Úristen, micsoda szépséges gyűjtemény
Nem semmi.
Meseszép gyűjtemény, szuper, hogy megmutattad! Méretre az enyém is hasonló, és sok az átfedés.
Jó szembesülni vele, hogy még sincs olyan eszméletlen sok palettám, mint ahogy eddig gondoltam , köszi, hogy megmutattad, nagyon szép kis gyűjtemény!
Bocsánat, benéztem!!! Fenéket nincs sok palettám, sajna nekem van több, és nem csak1-2-vel.
@Amadea @whitemerci kivancsi lennek mi lapul a ti fiokjaitokban. @Kokapu mostanaban nagyon elfoglalt anya/tanar/dolgozo no/feleseg szerepkorben, de az overe is orommel vetnek egy pillantast.
Akik nincsennek nev szerint megszolitva: lanyok, batran fotozzatok a sajat gyujtemenyeteket! Orommel latunk ruzsokat, pigmenteket, barmit amit orommel hasznaltok.
Ha ez vigasztal, nekem ez a megfontoltan atvalogatott gyujtemenyem. Sok palettat pakoltam ki es el akartam kuldeni a KM forumtalira, de a ‘natha szezon’ athuzta a szamitasom.
Én pont 2 hónapja tettem fel ezt a képet, de már azóta is változott a gyűjteményem. Valamikor csinálok új fotókat:
A baj az, hogy én is megszabadultam már pár palettámtól, de még mindig tudnék szelektálni, és még így is sokkkkkkkk.
Vizuális tombolás ez a gyűjtemény még így, felülről fotózva is. A rúzsokat se merem már megszámolni, és hiába van már minden szín minden árnyalatából (még egy sötétzöld is… 5 dollárért sajnáltam otthagyni), mindig érdekel valami más.
Ismerős, jó sokáig tagadtam magam előtt a számokat, de korábban is több tíz, vagy tizenvalahány (lehet inkább húszon…) távozott, adtam is el jó párat, és nem olyan régen több mint ötvenet szelektáltam ki. Ez így összesítve kissé (nagyon) szíven ütött, és fejbe is kólintott annyira, hogy helyreigazodott a szürkeállományom . (Még ha időlegesen is.) Egyelőre tartom magam erősen.
Hűűű de megnézegetném őket, milyen színűek meg megcsodálni magát a csomagolást közelről, csodálatos gyűjteményed van, igazi csemege a szemnek és a léleknek, köszönjük, hogy lefotóztad nekünk
Most jut eszembe, hogy vettem is tőled. A Mac Rebelt.
Igen-igen, a MAC-től begyűjtöttem jó sok lilát, mert csodaszépséges színeik vannak!
Délután én is lefotóztam kis paletta gyűjteményem,de egész eddig hezitáltam, hogy fel tegyem- e. Annyi szépségét láttam, hogy elbizonytalanodtam,de mentségemre szól, hogy az első palettát csak tavaly augusztusban vettem.
Egyaltalan nincs szegyenkeznivalod, szep kis gyujtemenyed van! Az also palettaban a lilanak csodas szine van, volt szerencsem hozza. Melyik a kedvenced?
(Az en gyujtemenyem boven tul van a szuksegszeru mereten. Meg se probald ‘mercenek’ hasznalni, mert egeszsegtelen.)
Lányok, annyi szépséget láttam itt, köszönet mindenkinek aki megmutatta és már egyáltalán nem sokallom a magam negyven-egynéhány rúzsát
Köszönöm
A legnagyobb kedvencem az Essence Berry On, nagyon pigmentált, szépen eldolgozható színek.
De lényegében a többit is szeretem, bár még vannak kipróbálásra váró színek némelyik palettában.
Szerintem sem kell szégyenkezned. Csodás kis gyűjteményed van, szépséges színekkel.
Az Essence Crystal Power palettát szereted? Nekem is megvan, de gyakran elfelejtkezem róla.
Köszönöm Én sem használom sűrűn, nekem hiányzik belőle egy világos matt szín. Nem nagyon használom önmagában más palettával kombinálom.
Nálam is ugyanez a helyzet. Csodaszépek a színek, de tényleg hiányzik belőle egy világos szín. Meg nekem a csillogós zöld felkenve inkább arany színű, de ez legyen a legkisebb gond.