Köszönöm a nyuszi az egy primer spray, de inkább az ecseteim nedvesítésére használom, amikor élénkebb hatást szeretnék. Igazából minden színnek tudok majd feladatot találni szerintem, maximum nagyon kis mennyiségben. Itt többek között a feketékre gondolok, kidobni valószínűleg nem fogom őket, de nagyon apránként lesznek elhasználva. Az elhasználáshoz a legközelebb a Soph és a Fortune favors the brave paletták állnak, ezeket a páromtól kaptam, úgyhogy jelenleg úgy gondolom, hogy ha el is fogy belőlük esetleg minden, akkor is megtartom majd a palettát. (De azért addig még sok idő van, főleg ha a feketéket is figyelembe vesszük ). Az insta perfect alapozót nagyon szeretem, nem túl matt annak ellenére, hogy ezt állítják róla, de ez nekem pont jól jön. Az árához képest nem nagyon lehet belekötni. A korrektort így nyáron inkább csak szemhéjbázisként használom, arra nekem tökéletes. Korrektorként nekem szintén okes, egységesíti a szemem alatt, de ha valakinek nagyobb karikái stb. vannak, akkor ez azért kevés lesz. A göndörítő nekem ebelines, tehát nem olyan extra minőség, de nekem sosem fordult elő ilyen becsípős baleset. Nem nyomod túl közel a szemedhez? Oke, hogy a szempillasor tövénél kell használni, de azért ne vidd túl a tövéhez sem.
@Brunettee @Lencseee bocsánat Lencseee összeolvastam több topicot @Melodee -t akartam megidézni
A ciklámen/magenta rúzsok vadászata közben elejtett zsákmányaim
Remélem egyik hölgyikét se felejtettem ki a magenta-ciklámen +rózsaszín gyűjteményemből
Természetes jelenleg sajna nem napsütéses fotó és egy vakus, nehezen adják vissza a színeket, illetve mondanom sem kell, ajakon szebbek
Pupa WoW lipstick - 110-es árnyalat
Ahogyan beszélsz, és összeérnek az ajkaid, csodálatos kékes-lilás csillámok szabadulnak ki belőle, nagyon hű a nevéhez, hozza a WOOOW élményt Minimális a kopása és szolidabb evést ki is bír Szárít egy idő után.
Maybelline Ink Crayon - Treat Yourself
Kevésbé szárít mint a romantikus nagytesója, de nem is olyan tartós. Ivás belefér, az evést már nem bírja.
Maybelline Superstay Matte Ink - Romantic
Hiperélék, igazi rikító rózsaszín, a legtartósabb rúzsom, nem kell igazítani se, nekem kibírt egy rendes étkezést is simán. Szárít, ajakbalzsamozás után már nem lesz olyan tartós. Lemoshatatlan
Bell Hypoallergenic - 06
A látszat ellenére, kellemes, élénk színe van, meleg tónusú magenta. Sütizést, kávézást szépen bírta, nem szárított, vagy ha igen, csak minimálisan
Astor - Fabulous Berry
Sajnos a márka már kivonult itthonról. Csodálatos élénk, meleg árnyalatú rúzs. Eléggé szárít viszont. Engem zavar az erőszakos sárgadinnye illata bevallom.
Lisa Eldridge - Skyscraper Rose
Na ő a tökéletes ciklámen rúzs!!! Csak ódákat tudok róla zengeni, a legszebb amit valaha láttam! Hidegtónusú. Nem szárít, szépen kopik, meglehetősen tartós, diszkrét falatozást egész jól bír.
Lisa Eldridge - Rainbow Spill
A látszat ellenére az ajkaimon alig van különbség a felhőkarcoló Rózsika és közte. Meleg tónusú, élénk rózsaszín, rajtam nagyon nem olyan mint Lisán a videójában, de így is nagyon tetszik.
Charlotte Tilbury - Electric Poppy
Gyönyörű, meleg tónusú kissé pirosas magenta színű. Kevésbé tartós, de részemről nem halálos vétek, én nem éreztem, hogy nagyon szárítana
Mire elértem ide, rájöttem, hogy a Maxfactor Dusky Rose szín lemarad Pedig annyira kellemes, hamvas rózsaszín árnyalat…
Maybelline Ink Crayon - Seek Adventure
Élénkebb, kissé melegárnyalatú rózsaszín, a kevésbé vadulós hétköznapokra Hasonlóan viselkedik, mint a nagyzolósabb tesója
Sleek - Do you mind
Fáradt rózsaszín, kicsit my lips but better színe van. Sajnos kissé szárít, ajakápolózni kell azért. Szépen kopik, ivást bír, evést már kevésbé.
Tudom, tudom, ajkakon, napsütésben kellene az igazán jó fotó, de azt nem ígérhetek, viszont szólok, ha valamelyiket épp viselem
Béééna.
Csak kérni kell, és megadatik. Köszönöm a gyors coming outot.
Gyönyörűek egytől egyig!
A felsorakozott színek közül nekem legjobban a Pupa tetszik, így is látható a kék-lilás csillám.
Az összes többi is szépséges, jhajjj miért kellett ezt…
A részletes leírást/tapasztalatot is jó volt olvasni, köszönöm szépen! (Jöhet még több ilyen coming out áááám )
Nagyon köszönjük a részletes leírást!
A Pupa engem is megvett kilóra, hát milyen csodálatos
Ha végre hazaérek, akkor kipróbálom a pink Maybelline-t, és ha jó, akkor hétvégén irány a Pupa
De a többi is nagyooon tetszetős szín. Arról nem beszélve, hogy a pársoros szösszeneteid nagyon jók, szórakoztatóak és őszinték
@Brunettee Tavaly vettem akcióban, így 3 árnyalatom van belőle, ez, egy nude és egy bogyós is Kíváncsi vagyok, hogy áll a rózsaszín majd neked, ha jól, remélem idén is akciós a WoW a Pupában
@Melodee Mitcsináljak kiverte a szemem a sok csillám a Pupa rúzsban Már összevissza idézgettem itt Te hogy állsz a rúzsokkal?
Sok volt mostanában a csillám? Először a körömlakkok, most pedig a rúzsok.
Csak sikerült megidézned, rossz pénz nem vész el.
Hogy állok a rúzsokkal? Imádom a rúzsokat -is-. Gyűjtőmániám erre a kategóriára is kiterjed.
Sokat szanáltam/ajándékoztam már el belőlük, mégis khm…sok van Most innen-onnan rendelés alatt van kb. 8 , de megtetszett a fenti Pupa … Szóval onnan is várható beszerzés…
Ahogy ismerem magam 1 rúzzsal pedig nem fogok távozni, el fog csábítani egy csomó árnyalat…fájni fog.
Engem szerintem már a születésemkor is csillámporral fújtak be, örök szenvedélyem Istenének gyakran kell áldozatot mutatnom
Na hát, ha így kéred leswatcholom majd a másik két Pupát is, vedd meg a vöröset is, mire rászántam magam elfogyott azóta is zokogok érte Hacsak nem vagy gyorsabb és vásárolsz be holnap belőlük A csillámok nem fájnak, gyógyítják lelkünk minden zugát a ragyogásukkal
És mik a kedvenc színeid a rúzsikákból? Vagy igazságosan az összeset imádod és gyűjtöd? Majd valld be bűneidet az unboxingban a rúzsos ámokfutásodból, már most várom
De szépen megfogalmaztad a vásárlási mániánkat. Akkor mi klubtagok vagyunk, gyakran áldozom én is.
Jupppii, naná, hogy kérek swatchokat!
Igazságosan begyűjtök tulajdonképpen mindent, ami megtetszik. Nemcsak színben, csomagolásban is. Elnézegetem a színt és/vagy a csomagolást, és konstatálom, hogy milyen szépek. Gáz, tudom.
Főleg a mályvás színek dobogtatják meg piciny szívemet, ezeket minden nap viselem is. Ugyanakkor elcsábulok más árnyalatok felé, amit igazából nem is használok. De olyaaan szépek… Szóval kiváltják a “kell” érzést.
Amúgy tudod, hogy Pupának van webshopja?
Lehet, hogy leélted az éveket sóvárgásban a lemaradt vörös rúzs miatt, miközben csak pár kattintásra vagy tőle?
Csak azért kérdezem, mert én nem tudok beslattyogni hozzájuk, a közelemben nincs Pupa (sajnos vagy épp szerencsére ) így marad az online begyűjtés…
Szalonképes fotóm ugyan nem lett, és csak a két legdurvább színt kentem fel. De bakker, jó lett mindegyik, a piros is!
Megkukkantom a Pupa oldalát, én szegény fejem
Ha nem áldozunk egy kiscica sírva fakad, ez komoly feladat ám Jól teszed, nem diszkriminálsz senkit nem gáz, nőkből vagyunk szeretjük csodálni a gyűjteményünket
Hú látom akciós idén is ez a rúzsika, tőlünk 20 percre van egy Pupa Nekem a 001 és a 008 van meg, na az utóbbi bogyó a javából Holnap megpróbálok swatcholni de hasonló trutymák idő lesz, remélem átjönnek a csillámok a fotón majd így is A vörös és a lágy rózaszín is csodaszép, mert azokból sincs elég itthon
Ó már linkelem is Akciós idén is
Egye fene, úgyis kell valami névnapi ajándék
Megsúgod azt is, melyik árnyalat ez a csoda?
010-es a Don’t be shy névre hallgat, na legalább már a nevét is tudom, csak a száma volt a dobozon Remélem szeretni fogod és jól áll majd, de ha a Romantic jó volt, ez is jó lesz szerintem Bár félve viszlek a málnásba, azért izgulok, hogy beválik-e az ajánlásom
Eddig semmiben sem csalódtam, amit ajánlottatok. Itt pedig a színt is látom, az ajánlásod csillagos 5-ös.
Megyek a másik topikba, és jegyet váltok a meleg helyre én is, remélem befogadtok
Juj de jó, akkor majd mesélj élőben milyen benyomást tett rád ez a huncut rúzs Te is rendelsz? Amúgy élőben milliószor szebb szín, mint a netes kép, épp a lényeg a különleges színű csillám nem jön át rajta
Szerintem te is már oszlopos tagja vagy a csapatnak, majd kirúzsozzuk egymást ott
Ezek az átváltozó rúzsok olyan jól néznek ki, kár hogy már öreg vagyok hozzájuk…
Ezt maximum a korod alapján mondhatnád, mert amúgy más nem indokolja. Simán 10 évet letagadhatsz
Hétvégén van dolgom Győrben, bemegyek ott. Ha nincs, akkor rendelek
Dehogy vagy öreg, a pl nude olyan kis diszkrét, de mégis izgis, ha a magenta sok lenne. Egyetértek Brunettel, simán letagadhatsz 10 évet
Napfényben a Pupa rúzsok. Próbáltam megtapicskolni, de inkább csak szétkentem. Ajkakon működik igazán, meg élőben látszik jobban a sok csini csillám
001, 008, 010