Azt hiszem azt a zöldet egyszer próbáltam és mintha nem is látszott volna, pedig maga a szín nagyon szép. Na majd valamelyik nap megpróbálkozok vele, már csak kíváncsiságból is.
Kíváncsi leszek, nálad hogy teljesít majd.
Ezekhez jött még még 2 különböző árnyalatú:
https://kremmania.hu/kremek/schussler-natur-bb-krem
Azt hiszem nekem az alapozók a gyengéim.
Melyik a kedvenc?
Jelenleg a Schüssler BB, utána a Mádara:)
Ez az én szemhéjpúder paletta gyűjteményem.
A fekete Morphe paletta a 35B, valamint a műbőr borítású egy Sephora paletta, aminek nem tudom a nevét (ajándékba kaptam).
Érdekelne valakit bármelyik palettáról swatch?
Szép gyűjtemény!
A Lime Crime Venus XL II engem igen!
Szép! Én megnézném a Lime Crime Prelude swatchot!
Még egy pont a Prelude-re!
Szerintem az enyémek három képre se férnének rá…
Én az Alient is megnézném
Lime Crime Venus XL II
A fényes színeket sajnos nem adja vissza úgy a kamera, amilyen a valóságban.
Például a Radiant csak akkor látszódik, amikor fény vetül rá. Ez egy fényes lila, viszont csillámokat nem látok benne, maximum nagyon kicsik.
Az Obscure hasonló, mint a Radiant, csak ez zöld és a csillámok jobban látszódnak benne.
Az Ivy egy fényes zöld, amelyben lila/rózsaszín csillámok vannak.
A Crown és a Myth erősen csillámosak és gyönyörűen csillognak.
A többi szín talán jobban kivehető.
Lime Crime Prelude Chroma
A Sea Foam és a Triumph szerintem ugyanolyan formula, mint a Radiant a Venus XL II-ben.
A Saturn egy fényes sötétkék, amiben apró világoskék csillámok vannak. Amikor először swatcholtam, tátva maradt a szám, hogy mennyire gyönyörű.
A Genesis (szerintem) egy sötét türkiz, de kicsit foltos és nehezebb eldolgozni, mint egy átlag Lime Crime mattot.
Jeffree Star Alien
Kedvenc palettám.
A Probe nevű színről nekem egy sárkány jut eszembe, hihetetlenül gyönyörű.
engem a pici nyx pigmentáltsága érdekelne, meg talán a revolution is. nem muszáj swatcholni, elég az is, ha pár szóban leírod hogy milyenek a lime crime-hoz vagy az alienhez képest - mert nagyon képletesen írsz
Hú, köszi szépen! Csodaszépek!
NYX Ultimate Edit Phoenix
Ajándékba kaptam, párszor próbálkoztam vele. Nem tudok ezekkel a színekkel mit kezdeni így együtt. Ha jól emlékszem, foltosak voltak a mattok és a fényesek nem voltak látványosak, se szépek a szemhéjamon. Bár egész olcsó és nem szörnyű minőségű, de nem ajánlanám.
Csak vakuval tudtam fotózni, mert a nap már lement.
Lehet kipróbálom megint holnap vagy még ma este és írok majd róla.
uuuh… akkor ez is kimarad. a kevéssé pigmentáltsággal még ki is jönnék, de a foltossággal nem hiszem. hálás köszönet a swatch-ért a revolution jobb vagy rosszabb?
Soph X Revolution Extra Spice
Imádtam ezt a palettát, rengeteget használtam. Van benne rosszabb minőségű festék is (Lakes, Brownies), de összeségében egy nagyon jó paletta.
Az Everyday és az Infinity különleges színek szerintem.
Megfelelően pigmentált a legtöbb szín, könnyű velük dolgozni.
Ezt szívesen ajánlom.
Egyetlen problémám vele, hogy letört róla a teteje, szóval utaztatni nem igazán tudom már így.
Köszönöm a képet a Lime Crime is veszélyes szépség
Nagyon szép a Prelude Chroma, köszi! Egyszer beszerzem.