Igen Bár igyekszem mindenkinek egyforma figyelmet szentelni, hogy ne legyenek féltékenyek az új jövevényekre
@Alsace, majdnem azt írtam be hogy @palette :D. Nálam is ez a gond, szegény Dreamy el lett rakva őszre, Soul Blooming meg nem kap elég figyelmet . Nehéz döntés, mikor melyikkel sminkeljek, legszivesebben mindegyikkel egyszerre sminkelnék .
Én szoktam mixelni ám őket A Dreamy-t meglepően sokszor használtam, hiába a nyár Lehet az őszies idő miatt
@Alsace, én is fogom :D, egyelőre mindent kihozok a palettákból amit csak lehet, szóval egyelőre nem szeretnék mixelni, majd ha már nem lesz több ötletem . Tényleg amúgy szinte végtelenek a lehetőségek
Ahhoz képest hogy a múltkor úgy éreztem hogy csak egy fekete lakk hiányzik a gyűjteményemből, sikerült azt megduplázni és fekete helyett inkább sötétebb színeket vettem
És az Orly lakkokat még nem is vettem hozzá
Az a Bonder hogy működik?
Még csak addig jutottam hogy bele töltöttem egy üres lakkos üvegbe, mert ez az után töltője(webshopban már nem volt a normál méretű) elvileg ragacsos réteget képez és így tovább fent marad a színes lakk ami rá kerül, nem pattog le.
Aha, köszi! Megint tanultam valamit
Összeszedtem a bátorságomat és lefotóztam a jelenlegi paletta gyűjteményemet. A monókból összeállított mágneses palettákat (2 ilyenem van) nem számoltam ide.
Nem akartam egy képre nyomorítani mindent, ezért próbáltam valamiféle tematika szerint csoportosítani.
Íme a drogériás palettáim:
Colourpop gyűjtemény:
Magasabb árkategória
Juvia’s Place
Nagyobb méretű paletták és minden ami a high end képre nem fért rá:
Hűű, nagyon jó gyűjtemény, tudnék válogatni!
Fogadjunk, hogy nagy része nálad is megtalálható
Nagyon szép gyűjtemény bőven lehetne innen válogatni ennyi palettát hogy tárolsz? Fiókban vagy van valami “kiállítód”?
Kb 2 hónapja rendeltünk az Ikeából egy ilyen Alex 9 fiókos komódot a fürdőszobába. Ebben csak az én sminkcuccaim vannak. Külön fiókban az alapozók, korrektorok és primerek, külön a púderek, highlighterek és bronzosítók. Egy egész fiókot elfoglalnak a pirosítók. A paletták is 3 vagy 4 fiókban fértek csak el. És az aljában vannak a monók és a legalsóban a még bontatlan termékek (hidratáló, tusfürdő, dezodor, szempillaspirálok stb)
A legjobb sminktarolo🤩
Ó de szépséges gyűjtemény, tudnék csemegézni én is innen
Annyira imádom nézni mások gyűjteményeit.
Te mikor mutizod meg?
Még úton van 3 paletta. Ha megérkeznek, talán () kiterítem a lapjaimat.
Illetve a fejembe mászott nem is olyan rég a Blood Sugar is, vacillálok eléggé.
Fenn van zsibin is
Juj nagyon kíváncsi vagyok a szépsgeidre
El vagyok ragadtatva! (Ha már egy hölgy A Mester és Margaritát olvasta a metrón, és mindketten próbáltuk meglesni, mit olvas a másik).
Impozáns gyűjtemény, büszke lehetsz rá, kemény munka volt őket összegyűjteni!
Mindet szereted?