"Gyűjteményeink"

Igen :sob: Bár igyekszem mindenkinek egyforma figyelmet szentelni, hogy ne legyenek féltékenyek az új jövevényekre :smiley:

2 Likes

@Alsace, majdnem azt írtam be hogy @palette :D. Nálam is ez a gond, szegény Dreamy el lett rakva őszre, Soul Blooming meg nem kap elég figyelmet :pleading_face:. Nehéz döntés, mikor melyikkel sminkeljek, legszivesebben mindegyikkel egyszerre sminkelnék :sweat_smile:.

3 Likes

Én szoktam mixelni ám őket :face_with_hand_over_mouth: A Dreamy-t meglepően sokszor használtam, hiába a nyár :woman_shrugging: Lehet az őszies idő miatt :thinking:

1 Likes

@Alsace, én is fogom :D, egyelőre mindent kihozok a palettákból amit csak lehet, szóval egyelőre nem szeretnék mixelni, majd ha már nem lesz több ötletem :rofl:. Tényleg amúgy szinte végtelenek a lehetőségek :smiley:

1 Likes

Ahhoz képest hogy a múltkor úgy éreztem hogy csak egy fekete lakk hiányzik a gyűjteményemből, sikerült azt megduplázni és fekete helyett inkább sötétebb színeket vettem
IMG_20200816_100831

És az Orly lakkokat még nem is vettem hozzá :sweat_smile:

IMG_20200718_091724

10 Likes

Az a Bonder hogy működik?

Még csak addig jutottam hogy bele töltöttem egy üres lakkos üvegbe, mert ez az után töltője(webshopban már nem volt a normál méretű) elvileg ragacsos réteget képez és így tovább fent marad a színes lakk ami rá kerül, nem pattog le.

3 Likes

Aha, köszi! :slight_smile: Megint tanultam valamit :wink:

Összeszedtem a bátorságomat és lefotóztam a jelenlegi paletta gyűjteményemet. A monókból összeállított mágneses palettákat (2 ilyenem van) nem számoltam ide.
Nem akartam egy képre nyomorítani mindent, ezért próbáltam valamiféle tematika szerint csoportosítani.

Íme a drogériás palettáim:
Kép

Colourpop gyűjtemény:
Kép

Magasabb árkategória
Kép

Juvia’s Place
Kép

Nagyobb méretű paletták és minden ami a high end képre nem fért rá:
Kép

23 Likes

Hűű, nagyon jó gyűjtemény, tudnék válogatni!

1 Likes

Fogadjunk, hogy nagy része nálad is megtalálható :grin:

Nagyon szép gyűjtemény :heart_eyes: bőven lehetne innen válogatni :smile: ennyi palettát hogy tárolsz? Fiókban vagy van valami “kiállítód”?

1 Likes

Kb 2 hónapja rendeltünk az Ikeából egy ilyen Alex 9 fiókos komódot a fürdőszobába. Ebben csak az én sminkcuccaim vannak. Külön fiókban az alapozók, korrektorok és primerek, külön a púderek, highlighterek és bronzosítók. Egy egész fiókot elfoglalnak a pirosítók. A paletták is 3 vagy 4 fiókban fértek csak el. És az aljában vannak a monók és a legalsóban a még bontatlan termékek (hidratáló, tusfürdő, dezodor, szempillaspirálok stb)

Kép

12 Likes

A legjobb sminktarolo🤩

2 Likes

Ó de szépséges gyűjtemény, tudnék csemegézni én is innen :heart_eyes:

Annyira imádom nézni mások gyűjteményeit. :heart_eyes::star_struck:

2 Likes

Te mikor mutizod meg? :face_with_hand_over_mouth: :smiling_imp: :drooling_face: :heart:

2 Likes

:flushed:
Még úton van 3 paletta. Ha megérkeznek, talán (:smiling_imp:) kiterítem a lapjaimat. :face_with_hand_over_mouth:
Illetve a fejembe mászott nem is olyan rég a Blood Sugar is, vacillálok eléggé. :roll_eyes::smiley:

2 Likes

Fenn van zsibin is :rofl:

Juj nagyon kíváncsi vagyok a szépsgeidre :star_struck: :star_struck: :star_struck:

2 Likes

El vagyok ragadtatva! (Ha már egy hölgy A Mester és Margaritát olvasta a metrón, és mindketten próbáltuk meglesni, mit olvas a másik).
Impozáns gyűjtemény, büszke lehetsz rá, kemény munka volt őket összegyűjteni!
Mindet szereted?

5 Likes