"Gyűjteményeink"

Ma este gondoltam kiválogatom az élénkebb színű pirosítóimat, amiket nyáron fogok használni. Ha már felsorakoztattam őket, le is fotóztam. Ez a jelenlegi készletem (mindkét fotón ugyanazok a termékek vannak csak a másodikon kinyitva)
Kép

Kép

23 Likes

Meseszép gyűjtemény!
Az enyém is hasonló nagyságú.:sweat_smile:

1 Likes

Nagyon szépek :heart_eyes:

1 Likes

A héten csináltam egy összesítést, érdekes eredményekkel. Gondoltam itt összegzem a tanultakat, mert a sminkkèszletem több része is biztosan gyűjteménynek minősül. :grinning:

A következőket számoltam össze:

• Púder: 3 db - Ez rendben van, 3 db-ot szoktam elhasználni egy év alatt

• Highlighter: 2 db - Ez is rendben van, nem vagyok egy nagy highlighter gyűjtő. Ezeket szeretem és használom, de több nem kell.

• Szemhéjpúder: 5 paletta és 2 quad (négyes) - A paletta szám egy kicsit magas, még lehet, hogy válogatok majd közülük, de egyelőre maradnak. Viszont mindenképpen pozitív, hogy több, mint egy éve nem vettem szemfestéket és nem is akarok (ezért nem bánom egyelőre az 5 palettát).

• Bronzer: 8 db - na itt kezdődnek a problémák :grinning: Van egy, amiből már csak egy icipici maradt, azt nem számítom bele a 8-ba. Ez mindenképpen sok, és ráadásul most a bronzerre vagyok rákattanva. Van még kettő amit nagyon szeretnék, és ismerem magam, szóval a nyár vègére 10 db lesz.
    Az icipici maradék után egy fèlig elhasználtat akarok a project pan-ba tenni, hátha sikerül azt is elhasználnom és 9 db lesz az év végére.

• Pirosító: 33 db - :grinning::grinning::grinning: Hát ez rengeteg. Én olyan 25 darabra becsültem a gyűjteményt, de több lett. Bár egyet mindjárt elhasználok teljesen, szóval akkor 32 db lesz.
    Egyértelműen ez a gyenge pontom, de szerencsére vagy egy éve nem vettem pirosítót se. Ez a gondosan átválogatott gyűjtemény, egyiktől sem akarok megválni

Tanulság: Egész hátralévő életemben nem vehetek több pirosítót :grinning:
A viccet félretéve a 33 db ledöbbentett, de annyira szeretem őket, hogy nem bánom. De szigorúan tilos gyarapítanom a készletet.
Szemhéjpúder palettától valószínüleg meg fogok válni néhánytól, majd meglátjuk.

Ahol a leginkább vigyáznom kell, az a bronzer. Azt a kettőt amit szeretnék még meg akarom venni (Physicians Formula bronzerek), de azon kívül az Artdeco bronzerek is nagyon érdekelnek. Azoknak az ára szerencsére eddig visszariasztott, de ha a pirosítókból tanultam valamit, az hogy nem szabad elindulnom a lejtőn, mert nem állok meg 33 bronzerig :joy:

13 Likes

Én az ecseteket nem merem megszámolni, a palettákat se kellene, primerem is van elég. Az ajakápolókra mostanában kattantam rá.
A pirosító egy hasznos termék, ha használod is szinte mindet akkor nem kár értük, sokat dob az ember arcán, erre én későn jöttem rá.

2 Likes

Én paletta és szemhéjfesték gyűjtő vagyok, azt nem merem megszámolni :see_no_evil:

1 Likes

Én is nagyon szeretem a pirosítókat, szerintem nagyjából annyi van, mint neked (de nem merem megszámolni, lehet, hogy valójában több). Melyek a kedvenc darabjaid?
Hogy lehet egy bronzert elhasználni? Én most kezdek függővé válni, rájöttem, hogy életet lehelnek a sápadt arcomra.
Nagyon szeretem az Artdeco arcra való termékeit, két pirosítóm és egy bronzerem van eddig tőlük, ill. három pirosító, ha a Claudia Schiffereset is beleszámítjuk. Ajánlom a makeup.hu-t, ott kedvező áron lehet őket kapni.
A PF bronzere is tök jó, kicsit erős az illata, de nagyon szépen terül és szép, meleg színe van.

Tudod, nem kell kétségbe esned, mert vannak egyesek (mint szerény személyem), akik púderből, higlighterből, szemfestékből, pirosítóból és bronzosítóból is jelentékeny gyűjteményt halmoztak fel. Meg rúzsból. És szemceruzából. :face_with_hand_over_mouth:

6 Likes

Kedvenc pirosító? Nehéz kérdés, szín alapján a kedvencem a Catrice Multi matt blush La-Lavander árnyalata, az illik a legjobban az arcomhoz, de sajnos nem olyan tartós, mint szeretném. A Max Factor Creme Puff és a Clinique cheek pop pirosítókat is nagyon szeretem.
Ha formula szempontjából nézzük, akkor a Catrice Defining Blush a kedvencem. Abból 16 darab van, majdnem mindegyik árnyalat megvan. Már csak 3 kéne, hogy teljes legyen a gyűjtemény, de tekintve, hogy jó ideje nem gyártják, nem hiszem, hogy azokat megtalálom.

Én egész gyorsan elhasználok egy bronzert, ez egy 7,5 grammos darab volt, és egy éven keresztül szinte minden nap használtam a teljes arcomra és a nyakamra. Nagyon sápadt vagyok és ez ràadásul fényérzékenységgel társul, szóval nyaranta 50es naptejjel ülök az árnyékban. Ha nem használnék bronzert akkor kb vizihulla színem lenne.

Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül a gyűjtögetéssel. :blush:

4 Likes

Ó a rúzsok, jó, hogy emlékeztettél rájuk :smiley: :sweat_smile: :rofl: :heart:

2 Likes

Sziasztok! Éppen nagy pakolgatásokkal töltöm az időmet, úgyhogy gondoltam, hogy kiterítem a kis gyűjteményemet, hogy megmaradjon az utókornak :smile: az ecsetekre még ezután vár egy nagy pancsolás és végre helyreáll a világ rendje. Most elégedett vagyok a gyűjteményemmel, minden jól működik rajtam és mivel nincs semmi extra a bőrömmel, így szerencsére base productokkal nem kell túlzottan felszerelkezzek. Még a colorpop márka izgatja a fantáziámat, de most nem érzem a sürgető érzést nagy sminkvásárlásra, úgyhogy még várhat ő is.20200731_194129 20200731_194358 20200731_194919

18 Likes

Hihetetlen, hogy milyen szorgosan kitartasz 1-1 termék mellett! :clap: :medal_sports: Bár ilyen lennék én is, sok pénzt megtakarítottam volna az évek alatt :sweat_smile:

7 Likes

Ehhez azért nagyban hozzájárul az, hogy most állok még a szakmai karrierem elején, és a pénzemet igyekszem félretenni házra stb. Emellett pedig például szemhéjpúderből az olcsóbb kategóriák is nagyon jól működnek rajtam, nagyon tartós minden egy kis korrektorral is, így most még nem annyira gyötör a késztetés, hogy drágább termékekbe fektessek. (Természetesen ha valaki hozzám dobna egy draga palettát, biztos nem dobnám vissza, de ezzel mind így vagyunk :sweat_smile:)

10 Likes

Akkor is inspiráló a hozzáállásod :smiley: :star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :blush:

1 Likes

Csatlakozom Umpalumpa elismerő szavaihoz, klassz, hogy így kitartasz és inspiráló is egyben :heart_eyes:

2 Likes

Szintén irigykedem. Én nem merném így kiteríteni a cuccaim.

3 Likes

Beállok én is a sorba, nem semmi kitartásod van, wooow. :blush: Ritkán látok ilyen képet. :smile:
Minden elismerésem! :wink:

• háttérben a kalapot magasba emeli :womans_hat::tophat: -
3 Likes

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagyok :blush::blush:

Nagyon szép kis gyűjtemény, olyan jó nézni a sok üres pant, nagyon kitartó vagy.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon tetszik ez a paletta elrendezés :smiling_face_with_three_hearts:, szép gyűjtemény, én is csodálom a kitartásodat :). Nagyon édes az a nyuszis, alapozó? :slight_smile: Minden palettáddal törődsz, és ez látszik is rajtuk :slight_smile:. Én is szeretném majd elfogyásig használni a palettákat :slight_smile:. Lesz olyan szín, amit biztos nem használsz el? :). Ha elfogy az egyik paletta, elrakod, vagy kidobod? Én előre látom, hogy nem lesz szivem kidobni őket :sweat_smile:. Majd nézegetem továbbra is, vagy veszek ugyanolyat ha gyártanak még :sweat_smile:. Milyennek találod az insta perfekt alapozót, essence korrektort? Pont mostanában nézegettem őket :). Az ilyen szempillagöndörítőket egyszerűen nem tudom használni :/, mindig becsípi a szemhéjamat, borzalom :D. Valamit rosszul csinálhatok, vagy rossz minőségű lehet?

1 Likes