpapírt vesz, hogy beburkolja a kamrája polcait.
Csak kb a negyede egyezik, szóval tényleg lenne mit csemegéznem.
Be kell vallanom, hogy nem. Pl a CP Element of Surprise paletta egyáltalán nem jön be. Nem használom a kis színes Trend it up-ot sem mert nem sminkelek színesen. Pedig jó minőség (csak a barackos színe miatt vettem meg)
A Geminit is alig hasznàltam még. Talán ősszel.
Viszont kedvenceim vannak:
CT Darling, ND Sunrise, Pat Mcgrath kis paletta, JSC Alien
Eladtam (telen hozza sem nyultam…), de nagyon gondolkodok rajta, hogy ujraveszem valamelyik Douglas 30%-os night shoppingon… Ha valaki ilyenre szeretnw lecsapni, ott tegye. Es mellesleg vadiujonnan lehet venni kb. ugyanennyiert alaparon a Douglasbol ingyen postaval;-)
Egyedül az UD GoT paletta közös a jelenlegi gyűjteményünkben. Van kb. hét ami megfordult nálam, de nem használtam és eladtam. Nagyon szép gyűjtemény. Gratulálok hozzá.
A színei vagy az állaga miatt?
Az őszies színvilágú paletták most nálam se kerülnek elő, szerintem nincs ezzel baj. Szeretem a nyarat, de a színekben és illatokban őszmániás vagyok, ha éppen esős nap van (ami ezen a nyáron nem ritka), akkor van ám ereszdelahajam.
Örülök, hogy a Pillow Talk után a Darling bevált, valószínűleg én nem szavaztam volna CT egy újabb palettájának bizalmat.
Az Alien nekem is nagy kedvencem, annyira sajnálom, hogy megszüntették, komolyan, vettem volna belőle még egyet.
JSC szemfestékeit tekintve nagy hörcsög vagyok, minél több van belőle, annál jobb. Nálam a Blue Blood van kevéssé használatban, de a minősége miatt nem szeretném eladni.
Haha en is az voltam, de a jawbreakert is eladtam meg az androgynyt is, mert csak nezegettem, hogy de szepek…ja, meg a bluebloodot is, es igy voltam az ABH kollekciommal, amibol a legtobbtol megvaltam. Sajnaltam, hogy csak nezegetem oket. Es a vegen rajottem, hogy ezek a gyartok pont erre a horcsogeffektre mennek ra. Tudom, hogy ezt mar korabban latnom kellett volna, de, amig evszakonkent adtak ki egyet-egyet, nem zavart, de most mar havonta?!
Én a Soft Glam eladásán gondolkodom, gyakorlatilag hozzá se nyúlok.
Szerencsére az Orgy egyáltaltalán nem mozgat meg.
A Soft Glam nálam is használhatatlan volt. Borzalmasan álltak a színei.
Ez a te vallomasod?
Nem, a videós lányé. Minden bánatra egy paletta? Így is ki tud alakulni egy gyűjtemény.
Nem is tudom pontosan megfogalmazni, mi bajom vele, a nude és barna színeit nem szeretem, pedig gyönyörű paletta. Valahogy túl sötét lesz rajtam az összhatás, pedig az UD Naked Heat színeit imádom viselni…
Én őt nagyon bírom.
Lefotóztam a rúzsaimat, de egy hiányzik, amit a húgomnak kölcsön adtam. Az mindenesetre elég egyértelmű, hogy milyen színeket szeretek…
A közeli fotón tökéletesen látszik, hogy mind különböző szín!