@dunaimano, köszönöm . Így egyetemistaként tényleg elég jó kis gyűjtemény :). Pont most swatcholtam újra pár színt, úgyhogy már nem is tudom melyiket használjam ma .Colourpop, Juvia jól hangzik, bár még sosem rendeltem külföldről, ijesztő lehet elsőre. :D. Na majd egyszer .
Pontosan ezt a két márkát akartam én is ajánlani @Szandika
Sokkal megfizethetőbbek és semmivel nem gyengébbek mint a high end márkák.
Én sem rendelek külföldről. Vagy Edit blogjáról rendelek vagy KM zsibin szoktam figyelni és beszerezni (sajnos most egyik sem opció)
Hol látható Edit blogja? Tudom nem aktuális de kíváncsi vagyok
Beauty sale blog azt hiszem a neve
De jó köszi!
Én most megnézegettem a blogot :D, mennyi Anastasia Beverly Hills van :D. Megkérik a minőségért az árat .
Most, hogy itt a vírus, ráébredtem, hogy eddig halogattam. A Colourpop-tól egy-két palettát simán kiprobálnék, de eddig nyuszi voltam rendelni. Most meg ugye nem lehet. Szóval újra kell ezt értékeljem magamban.
Ma reggel rendet tettem a sminkeim között. 12 palettám van, és ez az elmúlt egy év termése. Illetve, nagyon szeretem a UD Naked 3 palettámat, de meg kellett volba vegyem mellé a Honey-t is. A többivel elégedett vagyok, és valószínűleg majd lesz még beszerzésem a későbbiekben.
A 8szögletü paletta milyen nevre hallgat?
Essence Royal Party paletta
Szép gyűjtemény! Én már nem merem lefotózni az enyéimet.
Nagyon köszönöm
Pedig úgy szeretnem nézni a ti kincseiteket is, sok szépséges és különleges palettátok van
Pedig szerintem sokan szívesen megnéznénk
Most azzal szórakoztam, hogy kitalálgattam mi lehet a palettáid márkája :D. A partys palettádra Catrice-t mondtam volna szóval az nem talált .
Egyébként van Catrice is, kettő. Az egyik 9-es kis négyzet, a Royal mellett. Meg fent a Jeffree mellett a hosszúkás. Azért látszik, hogy drogériás vonalon kezdtem, az Essence Ho!Ho!Ho!-ja volt az első. Aztán a nagyon színes Revolution lent, a jobb sarokban (nem nagyon használom, nem szeretem a minőségét). Aztán jött a két Essence (Royal meg a Crystal), de ekkor már izgatott Jeffree Blue Blode-ja. Ő együtt jött a Contorversy-vel. Aztán az UD-t szereztem be, ez nehéz menet volt. A Honey-ért mentem, de megcsodáltam az ABH és Too Faced cuccokat is (Ausztriában a Douglas kínálata sokkal szélesebb, imádom is). Végül pedig nemrég rendeltem a Nabla-t, ami mellé a másik Revolution paletta ajándék volt. Azért tudnék még válogatni, az UD Honey nekem nagyon beégett, de nem mertem megvenni. Sajnos, mert azóta nem volt lehetőségem kimenni Ausztriába.
És most, hogy végre itt a tavasz, holnaptól előveszem a Nabla-t, mert egy csoda az a paletta
Ezek a szemrevalo palettaim:
Ejha!