jó vicc :D. A lényeg hogy sokkal fiatalabbnak nézel ki :). Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát :).
Ez attól függ, fáj-e éppen valamim.
Habár el kell mondjam lányok, én 40 felett érzem a legjobban magam, szóval nem kell félni a kortól. Gondolom, mostanra jutottam el abba az állapotba, hogy megfelelő mennyiségű lesz@rom tabletta került a szervezetembe.
Annyira szépek!
Csatlakozom hozzád, mint másik 40+os. Tökéletesen egyetértünk.
Régen, tizenévesen azt gondoltam, hogy egy 40-es nő már öreg, most pedig, hogy megtapasztaltam, milyen ez a kor, nagyon élvezem. Tényleg sokkal erőteljesebben megélem a nőiességemet, ahol szeretném, ott takarom magam (térdem pl.), így nem szorongok, nem veszek fel agyrém ruhákat, mert tudom, mi áll jól, és a lesz@rom tablettához hasonlóan nekem az a dumám, hogy én nem érek rá hülyeségekre.
Mondjuk sose gondoltam volna, hogy valaha overálokat fogok hordani, de negyvenéves koromban ez is eljött.
Ha pedig nem fáj reggel sehol, akkor halott vagy, azt mondják.
Gyönyörű gyűjtemény! Nem is volt nehéz teríteni, látod? Köszönöm szépen!
Az a kagyló formájú elképesztően szép! Megy a fülbevalódhoz. Megmutatod belülről?
Hűha , meseszép gyűjtemény . Az a sok Anastasia paletta .
Nagyon szép gyűjtemény
Köszönöm Lányok
Arra biztosan jó volt, hogy picit low buy legyek, és méltóképp kihasználjam mindegyik kicsikét
Köszönöm! Szépséges!
Eeeeeeehhh, ne csináld ezt velem.
@Alsace, jó szokásának hódol :D, bűnbe csábít csak mutatja mutatja a sok szépséget, aztán nem tudsz neki ellenállni :D.
@Alsace Köszönöm , megcsodáltam. Még ellenállok, “csakazéis” !
@Szandika Igen, ehhez aztán nagyon ért. De van, hogy visszakapja ám.
Kölcsönösen bűnbe ejtjük egymást.
Igazi bűnkeringő amit itt lejtünk Tudjátok, kell a promó a paletta pokolnak is, opsz már le is buktam ki bízott meg
Hmm, tudnék belőle válogatni olyanokat, amik még nincsenek meg…
Mit válogatnál innen?
Nem, csak már bűntudatom kezd lenni
Azért mert nem tudod egyformán szeretni mindet ?