"Gyűjteményeink"

:rofl::rofl::rofl::rofl::sweat_smile::sweat_smile: jó vicc :D. A lényeg hogy sokkal fiatalabbnak nézel ki :). Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát :).

Ez attól függ, fáj-e éppen valamim. :rofl: :rofl: :rofl:

Habár el kell mondjam lányok, én 40 felett érzem a legjobban magam, szóval nem kell félni a kortól. :smiley: Gondolom, mostanra jutottam el abba az állapotba, hogy megfelelő mennyiségű lesz@rom tabletta került a szervezetembe. :smiley: :smiley: :smiley:

7 Likes

Annyira szépek! :star_struck:

Csatlakozom hozzád, mint másik 40+os. Tökéletesen egyetértünk.
Régen, tizenévesen azt gondoltam, hogy egy 40-es nő már öreg, most pedig, hogy megtapasztaltam, milyen ez a kor, nagyon élvezem. Tényleg sokkal erőteljesebben megélem a nőiességemet, ahol szeretném, ott takarom magam (térdem pl.), így nem szorongok, nem veszek fel agyrém ruhákat, mert tudom, mi áll jól, és a lesz@rom tablettához hasonlóan nekem az a dumám, hogy én nem érek rá hülyeségekre. :slight_smile:
Mondjuk sose gondoltam volna, hogy valaha overálokat fogok hordani, de negyvenéves koromban ez is eljött.
Ha pedig nem fáj reggel sehol, akkor halott vagy, azt mondják.

7 Likes

@Melodee @Szandika és tudom te is vártad a fotót @umpalumpa

20200806_103223

22 Likes

:drooling_face: :drooling_face:

Gyönyörű gyűjtemény! :blush: Nem is volt nehéz teríteni, látod? :smiley: Köszönöm szépen! :blush::stuck_out_tongue_winking_eye::heart:

Az a kagyló formájú elképesztően szép! :two_hearts: Megy a fülbevalódhoz. :blush: Megmutatod belülről? :blush:

2 Likes

Hűha :heart_eyes::heart_eyes:, meseszép gyűjtemény :smiling_face_with_three_hearts:. Az a sok Anastasia paletta :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Nagyon szép gyűjtemény :star_struck:

1 Likes

Köszönöm Lányok :smiling_face_with_three_hearts:

Arra biztosan jó volt, hogy picit low buy legyek, és méltóképp kihasználjam mindegyik kicsikét :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

@Melodee Itt a sellős paletta :slight_smile: Amúgy van még egy példány belőle a zsibin :wink: :upside_down_face:

20200806_112107

7 Likes

Köszönöm! :kissing_heart: Szépséges! :blush:

Eeeeeeehhh, ne csináld ezt velem. :smiley::smiley::see_no_evil:

3 Likes

Deee :crazy_face:

Tarte Sellő paletta :mermaid:

2 Likes

@Alsace, jó szokásának hódol :D, bűnbe csábít :smiling_face_with_three_hearts: csak mutatja mutatja a sok szépséget, aztán nem tudsz neki ellenállni :D.

3 Likes

@Alsace Köszönöm :kissing_heart:, megcsodáltam. :blush: Még ellenállok, “csakazéis” ! :smiley:

@Szandika Igen, ehhez aztán nagyon ért. :smiley: De van, hogy visszakapja ám. :wink: :smiling_imp:

Kölcsönösen bűnbe ejtjük egymást. :smiley:

2 Likes

Igazi bűnkeringő amit itt lejtünk :smiling_face_with_three_hearts: Tudjátok, kell a promó a paletta pokolnak is, opsz már le is buktam ki bízott meg :crazy_face: :smiling_imp: :kissing_closed_eyes:

2 Likes

Hmm, tudnék belőle válogatni olyanokat, amik még nincsenek meg… :slightly_smiling_face:

3 Likes

Mit válogatnál innen? :slight_smile:

1 Likes

Húúú, csodásak együtt is a paletták! :heart_eyes: :star_struck: :yum: @Alsace
Akkor ránéztél és eldöntötted, hogy van elég? :laughing:

2 Likes

Nem, csak már bűntudatom kezd lenni :sweat_smile: :rofl:

2 Likes

Azért mert nem tudod egyformán szeretni mindet :wink: ?

2 Likes