Íme a szemre való ecsetgyűjteményem. Mindenki hátradőlhet és kifújhatja magát azzal a megnyugtató tudattal, hogy nekem úgyis több van.
Melyikeket használod leggyakrabban?
Vagy mondjuk, ha elutazol valahova, és fontos, hogy minimális mennyiséget vigyél magaddal, akkor melyeket viszed?
A Kat von D-t hogyan tárolod?
Én a dobozában, és emiatt alig veszem elő.
Szép gyűjtemény
Káprázatos! :).
Eddig a borhűtőn gondolkodtam, de most új perspektívák nyíltak.
Hát, sokáig tartana felsorolni… sajnos olyanok is vannak, amiket egyáltalán nem használok, mert bénának érzem őket, reggel meg a gyors, hibátlan eredmény a lényeg, nem érek rá azon reszketni, hogy foltosan fogja valamelyik eldolgozni a festéket. Meg az a rengeteg szemöldökecset, amit a készletekhez adnak, brrr… csak az ABH 12-esét használom erre a célra.
Alapvetően azok a kedvenceim, amiket @Gloria -nak lefotóztam az Ajánlást kérek! témába.
Ja, van még pár egy fiókban, amiket egyáltalán nem használok. Sokáig itt pihent a Zoeva ferde szemhéjecsete is, te döbbentettél rá, hogy milyen egyszerű vele sötét külső v-t csinálni. Még jó, hogy nem sikerült eladni. Vannak ilyen felfedezéseim.
A KVD ecsetet simán az asztalon tartom, vagy a nagy ecsettartó (tkp. egy virágkaspó…) tetején keresztben, hogy biztosan leverjem minden reggel.
“A KVD ecsetet simán az asztalon tartom, vagy a nagy ecsettartó (tkp. egy virágkaspó…) tetején keresztben, hogy biztosan leverjem minden reggel.”
Ez kéne nekem is!
Én nem merek hátradőlni De ilyen fotó csinálni sem Szép gyűjtemény. Gratulálok.
A szempillagöndörítőt is ebbe a kaspóba akasztva tartom, a káosz fokozása érdekében.
Köszi, kemény munka volt felhalmozni őket. Naaa, nem hiszem, hogy neked több van.
Saccra kb ennyi. Nem számolgatom őket inkább
Számszaki ellenőrzést én se tartottam.
Bele kellene húznom azzal a pár darabos ecsetkéimmel Nagyon szép gyűjtemény ám!!
Arra még nekem is fáj a fogam! Most rendeltem 3 db ecsetet tőle, két laposat és még egy 231-est, hogy örök életre szóljon. Majd egy legközelebbi rendelésnél!
Óó, pár pislogás, és azt veszed észre, hogy hirtelen megszaporodtak a kis tartókban. Igen szapora népség.
És akkor veszel egy nagy tartót, elégedetten hátradőlsz, elfért minden.
Aztán egy szép napon rádöbbensz, hogy már megint nincs hová pakolni az ecseteket.
Aztán arra, hogy oké, de reggelente nem győzök kotorászni, erre nincs időm.
És aztán ide jutsz (az első képen minden tartóban egy komplett sminkhez megfelelő készlet, plusz a kaspóból még 1-2 arc ecset, csak azokat nem lehet ilyen praktikus tokba tenni):
És azt kell mondjam, hogy az ecseteim 85-90 százalékát használom, és szeretem.
Ó én igazán nem vagyok semmi jónak elrontója nyugodtan osztódhatnak a kis tartóban Bár megint kijött rajtam a paletta buzulás, annyira szeretem a palettákat, olyan szép, simizni valóak, félek, sose tudok leállni erről se
Nekem használat közben nem lenne időm/kedvem pepecselni azzal, hogy kiszedegessem őket a gumis pántok közül
Ezért nekem is egy kisebb kaspó szerű, fém tartóba vannak bele állítva, amiket használok rendszeresen. Az ecseteim másik felét (vagy inkább kétötödét, mert kicsit kevesebb) viszont egyáltalán nem használom, el vannak süllyesztve az íróasztal fiókba egy kosárban.
Én utálom őket kaspóban tartani, az a kényszerképzetem, hogy tele lesznek porral. És a tudat, hogy poros ecsettel nyúlok az arcomhoz/szemhéjamhoz, az rossz érzéssel töltene el. Arra a néhányra is, ami kaspóban van, azért húzok hálót, hogy valamennyire védjem.
De mondjuk itt Budapesten sokkal nagyobb a por, látom a lakásban is, hogy 2-3 nap alatt már látható a bútorokon.